59

Ван Ванич

преди 1 година

пУУткин, къде ти са командирите. Сигурно те проклинат от оня свят.

58

Бгг

преди 1 година

До БггИ двете страни крият загубите си, това е факт. Факт е, че Руснаците нападнаха Украйна и подцениха влиянието на запада в страната. Факт е, че имаше преврат (с така нареченият майдан) в Украйна и те избиха доста хора (противници поддържащи другата гледна точка). Но когато в една статия пишат с удебелен шрифт само едните военни загуби, което също е факт, то това означава само едно - пропаганда !С уважение към фактите !!!

57

Анонимен

преди 1 година

Ако ЕС спре индустрията, може и до пролетта да изкара с хранилищата.

56

Нема страшно

преди 1 година

Няма страшно, хранилищата са пълни с газ. Като свършат януари от некъде ще ни дойде некаква евтина газ.

55

Анонимен

преди 1 година

Украинците поне знаят, защо умират, а робите и варварите на кървавото джyдже в Кремъл си заслужават смъртта на 100%.

54

Анонимен

преди 1 година

Това не знам, но Урсула каза че Зеленски е загубил 100 000 войници..

53

Анонимен

преди 1 година

Направо умират по няколко пъти за по достоверно, вярвам.

52

Анонимен

преди 1 година

Путин мълчи по тоя въпрос като комунист на разпи! Не е човек, а джулязо!

51

Анонимен

преди 1 година

Марко Милчов в друго интервю твърди 100 000 загуби за руснаците, но дава 350 000 загуби на укритата. Като за последните месеци същия генерал твърди че загубите са 7 към 1 в полза на руснаците, щото укритата са загубили редовната си войска и пращат балетисти, жени и старци на фронта.

50

Анонимен

преди 1 година

Швейцарците вкарват преди малко гол и гледам един швейцарец надига чаша бира от кеф на троибуните. Нали беше забранен алкохола по време на мача ве, чаршафи скапанииии? Явно като си платиш и при тях няма правила.

49

Бгг

преди 1 година

Статията е написана едностранчево, не са споменати украинските загуби което води до мисълта, че е пропагандна.

48

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да е изгубила ръсия, все са по-малко от 120 000 умрели хохал офицери и генерали.. както каза мурсуулата.

47

Анонимен

преди 1 година

до 75 Аржентина - Португалия на финал ще е класиката. Само че в някой друг живот, защото на всеки фен на футбола му се иска Меси срещу Роналдо на финал за световната титла, но само в сънищата им се осъществява на тези фенове и как единия или другия в последната минута вкарва победен гол! Муаххахахаа...

46

Анонимен

преди 1 година

"Демократичната медия не дава лайкове.може би вече ще сме на 222 място по свобода на словото." - еее, ти си голям визионер, чакаме разпада на САЩ :D, че за сега има само 194 държави.

45

Анонимен

преди 1 година

"ненавиждам швейцарците заради ония косоварски *** в редиците им дето направиха знаците с ръце за да подразнят сърбите. Дано сърбите бият" - о, да, такива неща трябва да се наказват. Вече и аз съм за сърбите :D

44

Nvp

преди 1 година

Демократичната медия не дава лайкове.може би вече ще сме на 222 място по свобода на словото.

43

Анонимен

преди 1 година

"Супер интересен мач второто полувреме ще бъде Сърбия -Швейцария. 2-2 на полувремето. Давайте, братя сърбиии! Начукайте им канчетата на косовските швейцарци!" - еее, верно ли изпуснах 4 гола за 1 полунреме, а тъкмо казах, че Швейцария са най-скучния отбор, ама то... На Съпбия да вкараш 2 май не е нещо кой знае кво? Камерун им треснаха 3... Абе сърбите ме изкефиха, че контузиха Неймар, че от тоя поток искам Аржентина на финал заедно с Португалия.

42

Анонимен

преди 1 година

до 73 Аз пък ненавиждам швейцарците заради ония косоварски *** в редиците им дето направиха знаците с ръце за да подразнят сърбите. Дано сърбите бият.

41

Анонимен

преди 1 година

"А ако Бразилия пусне един гол на Камерун? Сърбия и Швейцария си заминават. Това първенство с прогнози не се заемам в груповата фаза..." - аз точно на това се надявам. Не ме кефи играта ни на сърбите, ни на швейцарците. Хайде, сърбите дори и да продължат не ми пречат, че уж са ни съседи, ама Швейцария е най-скучния отбор на първенството след Катар.

40

Анонимен

преди 1 година

Супер интересен мач второто полувреме ще бъде Сърбия -Швейцария. 2-2 на полувремето. Давайте, братя сърбиии! Начукайте им канчетата на косовските швейцарци!