139

мдаа

преди 1 година

дреме му на *** за загиналите -да му мислят майките им Важното е той да се прави на Петър първи и на императрица

138

Ром"с

преди 1 година

След "гафа"(Истината) на Урсула.... ,то след 4 -5 дни се започва "отвличането" на вниманието на публиката от Истината и се започва манипулиране и отклонението от Истината ,ТАКА работи машината на лъжата създадена от САЩ ,а иначе са християни и спазват каноните на християнството!

137

Анонимен

преди 1 година

Каква радост само.Колко много са руските жертви.Побъркана работа.Но тази пролята кръв ще ни излезе и на нас през носът.

136

Анонимен

преди 1 година

Украинската криза окончателно показа, че континентална Европа е колониално владение на САЩ. За никакъв суверенитет там не става дума. Лидерите и парламентите на почти всички страни от ЕС по отношение на Русия заемат позиции, диктувани от Вашингтон.

135

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали пишат, че западните медии все повече насърчават необходимостта от възобновяване на преговорния процес, което удря силно върху позициите на канцеларията на президента на Украйна. Тъй като войната се проточва и в Украйна настъпва сурова зима, която заплашва с повече смърт, разрушения и страдания, въпросът кога трябва да започнат мирните преговори е постоянен въпрос от политици и журналисти на Запад.

134

Анонимен

преди 1 година

Основното от сводката на ГЩ на ВСУ:руските войски активно настъпват в направленията Авдеевски и Артемовски; ВС на РФ настъпват в районите на населеното място. Червонопоповка в ЛНР и Соледар, Опытное, Невельское, Красногоровка и Марьинка в ДНР; На херсонското, новопавловското и запорожското направление руските войски водят отбранителни действия. Руската армия продължава да нанася ракетни удари по инфраструктурата и позициите на украинските бойци по цялата линия на съприкосновение.

133

Анонимен

преди 1 година

Кметът на Киев Кличко: Ако някой се притеснява от големи загуби във въоръжените сили на Украйна. С пълна отговорност мога да кажа, че няма място за притеснение. Определено ще намерим всички изгубени." Хората се тревожат, разбира се, за безследно изчезналите, но в последните дни - става дума за безвъзвратните загуби от доклада на Европейската комисия (100 хиляди убити).

132

Анонимен

преди 1 година

Анализ на ситуацията в Украйна от ISW (Американски институт за изучаване на войната): руските войски се защитават югозападно и северозападно от Кременная; ВС на РФ продължават настъплението в района на населеното място. Артьомовск; Успехи на руската армия се наблюдават и в направлението Авдеевка-Донецк; Руските сили са сериозна заплаха за украинската енергийна инфраструктура, въпреки противовъздушната отбрана.

131

Анонимен

преди 1 година

Зомби нацитата на Киевската хунта въпреки тежките загуби със сигурност в близко време ще се опитат да влязат в решителна офанзива.

130

Анонимен

преди 1 година

Илон Мъск започва кампания за дискредитиране на Байдън преди евентуален импийчмънт. Той публикува онлайн провокативни факти за сина на президента Джо Байдън и възможните му корупционни сделки.

129

Какво се карате

преди 1 година

Никога няма да се кажат истинските цифри. Само дезинформация. И никой не ги знае. Нито Запада, нито Изтока.

128

БАЧКАТОР

преди 1 година

Добре де а защо никой не казва колко души е загубила украинската армия? Или те са само нинджи, терминатори и дънкан маклауди?

127

до свой

преди 1 година

Точно обратното сочи логиката -- твоята е че украйнците мрът като мухи ,но отнякъде идват нови и те безстрашно нападат и пак мрът .... истината е ,че със високоточната си артилерия и качествена логистика украйнците унищожиха голяма част от личния състав на руснаците и ги деморализираха ,наложи се и мобилизация и ако сега ,пак ги изпотрепят идва края на Путин !А колко са убитите руснаци -ходи ги търси по републиките сега идва реда на баш руснаците и започва патакламата на тях не им се воюва !

126

ИЗГУБИЛ 160 ГЕНЕРАЛА

преди 1 година

ОБЛЕКЧИЛ Е БЮДЖЕТА СЪС 160 ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ. НЕПАБЕДИМАЯ СЕ ПОБЪРКА ОТ НЕКОУМЕСТНИ ЗАПОВЕДИ И ЯДЕ ЯК ЛОБУТ, КАТО ФАВОРИТ ЗА СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ.

125

СВОЙ

преди 1 година

Още края на юли Американски военен анализатор изчисляваше,че жертвите на Урайна са четири пъти повече.Тогава беше 20хил към 80хил.С безумнот настъпление от септември на ВСУ,не мислещо за никакъв човешки живот,коства на Урайна огромни жертви.Урсула фон де Лаен заяви за 100хил офицери от ВСУ.Ако това са офицери,то обикновенните войници трябва да са в пъти повече.

124

Бесен

преди 1 година

Украинците наказаха подобаващото сбирщината на Пyтлep, позволяваща си да се нарича армия! Тепърва боди каунта им ще скача! След края на войната рашистите ще пълнят гащите само като чуят думата украинец!!!

123

Анонимен

преди 1 година

Това го казвате поръчково, за да замажете онзи деншната изцепка на Урсула, която каза, че укрите са данаемници, безследно изчезнали...ли повече от 100 000 жертви дотук? И за да замажат положението веднага отделиха тази част от изказването и я смъмриха. Но истината е, че тя е намалила бройката с жертви на укрите, защото там не можеш да хванеш бройката-

122

Анонимен

преди 1 година

Пийте си хапчетата навреме нeвежи русофили ! Както руския башибозук избяга от Изюм, Лиман и Херсон, така ще бяга и от Донбас и Крим...

121

Анонимен

преди 1 година

Мурсула фон дер Ллайнен се изтърва да съобщи истинските загуби на украинските фашисти за последните шест месеца - 120 000 фашистки войници и офицери, и сега се чудите какво да лъжете за руските загуби. 6 пъти по-малко са - 20 000 войници и офицери е загубила Русия досега. В това число са всички загинали за последните ОСЕМ години от 2014 г. досега от Донбаската и Луганската народни републики, доброволци, частни военни компании (основно Вагнер) и редовната руска армия.

120

мужикЪ има избор

преди 1 година

.....да умира по украинските поля, или да избие късите на краснаяСволоч.