Снимка: БГНЕС

Хората няма да приемат това, което се случва в парламента.

Още по темата
Това каза депутатът от „Демократична България“ Стоян Михалев в ефира на Нова Нюз, по повод протеста срещу отмяната на машинния вот.

„Машините просто ще отпечатват една разписка, която ще се брои ръчно. Всичко това е безумно“, заяви той. Според него президентът трябва да наложи вето. Депутатът смята, че „чисто математически“ това вето няма да се приеме.

Михалев каза, че от ДБ са на мнение, че трябва да се направи опит за правителство на малцинството.

Коментари Напиши коментар

22

Грую

преди 9 месеца

Напротив Стоенчо.Не само го приемат но и го смятат за правилно. Всеки български гражданин, трябва да има правото на избор сам да решава по какъв начин да гласува.Да не споменавам ,че никъде в Европа и света няма само машинно гласуване.Едва ли вие от Кирчококорчовата завера сте по умни от всички демократични държави.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Михалев, и ставащото, и теб, не те приемам в НС, ама хич. Изобщо не ти е там мястото, не ставаш. И не се показвай по тв, че само глупости дръндиш. По-добре върви се опитвай да пееш, колкото можеш.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Даже от DW са пуснали статия за машинките,но много интересно защо в Германия не гласуват с тях?!Да си ги взимат и да си ги ползват със здраве.Ние не ги искаме.Сами си признават "Дневникът е подправен".