90

Анонимен

преди 1 година

Същото това американско разузнаване допуска,че до сега укрите са дали приблизително половин милион жертви.И това според същите е твърде малко, затова Остийн, казва че ще им предоставят още оръжие,за да се увеличат жертвите до 1 милион и отгоре.Конгресът им,обаче,блокира американския бюджет и самите военни в САЩ ще спрат подръжката на укрите,защото няма да има долари за тях самите,камо ли за укрите.И тогава ще се види истината.

89

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 121, новинарската агенция Днес може да знае какво е казало американското разузнаване, просто защото казаното от разузнавателните служби е направено публично достояние от съответни официални лица. "Понятно", Анонимен 121.

88

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 119, Русия наистина е загубила разпалената от нея война с Япония. Но "великият руски мир" загуби една много по-важна за него война - студената война. Затова днес няма вече социалистически страни в Източна Европа. И затова днес именно Русия има реваншистки имперски претенции към Украйна, които са много по-големи от претенциите на Япония. А това ясно ли ти е?

87

Анонимен

преди 1 година

Днес, престанете със свободноте съчинения, вие няма как да знаете какво е казало американското или което и да било друго разузнаване, поради простата причина че те дори не знаят че съществувате камо ли да ви информират. Пишете някакви глупости и казвате че цитирате Франс прес, АП.. А това не е вярно защото умствения багаж на персонала ви не стига да преведе нещо от въпросните медии дори с гугъл преводач.

86

Боби

преди 1 година

До Анонимен Историко Кога РФ е водила и то е загубила война от Финландия? Аман от хора които ЕЛЕМЕНТАРНА ИСТОРИЯ НЕ ЗНАЯТ?

85

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Никой не знае какво иска Русия" Анонимен Ако ти си ЧУКЧА ПИСАТЕЛ ТВОРЕЦ И НИКОГА НЕ ЧИТАТЕЛ разнира се че няма да знаеш какво иска Русия. Няколко елементарни нещица: 1. САЩ ядрена инфраструктура да се прмести мин на положението от 1990ч единственото опасно нещо за РФ от целия НАТО 2. Целокупния НАТО в Европа без Фрация и МикроБритания практически не е заплаха за РФ 3. Денацификация Демилитаризация(вкл да не можеда създаде мр ъс на бомба) на Украйна Управлявана от НЕОНАЦИСКА ХУНТА

84

Боби

преди 1 година

Запаси от СССР Оръжия - Ъкрайна след разпада на Варшавския договор всички материални нещица от Германия бяха прехвърлени в Киевския военен окръг на СССР. Оръжието от Полша и приебалтите се предизлоцираха в Ленинградския военен окръг. В Москва се усетиха и оръжието от Чехословакия и Унгария замина за Ростов не за Ъкрайна. и Така Ъкрайна с оръжието от 2 военни окръга - продаваше, съществуваше, разграбваше и дори води 8 години гражданска война преди да свъшат запасите. РФ има на разположение 10+2

83

Анонимен

преди 1 година

Или с 2 думи руснаците приключиха

82

Боби

преди 1 година

До юбералес Дай го текста на това писмо? Сериозно говоря. СССР икономика и преди 1941 е била милитаристично настроена за това и толкова бързо СССР не само че успява да мине на военно време производство а и междувременно да извърши предислоцирането на огромна част от индустрията зад Урал.

81

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Докато има Америка, няма дефолт!" "Историко" ЛЪВСКИЯ ПАЙ ОТ ЛЕНД ЛИЗ се доставя в РФ Знаеш ли кога? След средата на 1943 година - След Битката при Курската Дъга. Където ударния потенциал на Немците е унищожен. След Курск Германия няма голяма настъпателна операция. Според теб 1943 година СССР е Фалирал и ако не беше САЩ Ленд Лиз щеше да загуби войната?

80

юбералес

преди 1 година

До Боби----Сталин в писмото си до Чърил от декември 1941г., също обяви дефолт, но Рузвелт му спаси *** от *** на Хитлер.

79

юбералес

преди 1 година

До БобиБоби, ако в януари 1942г., журналист от съветски вестник беше обявил инициатива за дарение за замръзващите под Москва немски войници, дали щеше да бъде само уволнен.

78

аАА

преди 1 година

Joe А-10 и Су-25 са създавани в една отминала епоха. Но и двата самолета се оказаха толква ефективни че дори лобиращите за Ф-35 бяха принудени да признаят ЕФЕКТИВНОСТТА ИМ. Да А-10 има по-голямо разнообразие от боеприпаси но срешне ли изтребител(лети с 650-729км/ ... Докато Су-25 с неговите 1000км макс скорост и прекрасна маневреност на малка височина са трудна мишена.

77

Боби

преди 1 година

До Анонимен 99 "Наистина има нужда укрите да продължат своя марш до Москва" 1. от ПРЕДИ 3 МЕСЕЦА ЪКРАЙНА Е ФАЛИРАЛА И ОБЯВИЛА ДЕФЛОТ ОФИЦИАЛНО - дай пример когато една подобна стана някога някъде е спечелила какъв да е военен конфликт? Асимилирате ли че след 2014г Ъкрайна не можеше едни патрони за калашников да произведе??? 2. След като се направиха на Велики и гръмнаха моста в Крим сега Ъкрайна е в практичеки БЛЕКОУТ - промишеността не работи, Хората скоро ще почнат да мръзнат, и храна няма да

76

Анонимен

преди 1 година

Наистина има нужда укрите да продължат своя марш до Москва, защото след като бъдат разгромени, след няколко години paшките ще търсят реванш! Затова укрите трябва да изтърбушат Кремъл и да изметат върхушката! Ще бъде подбрано правителство лоялно и ориентирано проЗеленски!

75

Боби

преди 1 година

1. В нормална Държава ще има закон за Елементите които са на издръжка от чужбина - Вижте какво стана с РФ след като прие копие на закона на САЩ(от 1938г) Опозицията ОКАПА Буквално. Преди дни в "ДОЖД" опозиционен канал в РФ "журналист" беше уволнен защото се загрижил че военните на РФ живеят в окаяни условия в окопите в Украйна... Рускат аОпозиция трябва да жали само Ъкраинските военни и НАТО наемници... 2. Ъкрайна е вече НЕОНАЦИСКА ДИКТАТУРА Законите забраняват хората с Руска етническа принадлеж

74

Ужас

преди 1 година

СБУ прави обиски и тормози миряните в православните манастири църкви.

73

Анонимен

преди 1 година

Вчера санкционираната за девети път Русия прие бюджет- заложената инфлация е 5 процента?! При над 20 процента в санкциониращия ЕС?!

72

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията и цените в ЕС са до небесата.

71

Joe

преди 1 година

За разлика от повечето русофили говоря руски и днес се загледах в техния първи канал. Даваха предаване с някакви льотчици на СУ25. Добре,че имат количества и не жалят живота на хората си. Ти като видиш само как самолетът е боядисан с четката и ти става лошо Уредите са измерване и насочване са аналогови. Екранът е зелен. Как няма украинците да ги разкостят с 20 Хаймарса на кръст.