27

баба мара

преди 1 година

нали изгонихте руските агенти хаиде сега справете се с американските итурските ченгета

26

Префърцунен

преди 1 година

пасквил,постарали сте се,но няма как нормален човек да го чете това словоблудство, освен от любопитство!И какво означава "гейдара"?!?

25

НЯКОЙ

преди 1 година

В Брюксел не могат да хванат шпионите щото не знаят как. Трябва да им пратим Бай ***, който наведнъж хвана около 40 руски шпионина.

24

Кико

преди 1 година

Москва плаща за музиката и определя хорото! Интереса клати феса(парите)! Като наш Копейкин и в Европа бол!

23

щото

преди 1 година

идват отвътре, от троянските коне на москва в ЕС и всеки ги знае кои са

22

Анонимен

преди 1 година

Пропуснали сте, имаше едни дето подслушваха баба Меркел. За Сноудън нещо......Всяка уважаваща себе си страна си има разузнаване. Само нашите ги осветиха демократичните ***.

21

Анонимен

преди 1 година

Защото наказанията са смешни. Само до преди 300 г. шпионажа е бил едно от най-тежките престъпления, а наказанието е било смъртно наказание като в отделни случаи изпълнено и с особена жестокост. Докато сега в най-лошите случай наказанието е уволнение или екстрадация.

20

Анонимен

преди 1 година

Параноята на Европа се развихря все повече. По-добре се тревожете защо вашите шпиони са толкова зле обучени, та си мислите, че санкциите ви ще ударят зле точно по Русия, а не по вас самите. Много зле сте подведени от шпионите си.

19

Анонимен

преди 1 година

В България руските шпиони и резиденти са половината политици в парламента и президентството...

18

Анонимен

преди 1 година

Вие първо изловете босовете на наркоразпостранението в Европа, които тровят населението и спрете наркотците тотално, както и бандитизма, корупцията! И за какви "шпиони" говорите, като знаете, че всичко се следи, всичко и няма скрито-покрито никъде по света?

17

Анонимен

преди 1 година

И за какви "шпиони" говорите, след като всички много добре знаете, кой диктува на европейските държави какво да правят и какво да не правят и не им дават право на самостоятелни решения и ги натискат отгоре, а който не е съгласен или се опита да защити интереса на държавата си, го убиват? И системата така е направена, че да не може да я промените и дори да направите революция, отново същите ще са на власт и ще ви командват! Страхливци!

16

Анонимен

преди 1 година

Вървите в грешна посока, вместо за развитие, строеж, образование, търговия, съзидание, за благоденствие на хората,децата и създаване на добре платени работни места, се набутвате в спирала на въоръжаване , рекет, насилие и изнудване за оръжия и водене на конфликти, войни, чрез което обедняват страните и ни водят към икономически колапс, това трябва да спре и да се полагат усилия в друга посока, а не да убивате славянско-европейско население и страните да обедняват и бъдат рекетирани! Страхливци!

15

Анонимен

преди 1 година

Защо е толкова дълго това писание. На километър ли им плащат. Може би искат да загубят времето на хората за да не се занимават със странични дейности.

14

За реализации и др

преди 1 година

Някои хора искат аз да бъда цял живот зле, те са алчни дяволи и са направили така че аз да съм желан ТОЧНО НИКЪДЕ!Техните разбирания за живота, всъщност някои от тях са грешни, а не верни!

13

Крайно време

преди 1 година

Да изхвърлят с ритници американските шпиони марионетки в Европа.

12

Анонимен

преди 1 година

Защото са професионалисти, затова!

11

Хе хе

преди 1 година

До Пуржо ...и ще останете многополовите

10

Анонимен

преди 1 година

Бонд е ходил в Брюксел ми се струва. :-) Много смешна статия. Досадно дълга, не я до четох, но е подигравка с интелекта на читателите. Знам ли, може в Брюксел такива да са читателите.

9

Анонимен

преди 1 година

китайските шпиончета са навсякъде около нас... използват камери и модерна техника за да ни шпионират.

8

Дони

преди 1 година

Преди 12 години следвах в Белгия. Още от самото начало ми направи впечатление, какви са kpaтyнковци. Бил съм с френд от Египет в частен дом, дарен за импровизиран молитвен дом, където ясно се открояваха fat-Wah и kaur. Друг един, шефче на дюнер или както му викат там - пита, го насметох с познания и трактовка на Корана. А беше заразмахал ножа, с който режеше съмнителната мръвка... Казах му, че може да съм каур с бира, но той е готов да изнасилва по думите си. Това в близост до районно, сметайте!