45

Сидер лудия

преди 1 година

Ще има опит да се обезвреди и унищожи руския ядрен комплекс ,но винаги остава нещо ...Англосаксите след пораженията на Русия измамно си мислят за внезапен удар с възможна победа.Голяма грешка .Армагедон!

44

Анонимен

преди 1 година

Те тази англо-санксонска мафия няма да се успокои докато не пороби целият свят,а сега нагледно показват на китайците какво ги чака ако не се обединят с Русия.

43

Анонимен

преди 1 година

Запасете се с консерви,вода и лекарства.Армагедон идва...------- T.e. ти предпочиташ да умреш в Армагедона бавно, мъчително и в ужас, а? Хора секви.

42

Сидер лудия

преди 1 година

Това няма значение.Света върви към Трета световна и впоследствие ядрена война.Запасете се с консерви,вода и лекарства.Армагедон идва.....

41

Василев

преди 1 година

Китайците взеха най-доброто от Запада още през 80-те години, а най-лошото го оставиха за нас!Сега всеки иска да види как колоса се срива, защото завладява пазари!Агент Дейвид Джеймс!ЦРУ!!!

40

Анонимен

преди 1 година

И кво, иска им се демокрацията, да ги командват от фащ?

39

Фейк

преди 1 година

Как хем са затворени хем не им дават да излизат и хем са навън и протестират. Дори от снимката не се разбира къде е направена в Лондон ли е, в В делхи ли е или в Лагос.Бива да им се иска ама желанието да го првръщат в реалност не бива

38

Анонимен

преди 1 година

До ММи да, навсякъде едно и също, все живи хора с нормални интереси тръгват да искат нормален живот. Инициаторите да вземат да сменят калъпа - поне на едно място протестите да тръгнат от извартени зомбитам иначе си личи, че има нещо скалъпено

37

Iordan Ivanov Geolog

преди 1 година

warnings about terror with PCR tests.. Провежда се организирана исключително нагла диверсия срещу народа на Китайската народна република през ообсебени с наркотици и пси генератори подставени на власт анти китайски диверсанти..Терористите се стремят да увредят трайнО НЕЛЕЧИМО стотици милиони китайци. ЦЕЛ ОСТРА НЕНАВИСТ СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ В ПЕКИН.НА ползваните ТАМПОНИ за заразяване на тестваните се виждат НАНО МУТАНТИ .Вкарват ги в грълата и носа на милиони жертви ежедневно..

36

Анонимен

преди 1 година

Шолц летя 11 часа до Китай (трябваше да заобиколи Рисия) и визитата му беше рекордно кратка - не повече от 9 часа прекара Шолц в срещи и в хотела до летището. При посрещането му Си Дзипин дори не му подаде ръка както е по протокола. С него бяха делегация от BASF, BMW, Siemens, Volkswagen, Bayer, Merck. Biontech, Deutche Bank, Hipp, Wacker Chemie, Addidas и редица други. Той си замина, а те останаха, да оглеждат площадки, заводи, производствени центрове.

35

Анонимен

преди 1 година

До Позорът МВР - кой ти е казал, че в Корея са зле? Корея е световна военна сила с реална икономика и с която дори САЩ се съобразяват, а България е едно нищо, не може да произведе и един пирон и всички я подритват с презрение.

34

Спите ли

преди 1 година

Притъпяват ни психиката за да си мислим, че е нормално да ни управляват н,ерези като Борисов, Гешев, Радев, Каракачанов, Янев!

33

Анонимен

преди 1 година

Айфоните могат да станат по скъпи от автомобил.

32

Русия обезоръжи НАТО

преди 1 година

Няма какво да доставят на Тайван като ги почнат.

31

Споко

преди 1 година

Споко, до дни, дори до часове комунистическият диктатор Си Дзипн ще падне, и Китай отново ще се превърне в изостанала бедна държава и няма да ни бърка, ще си аутсорсваме производство да ни работят ефтино а ние да си живеем добре.

30

Позорът МВР

преди 1 година

В България директно ни удрят в мозъка с честоти, по зле сме от ДС - Северна Корея!

29

АНГЕЛ

преди 1 година

Прораганда и по Китай. Евроатлантическата "демокрация" почва да цвили на умрело.

28

Българин

преди 1 година

Иска му се на запада да има революции по света, които да яхват и да ги обръщат във финансови ползи за тях...

27

CNN

преди 1 година

Германия - "Кресливото противозаконно малцинство антивалсъри изпада от обществото". Китай - "В основата на китайските протести против ковид ограниченията - викът на китайската младеж за свобода"?

26

Анонимен

преди 1 година

Китайците направиха основна грешка. Решиха, че може да се отърват от вируса по физически начин чрез изолация. Без придобиване на имунитет няма излизане от подобна ситуация. Има само временно отлагане. Ще заключваш хората по апартаментите без храна, лекарства...