24

БАНко

преди 1 година

ПОТОЧНАТА ЛИНИЯ ЗА ,,МОСКВИЧ " Е НАПРАВЕНА ДО ТЪМНИТЕ ХАЛЕТА НА СПРЕНИЯ ОТ УРСЪСЕЛ ФОРДОЛНОЛАЙНО ,, РЕНО" !!! ЗАГУБИТЕ ЗА ,,РЕНО" СА .....МИЛИАРДИ. !!!!

23

Скачачката на батут

преди 1 година

каза, че сега всички в ЕС требе да се сабереме и да работиме за това Украйна да преживее тази зима.

22

Макарона

преди 1 година

Ще го гледате през крив макарон, русофобчета... Карайте си тука западните ръждясаляци на кило..Купувайте западните отпадъци. А България 1 игла на може да произведе

21

Анонимен

преди 1 година

До РусияКупи си го за 50000 хиляди лева или там колкото му искат след това *** в някоя автокъща и искай да ти покажат някой форд или опел втора ръка за 35000 лв.Цъкай и се чуди на извънземните технологии на западните стари автомобили и се успокоявай че до 20-30 години и в москвич ще са се появили.

20

Анонимен

преди 1 година

Кола, като Москвич на свободния пазар, може да се продаде само за жълти стотинки. Все още може да намерите ценоразписите от 70те години, когато Москвич в Англив, може да си купиш за 300 паунда - около 1200 лева. Друг е въпросът, че в "братска България" се предлага за 6000 лева, и то базисен модел без радио и никакви екстри.

19

ъъъ

преди 1 година

Айде русофили взимайте да ви видя са

18

Не е зле

преди 1 година

Цена между 27 000 и 33 000 долара за 150 к.с. За сравнение Пежо 308 го предлагат за 45000$.

17

Анонимен

преди 1 година

90% от пpocтитутките в Германия са българки. България освен евтини пpocтитутки и черноработници за богатите западняци вече 30 години нищо не произвежда.

16

Русия

преди 1 година

Тука туркоробцити не харесали китайското, а всички са с телефони и техника произведени в Китай, що ни си зехти испански тефено или американски телевизори? Чиповете, сензорите, екраните всичко най важно в западната *** е произведено в Китай, е как пък *** ни са възмутихте! Да питам писача, Москвича ши са чака ли с години като кочините на запад?

15

Шефрет

преди 1 година

С два такива Москвича в противоположни посоки ще разчекнат Наркомана на Червения площад.

14

Мустанг

преди 1 година

Със сигурност е по-добър и по-евтин от западните катраници, които тук никой не кара, защото сме една бедна кл0ака

13

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си необразован русофил за да дадеш пари за такова нещо.

12

Анонимен

преди 1 година

Освен името... нищо друго не е руско в този Москвич...

11

Анонимен

преди 1 година

Изглежда по добре от раздърканите голфове.

10

Анонимен

преди 1 година

Досега в САЩ се сглобяваха джипове BMW, а сега там ще се сглобяват и останалите немски коли. Същата съдба очаква и цялата германска автомобилна индустрия, следващи са Мерцедес, Ауди и кой ли още не. Германците построиха своето "икономическо чудо" на евтините енергийни ресурси от Русия и сега авантата свърши - свиквайте с реалността.

9

Анонимен

преди 1 година

Всичко зависи от маркетинга струва ли си дачия сандеро за 23 хиляди лева

8

циник

преди 1 година

Инженер от завода беше пуснал клип, в който показва как тези москиви се сглобяват в Китай, след това им свалят гумите и вратите, карат ги с влак до русия и там ги "сглобяват" като им закачат обратно вратите и гумите!!! Толкова за москвича! И няма нужда да си говорим за кола от 21 век без еарбег, АБС и нормален климатроник!

7

Анонимен

преди 1 година

/Ние и това не можем да направим. Доколкото разбрах се прави в бившия завод на Рено.

6

Анонимен

преди 1 година

Не е руски а е китайски със сменена емблема.Можеха вътре да го пипнат малко да вкарат малко дървени лайсни макар и пластмасови,да сложат хромирани или алуминиеви копчета (не е като да нямат хром или алуминий в русия) да облицоват малко с велур или кожа ,да разчупят малко екраните ала ретро стил като на староят осмак ама дигитално и красиво изрисувано ,лампичките да ги направят с хромирана основа изобщо да не изглежда като евтин китайски клонинг.Е да ама не.Просто прелепили емблемата и боядисал

5

Анонимен

преди 1 година

По-добър е като, цена качество от Тесла 3.