10

Анонимен

преди 1 година

Хамерика не е виновна, виновни са ЕС "лидерите" за това че са жалки мъпети. Почти всичките високопоставени евро политици са прости парцалени кукли, с ръката на чичо Сам завряна изотзад. Те нямат интелект или действия, всичко е продукт на ръката. В крайна сметка, виновни сме НИЕ за това че търпим да сме слуги на слуги...

9

Анонимен

преди 1 година

Западна Европа беше достигнала демократичен социализъм а източна и тя беше тръгнала по този прав път наречен демокрация и изведнъж стана нещо. Пълзящ фашизъм. Ковидеветнайсе . Инфлация. Война. Регрес.

8

Анонимен

преди 1 година

Точно когато хората взеха да живеят добре и всичко започна да придобива човешко лице някакви хора взеха да крещят и да плащат с несъществуващ комунизъм тоест на налагат неговия аналог фашизъм. Уж че се борят с несъществуващ комунизъм налагат фашизъм. Следва терор и може би война. Така мисля

7

Анонимен

преди 1 година

Все пак е добре че хората започват да осъзнават че войната е възможност. Само трябва елитите да се сменят. Това е проблема. Един агресивен елит потопи страната си в разруха а останалите не просто гледат те помагат всячески на това. Вместо да кажат край до тука...Но всичко си има цена. Този елит е лицемерен и безкруполен. Връщаме се към първото изречение. Елитите трябва да бъдат сменени. Ковидеветнайсе.

6

Анонимен

преди 1 година

До по долен коментар. По човеконенавистна политика от фашистката няма и никога не е имало. Комунизъм няма и никога не е имало. Ти на това което е сега демокрация ли му викаш. Докато НС решава за някаква бюлетина и или някакъв бюджет инфлацията галопира а те се правят че не забелязват. Това е кражба от всеки от нас. Имаме планова икономика и политическа анархия тоест форма на фашизъм .

5

Ха-ха-ха

преди 1 година

Ех ако я нямаше Америка, как хубаво щеше да си живее Европа под гнета на руския ботуш.

4

Анонимен

преди 1 година

За комунистите винаги вината е била в Америка. Никога комуниста няма да каже че виновния е в носителя и разпространителя на човеконенавистната комунистическа идеология.

3

Bay Hoy

преди 1 година

Само на мен ли ми прави впечатление,че преписвачката Йоана Цонева не осъзнава факта - България е в Европа !!!Или парите за статията идват от "АМИ" и тя ревностно защитава покровителя си ?!!

2

Анонимен

преди 1 година

Да си тръгват,ама не искат.

1

ВГЗ

преди 1 година

И Англия тоже!