159

Анонимен

преди 1 година

Колко офицери и генерали е изгубил Путин във войната в Украйна? - всички, които бяха неудобни !

158

Анонимен

преди 1 година

Руснаците нямат никакви загуби, защото смъртта на крепостници не може да се счита за загуба. Крепостниците са роби, следователно не са хора. Единственият човек е Русия е царя-батюшка. На него принадлежи цялата земя в империята, както и живота, имота и честта на всеки крепостник.

157

Анонимен

преди 1 година

До Да ти обясня: Казаците нямат нищо общо с казахстанците. Все едно да кажеш, че прабългарите и маджарите са турци.

156

Анонимен

преди 1 година

Руснаците сигурно имат загуби и това е нормално в една военна операция. Като чета обаче писаниците на Нела Христова и нейните колеги,както и коментариите по-долу оставам с впечатление, че ние сме претърпели мозъчни, интелектуални загуби след като си позволяваме коментари по подобен пошъл и нелеп начин. Българинът е тотално опростачен, озлобен, а липсата на елементарни познания ни прави жалки и смешни.

155

Бреййй

преди 1 година

Интересно защо никой не говори за украинските загуби? Госпожа Фон Дер *** набързо се самоцензурита като се изпусна за над 100000 убити украински военни.

154

Съдбоносен е не броя

преди 1 година

1600 офицера, а противоречията между всички силови структури в Русия и отдръпването на съюзниците им. Съдбоносна е липсата на морал. Съдбоносни са лъжите и илюзиите в които е затънала Русия. Каквото сами си причиниха, никой така не може да им навреди. Никой не им е виновен за блатото в което се хвърлиха. От най огромна и богата страна станаха четвърти свят.

153

НИКОЙ НЕ ЗНАЕ

преди 1 година

КОЛКО ПАГОНЛИИ- ВОЕННИ И ЧЕКИСТИ НА ПУТИН СА ИЗБИТИ- НИКОЙ НЕ ЗНАЕ. ЕДНО Е ЯСНО ОБАЧЕ ПУТТТТ САМ СИ ИЗБИВА ГЕНЕРАЛИТЕ, КОИТО НЕ МУ НОСЯТ ПОБЕДА.

152

Star

преди 1 година

Путин винаги е бил един симпатичен човек,и още по-обаятелен ксато събеседник.Жалко че го похарчиха като ,,Весьолае картинки" и като стар брой ,,Мурзилька".

151

Русия

преди 1 година

Руски дрон мина пулувинта ОТАН и чак кат взриви отански Загреб тогаз гуу видяа Петриътити.Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

150

toti

преди 1 година

ПУТИН ВЕЧЕ Е СМЪРТЕН И ТОВА ГО ЗНАЯТ В КГБ,ФБР ИРА и ТН САМО СПОМЕНА И МЪРТВИТЕ ОСТАНАЛИ СЛЕД НЕГО ЩЕ ПОМНЯТ !!!САМ НИЩО НЕ МОЖЕ И САМО СТРАХА ОТ АРМИЯТА КОЯТО ГО ПАЗИ ЗАБАВЯТ *** МУ !!!САМОУБИЙСТВОТО МУ Е НАЙ ЛЕКАТА СМЪТР,КАКТО МНОГО НЕГОВИ ПРОТЕЖЕТА ПРИЕХА ЗА КРАЙ !!!

149

факт

преди 1 година

А колко руснаци са се напили и са закарали танковете си доброволно на украинците това никой не знае.Обаче е факт,че най големият доставчик на оръжие за Украйна е руската армия.

148

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

147

Да ти обясня

преди 1 година

До Динев:да ти обясня някои неща:1. Преди да даваш мнение -поработи малко над граматиката си, няма да е излишно;2. Това за "освобождаването": малко е спорно как и защо бяхме освободени, и не знам дали знаеш какви репарации е платил нашия народ за това освобождаване/поробване... , и защо ли не се чувстват все още напълно свободни повечето мислещи хора в страната...?3. Истината е, че казаците са от Казахстан и не са руси или украинци;....

146

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 1 година

НЕОБЯТНО

145

Динев

преди 1 година

Нищо ново по тези места едно славяни срещу други се млатят по тези места за пореден път през последните 100 години,после руснаците ще се отеглят и след време пак ще дойдат да освобождават луди хора,простотия от всякъде ,далеч от такива приятели,а иначе и руснаци и украинци са очаствали в освобождението на България казаците какви са,

144

Христо Христов

преди 1 година

Янките пращат американски танкове снети от скорошна активна служба) в Украйна. Скоро и балканските си аргати!

143

Христо Христов

преди 1 година

Истината е, че след 10 години чуждопоклонничество, на Путин почна да му пука за руснаците (дотолкова доколкото да не може да го свалят заради нова мобилизация).

142

не може да бъде!

преди 1 година

Съотношението между убитите и ранените украински и руски военни е също както при пленените -това е логиката на войната!А засега съотношението между пленените е украински към руски военни е приблизително 6,5 към 1!

141

баце

преди 1 година

7 или 8 пъти по-малко от украинците. Това ли ви новината бе - да броите умрели ? Баси лешоядите

140

да ама не

преди 1 година

Пука му на Путин. Нали *** буряти , чеченци, киргизи, чукчи и джагатайци , а той бездруго иска да ги занули за да има само руснаци в империята -чиста раса