21

Анонимен

преди 1 година

Лорер неинтегриран в България, се домогва отново до властта, която загуби, заедно със своята банда лъжци, с грандиозно сваляне в парламента, с вот на недоверие. Първият случай в историята на България. С това и ще запомни корпоративния проект ПП.

20

Анонимен

преди 1 година

ПП и Радев се изгавриха с държавата, "ако не изпратим наш план за устойчивост и развитие, няма да бъде изпратен никакъв", дори и ако трябва българите да се лишат от тези пари, когато са им най-нужни. "Техният" план закъснява фатално дълго. Демонстрация на върховен егоизъм и национална неотговорност.

19

Лорер

преди 1 година

Този трябва да отиде на съд за всяване на смут и страх във населението!!! Изобщо няма общо със бюлетината!! Има общо със шефа му Киро който една година не спря да обикаля Европа и да работи против и срещу интереса на българския народ!!

18

Сатир

преди 1 година

Лолрерчо, как ще се занимавате с корупция дето ще ви излезе като въшка на чело.

17

Анонимен

преди 1 година

Точно обратното, съпротивата на ПП срещу предложението, гражданите да упражнят конституционното си право на избор-машини, или хартиени бюлетини, стана причина да ни спрат за Шенген. Защото вместо да приема закони парламентът трябваше да се занимава с истерията на ПП и ДБ. Неприемане на някои закони е една от причините посочени от Нидерландия. Да не говорим че именно Радев и ПП спряха плана за устойчивост и развитие, който бе изготвен от ГЕРБ и одобрен при консултациите с ЕК.

16

Анонимен

преди 1 година

Лорер трябва да се запознае с Йончева и Рада "дълбоката", след това трябва да пусне лакмус за това президента ни за коя държава работи и малко по малко може и да нацели истината защо не ни пускат.

15

АК-47

преди 1 година

За пореден път се убеждавам, че цялата поредица от ПростоКировци са толкова неадекватни, като филм на абсурда. Не знам на прости ли се правят, или са си такива по рождение. Май второто. Каква хартиена бюлетина бе, евроатлантическо зрънце. Нидерландия отдавна е против да сме в Шенген. И са прави, при тази пробита граница, при неспазване на закони, какво чакаш. Самото ПростоКиро наруши Конституцията на РБ. Жалки сте!

14

Анонимен

преди 1 година

Тоя,па тоя, има по-малко ак"ъл от майка му на агнето !

13

to6o

преди 1 година

докато не се изчистят всички соц-***, дебелаци, умствено изостанали от политиката, и не дойдат по-млади, интелигентни хора, ще си тънем в същото блато. жалко

12

Анонимен

преди 1 година

Новата опорка Марк Рюте е от хартиена та мафия

11

Анонимен

преди 1 година

Какъв Шенген за тези измамници, които премахват решени проблеми, вместо да решават проблеми? Психопатско поведение на едни задкулисни играчи, мафиотско мислене, престъпно мислене, двойно поведение, говорене на лъжи и унищожаване на истината. Мислят се за "големи играчи", много "хитри и умни", "гениални стратези"? Смешници са и никого не могат да излъжат.

10

Анонимен

преди 1 година

Бюлетина та ми коства поста

9

СМЕХ...

преди 1 година

Айде стига *** лъжи Лорер...ТИ ИЗОБЩО НЕ СИ "ИСТИНСКИ ЕВРЕИН"....а , некакво руско из ме кярче...!

8

Анонимен

преди 1 година

Тез от ПП са страшни лъжци

7

Анонимен

преди 1 година

И не само - 30г мизерен "преход" заради фасадна и крадлива администрация и институции с пародия на политически и обществен живот...ПУНТА МАРА КАКТО КАЗВА ЧЕКМЕДЖАН - те тва е резултата.Ам с толкова откраднати евра ...те и правнуците им отдавна са влезли в Европа ...та чак до Щатите и Арабските емирства - питайте танцуващия със саби - от Банка

6

Анонимен

преди 1 година

Поредна мазна лъжа! Цяла европа гласува с бюлетина! Само тука комунистическите партии бсп, дб и пп фалшифицираха изборите с машините на мадуро.

5

оъ

преди 1 година

Дали не лъжеш ?

4

Анонимен

преди 1 година

Не. Чел го е в Корана.

3

Клоун

преди 1 година

Умрех от смех!

2

Анонимен

преди 1 година

Те ви казват в прав текст, че всички сте корумпирани, а тоя има наглоста за се обяснява за някви си бюлетини и накаква седмица!???? Наглиииииии!