110

Шефа

преди 1 година

Какви глупости! Явно разузнаването в САЩ е една недоразвита организация!,Напротив при замръзване на земята на бой отиват новите модели танкове ,които са без аналог в света!

109

докато

преди 1 година

украинците изведнъж се врежат в руските редици, точно там, където не ги очакват.

108

Анонимен

преди 1 година

До 145....Как го измери тоя косъм бе......Там има хиляди трупове на малки украински деца.Тебе един косъм не ти достига....А, сетих се...Имам един къдрав.Ей сега го откъснах.Ела да си го вземеш.И да го предадеш на Путин .В плик.В писмо.С пратка .Както пожелаеш.Тамън да спечели вече......

107

Анонимен

преди 1 година

Русия е на косъм от спечелване на войната срещу Запада. Украйна е просто плацдарм. Само Русия да не се стъписа в последния момент. Русия и украйна форевър.

106

Анонимен

преди 1 година

Не си дорасло да ми държиш тон. Не си и наясно. Платен си освен това което не е за хвалба.

105

Това пък...

преди 1 година

...сега защо, недоумявам, данеби принтерите на ФЕД да се счупиха?

104

Анонимен

преди 1 година

Сакън , русофилите в България ще подскачат.Не е възможно.Путин обяви парад на победата....Обаче има нещо гнили около цялата история.Уж , русофилите четат само Путиновите новини.А тук е сякаш сборище на русофилски форум.Гневят се , сякаш техен вестник пише за пораженията.Уж не вярват на ,,Натовски ".новини.А само такива четат и коментират.Абе коментирайте си ,,победите " във вашите вестници бре.Кво ви засяга какво пишат у нас...Или ви засяга.Кога това у нас , стана у вас ...

103

ЦРУ

преди 1 година

Разузнаването на САЩ и Украйна? Като когато им гръмна АЕЦ-а, понеже те само тогава се интересуват, като им гръмне или "спре" аец чернобил

102

хй

преди 1 година

Видяхте ли психопата Путин как не се сдържа и се ухили като говореше за умрял войник - син на една от майките на общата среща? Брутален тип

101

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

БАВНО, НО СИГУРНО ---МОБИКИТЕ СИ ЗАМИНАВАТ С ГРУЗ-200!

100

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 134: Хитлер изобщо не е разчитал на студа. На армията му студът никак не и е помогнал. Измисли нещо друго по русофобската опорна точка..

99

Нищо ново

преди 1 година

Поредната порция русофобска пропаганда. Преброих поне пет статии все за същото.

98

Анонимен

преди 1 година

Разузнаването е разбрало единствено докога ще съществува ЕС. За Русия- ще си мечтае.

97

Анонимен

преди 1 година

Стратегията на Путин се припокрива със стратегията на Хитлер в края на ВСВ като и двамата разчитат на зимата и студа. Също така стратегията на Путин за началото на войната е същата като на Хитлер, търсят се бързи и окончателни удари, което не се случи. Нали се сещате кой е губещия?!

96

До Гиб Мелсън

преди 1 година

Дано не си на повече от 10, че лошо...

95

Мунчо

преди 1 година

Разузнаването на САЩ научи това от мен. Ама и аз не съм сигурен дали е така.

94

по-бавни темпове

преди 1 година

Бавничко до края на годината - Украйна, после Полша,Чехия, Германия Франция... :):) Иначе направо - Германия :):)

93

Гиб Мелсън

преди 1 година

Както пишат руснаците из руските медии, идва зимата. А руснака печели войните си през зимата винаги. Лятото врага се крие в дупки и землянки, няма изтрепване, но зимата снега помага за всичко. И заек да си, ще те намерят къде си се заврял. Освен това руснаците са по-издръжливи на студ, тъй като идват по север. Очаква се мощна зимна офанзива и да се приключва с войната на Зеленски.

92

Спеца

преди 1 година

Глупости!Така им се иска на янките!

91

Анонимен

преди 1 година

Какви темпове руснака ги мори с тежка артилерия от месеци.Темповете са достатъчно добри.Стоим на далеч и стреляме,а украинците дават жертви.