61

Лорерист

преди 1 година

Кефи *** Лорер, той е класически евреин! Просто, ако нема откъде да видите, класически евреин в- в България е оцелял един! В Израел, не е сигурно вече, дали ги има;)))

60

Анонимен

преди 1 година

Е това ако не е най голямата глупост за годината ... Заради хартиената бюлетина не ни приели в Шенген? Тоя е мега зле, тряа се прегледа !

59

Анонимен

преди 1 година

Не ги слушайте. Кирил, Асен и Лорер са мошенници. Скочиха срещу гласуването и с бюлетини и най-важното, че ще се броят, защото ИЗМАМАТА ИМ ЩЕ ЛЪСНЕ. Кододете са програма в ТЕКСТОВИ ВИД И МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНЯ, РАЗБИРА СЕ ОТ СПЕЦИАЛИСТ. СЪБЕВ РАЗНАСЯШЕ МАШИНИТЕ И ТОЙ ЗНАЕ ВСИЧКО ЗА МАНИПУЛАЦИИТЕ

58

Анонимен

преди 1 година

Какво общо има корупцията с Шенген , още по малко хартиената бюлетина . Истината е , че заедно с Кирчо клепете България и сте готови да всичко само да докопате властта . Праждосвайте се откъдето сте дошли , този народ изстрада достатъчно , не е нужно да го унижават и еврогейове . А по отношение на Нидерландия - призовавам българите - бойкот на всичко свързано с тази страна

57

Анонимен

преди 1 година

65 и Лорер като е евреин да мълча като лъже ли? Обикновения евреин е нормален и готин човек, но когато някой започне да се крие зад религията си става антипатичен. Нямам против никоя религия, но няма да мълча, когато някой лъже само за да не го обидя на религия или произход. Лъжата си е лъжа. А и точно в Библията Бог е казал, че истината ще ни направи свободни. Както знаеш Христос е евреин, а написалите Библията също. Та като ги почитам антисемит ли съм или семит? Как мислиш?

56

перко

преди 1 година

По същата логика ПАРАПЕТА НИ КОСТВА ШЕНГЕН!!! !

55

Тоз

преди 1 година

хубавник прилича на Rumple Stiltskin и съм почти сигурен, че прави същото.Стари приказки на нов глас

54

Анонимен

преди 1 година

Това което умнокрасивите направиха под юмрука на Радев и продължават да правят се нарича национално предателство. Вече 2 години я съсипват тая държава, но се бият в гърдите колко могат и знаят.

53

Анонимен

преди 1 година

Този и жена му са пълни консуматори! Разследвайте му имотното състояние!

52

Анонимен

преди 1 година

Моля? Бива лъжи, но надминахте и себе си! Т.е. Нидерландия която отрича машинното гласуване ни наказва за това, че постъпваме като нея? А не е ли обратното? Наказва ни, че все още има такива дето искат машинно гласуване? И ако е заради бюлетината, ми тогава Германия вън от Шенген веднага! Те не само не я прилагат, ами върховният им съд забрани машинно гласуване. Егати корумпетата са тия немци. Я Нидерландия да иска да ги изключат от Шенген веднага!

51

Анонимен

преди 1 година

Измишльотини. Нидерландия и Великобритания играят партия за разрушаването на ЕС за да го управляват.Краят на ЕС започна с Брекзита, А вие се чудете кой кого да обельоса за да продължаваме да се смразяваме и да има хаос.Ами те така ни управляват и сега и отвътре и отвънка.

50

Анонимен

преди 1 година

Да, щото пък в Нидерландия нямат икакви проблеми с корупцията и правосъдието

49

Анонимен

преди 1 година

Спрете да се лигавите! Ваш Киро, след като го свалиха от власт, каза че България не е нормална държава. Сега си търсете оправдание..

48

Лужец от ПП

преди 1 година

Че те в цяла Европа гласуват само с хартиена бюлетина, но според лъжеца от ПП това е причина да не ни искат в Шенген !

47

Аноним

преди 1 година

КЪДЕ СТЕ ПЛАТЕНИТЕ ЧЕРЕПИ ВЪРВЕТЕ ДА БОЙКОТИРАТЕ НИДЕРЛАНДИЯ НО НЕ ВИ СТИСКА *** РАЗРУШИТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА

46

Анонимен

преди 1 година

Сега ще има чували с бюлетини , чакания по 20 часа за предаване. 500 000 згрешени, от ГЕРБ-ДПС в тяхна полза, бюлетини и такива ми ти работа. Все за доброто на българина.

45

Анонимен

преди 1 година

На кривата ракета (българина) космоса му е виновен, или европееца, или евреина, или американеца. Той иначе много е добър във всичко, и никога не краде като борави с много, не негови, пари.

44

Анонимен

преди 1 година

Не е бюлетината а точно вие или по-точно ваш Киро е изцепил пред Рюте как се минава границата за 50 Евро кето е поредната му слабоумна проява.

43

Анонимен

преди 1 година

ГРОБ-ДПС 'арския Днес е намерил най добрата снимка.

42

Лорерски

преди 1 година

Като всеки евреин, и този тества интелекта и търпението на българите. Като взеха властта помня как се изказа, че ахнал като видял държавната хазна. Замириса му оттогава на голяма кражба и му хареса.