30

Истина

преди 1 година

Късата ръка на САЩ Путин!

29

Zeitgeist

преди 1 година

Истината е, че група частни банки, самонарекли се ,,федерален резерв", печатат световните пари. Доларът няма никакво покритие извън това. По този начин вътрешната инфлация на САЩ се изнася навън и я покриваме всички, целият свят. ЕЦБ се явява заплаха за доминиращото положение на ФЕД, а някои страни дори заявиха намерението си да извършват разплащания в евро при търговия с енергоносители. От друга страна, ЕС е най-голямата икономика в света, но е политическо и военно джудже.

28

BOYAN

преди 1 година

Европа от десителетия налива пари в продънената кофа на СОЦИАЛ-а, и не заделя за въоръжение. Смяна на тази политика е невъзможна защото дебелогъзия европеец не може да си представи живота без 5 седмици отпуска и помощи за квот се сетиш. Сега дойде време сметката да се плаща и Европа си мисли че е по-важна за Америка от колкото всъщност е.

27

Анонимен

преди 1 година

Все някога трябва да се усетят европейците, но дали няма да е късно?

26

Анонимен

преди 1 година

Точно когато хората взеха да живеят добре и всичко започна да придобива човешко лице някакви хора взеха да крещят и да плащат с несъществуващ комунизъм тоест на налагат неговия аналог фашизъм. Уж че се борят с несъществуващ комунизъм налагат фашизъм. Така мисля

25

Анонимен

преди 1 година

Изкарахте ги светци.

24

Американски чакал

преди 1 година

тази стаия май показва чии интерси брани медията.

23

Анонимен

преди 1 година

Точно когато хората взеха да живеят добре и всичко започна да придобива човешко лице някакви хора взеха да крещят и да плащат с несъществуващ комунизъм тоест на налагат неговия аналог фашизъм. Уж че се борят с несъществуващ комунизъм налагат фашизъм. Следва терор и може би война. Така мисля

22

Анонимен

преди 1 година

Западна Европа беше достигнала демократичен социализъм а източна и тя беше тръгнала по този прав път наречен демокрация и изведнъж стана нещо. Пълзящ фашизъм. Ковидеветнайсе . Инфлация. Война. Регрес.

21

Анонимен

преди 1 година

"виновни сме НИЕ за това че търпим да сме слуги на слуги" --------------- не, не сме виновни. Ако някоя държава сбърка със "свободния" избор, има последствия. Често и военни. А и в цяла Европа едва ли има власт с реална народна подкрепа над 20тина процента.

20

Бай Дрън

преди 1 година

Няма такова нещо като европейци. Ще има, когато всички са в еврозоната и си плащат дълговете заедно. Но дотогава тарикатите незнайно защо стоят извън еврозоната, натискайки балканските тъмни субекти да влизат вместо тях. Европа няма, статията е пунта мара.Европа е и ще бъде дълго време едно сборище от тъмни и не толкова тъмни субекти.В Европа хората, които могат да я издигнат на повърхността, са в девета глуха. И там ще си останат така както вървят нещата.

19

А

преди 1 година

А???

18

Анонимен

преди 1 година

Статията е спонсорирана от: Дойче Каравеле Ама вие бяхте под една шапка, да...

17

Край

преди 1 година

Европа без Русия е свършена като икономическа, политическа и военна сила.

16

Анонимен

преди 1 година

И колко трябва да си улав, за да не го виждаш? Европа и Сащ имат съвсем различни интереси. Европа винаги ще зависи от Русия. Вече ги няма африканските колонии, които да грабят. САЩ си прибраха големите европейски компании. Накараха европейците да си подарят оръжията на Украйна и сега ще купуват от Америка да им доди акъла.

15

19 каскет смачкан

преди 1 година

руските фашаги са извън картината на Европа.

14

Истината

преди 1 година

Снимката показва трагедията на продажните политици на Европа. И после Русия виновна.

13

Анонимен

преди 1 година

Кой написа тая боза? Прочетох първите 2 параграфа и ми стана байгът. Това с американските джипове особено ме впечатли ... Само да си представим един свят без америка да си пъха носа в нашите работи?

12

Факт

преди 1 година

Европа е окупирана от сащ,икономически и воено.

11

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

троловитеДружинки на рушкияПародиен център имУжика изгонен от България като мокро коте.....не сте актуални.