25

а в ЕС

преди 1 година

В ЕС ги бият ако протестират. И ги поливят със струя студена вода.

24

Анонимен

преди 1 година

Си Дзипин е политически труп - факт. Със сигурност може да се твърди, че времето на комунистическия диктатор Си Дзипин изтече. Милиарди недоволни китайци излизат по улиците на Пекин и в цял Китай искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, китайците мразят Си Дзипин и Китай и всеки китаец мечтае да живее демократично като американец или западно-европеец.

23

Натовеца

преди 1 година

надежди говежди !

22

Калеко Алеко

преди 1 година

При демокрациите хората винаги протестират, това е смисълът на демокрацията, хората искат повече социални права, по-високи заплати, в защита на хуманитарни и екологични каузи..различни са причините в диктаторските режими където едноличната власт е готова да смаже жестоко всяко неподчинение, в Иран портестите са за унзителното положение на жените, които нямат права и ако си свалят бурките ще бъдат убити, в Китай, рассия и Беларус за елементарни права и свободи, а в Северна Корея няма протести_???

21

Striker

преди 1 година

Нормално. Колкото и да се въртят, г.за им все ще е отзад! Омазаха света с Ковид-19, не дадоха стотинка за компенсации, ( само в България над 38 хил. загинаха)! За съжаление или не, по-добро нещо от капитализма, демокрацията и свободата на словото не е измислено. Която и държава да се опитва да ги подтиска, накрая пропада. Дори Америка с нейната демокрация на 200 години в момента има проблеми, какво остава за Ковидландия.

20

:)

преди 1 година

Навсякъде по целия свят системата е една и съща.....уж вътрешни протести от недоволството към правителството, а реално краварите зад окена подклаждат цялата работа......дали има още прооости хора, дето се връзват на тези шантажи?

19

М

преди 1 година

САЩ от години печатат долари и купуват правителства и държави. Това трябва да спре.Европа загива Русия е в изолация. Сега Иран и Китай. Да не говорим за такива пичи въшки като нас.

18

Американец

преди 1 година

С удоволствие и нетърпение чакаме момента на хаос, за да нахлуем в Китай на специална военна операция по демократизиране на Китай ще им пускаме бомби, химикали и вируси. Европа я почти унищожихме и след време ще рухне ЕС. Успяхме да настроим света срещу Русия. Сега трябва да направим Третата Световна война и да унищожим цяла Азия, защото на планетата Земя единствено САЩ трябва да съществува като една велика сила.

17

М

преди 1 година

Инициаторите поне калъпа да бяха сменили малко. Всичко е едно и също и в Украйна, Грузия, Беларус, Иран, Либия, Сирия и т.н. все борби за демокрация от всенароден подем. Всички сънуват демократичен блян.

16

Фердо

преди 1 година

До Калеко АлекоГадното е, че като мине известно време се разбира, че в напълно нормални за нещо протести, са инвестирани много пари, за да се постигне определен ефект. Така събориха светския режим в Иран - просто на англичаните и американците не им хареса искането на иранската страна за преразглеждане процента им на печалба от добива на нефт. Същото се случи и с Чили. Както казват по Пернишко "... оно, дека се сака, оно си го требе...".

15

Анонимен

преди 1 година

Или по-точно казано, демонстрациите са някак майдански... Възползваха се от положението некои страни. Уж бяха всички лидери заедно в ковидната лъжа срещу обикновените хора, но това не им пречи като усетят слабо масто в партньорите си да го атакуват. Чудя се кога Китай ще схване картинката и ще се пусне от хорото? Толкова харесвам тази страна и не искам да се затрие!

14

Анонимен

преди 1 година

В канада помнете ли марша на свободата на тираджиите и как им блокираха банковите сметки, в китай няма голяма разлика ама сега е демократична революция,

13

ЕВРО Локдауна

преди 1 година

В Европа също ИЗКУСТВЕНА криза със САНКЦИИ от ЕС, които действат срещу ЕС. Инфлация, глад, студ за европейците ЩЕ ТРЯБВА и ЕВРОПА РЕВОЛЮЦИОННО да се НАДИГНАТ хората по улиците и ДА ПАДАТ ЕВРОПЕЙСКИ ДИКТАРСКИ ПРАВИТЕЛСТВА и ПЪЛНО ПАДАНЕ НА ВСИЧКИ САНКЦИИ. Европа е в ИКОНОМИЧЕСКИ ЛОКДАУН !!! Трябва ОСВОБОДИТЕЛНА БОРБА да ПАДНАТ АТЛАНТИК ЕВРО-КОМИСАРКИТЕ

12

ГлобаГлистки

преди 1 година

мокри розови сънища с еднорози под дъгата... И там ли умнокрасивитета ще прави Майдани?!? Оляхте се с пропагандата,атланДицитеееее! :D

11

Анонимен

преди 1 година

Нека да обобщим. Когато хората си търсят правата в "диктаторски страни", протестите са им спонтанни и справедливи, те за борци за свобода и герои. Когато хората си търсят правата в "демократични страни" те са платени от Путин, деструктивни са, а протестиращите са жалка шайка футболни фенове, маргинали и т.н. Това е налаганото мнение в медиите!

10

Калеко Алеко

преди 1 година

Някъде четох как демокрациите се пропуквали, но вижте какво се случва с едноличните диктаторски режими, в Иран протестите не спират макар и многократно окървавени от властта, в Китай доскоро комунистите държаха в мъртва хватка подопечните поданици, но явно това не може да трае вечно, в путинова раша самовара е подгрят и много скоро парата ще го взриви, макар и стегнат в клещите във военното положение на кремълската хунта, като се срине РФ ще се срине и Башар Асад, и Мадуро, и Лукашенко и т.н....

9

Анонимен

преди 1 година

Като в Австралия , Канада и Нова Зеландия по същия начин пребиваха протестиращи срещи измисления вирус не беше революция , а сега е

8

Мартин

преди 1 година

Масовото варене на дози помагало.. Бре я сиктир.. Държавата с най много сварени най много смъртни случай.. е измислиха му име.. синдром на внезапна смърт.. Ако пак почнат със зелени дозификати, чак сега ще ядат бой...

7

Анонимен

преди 1 година

В отговор очаквайте скоро на ново сензационно видео на американски полицаи които бият беззащитен чернокож

6

Анонимен

преди 1 година

А пък глобалистките мечти вече са някак си комични.