39

Ветеринар

преди 1 година

На времето заради това ново изградено министерство, комунистите изместиха и съсипаха ВВМИ проф. Г. Павлов от София в Стара Загора.Бяхме на гърба на министерството и според тогавашните държавници не можело чужденците да виждат млади хора в бели престилки да се"разхождат " на метри от министерството. Ветеринарния института беше чудесен.

38

Чичо Манчо

преди 1 година

Хубаво е да си млада и хубава дама в МВнР. Внимание , по висока заплати и още нещо. На всякъде е така.

37

Да допълня...

преди 1 година

Прави са служителите. Работят в условията на война. Само министъра е доволен от заплатата.Посланиците ни в чужбина също не доволстват.

36

Николай

преди 1 година

Какви оръжия, бе, ***???

35

Жоро

преди 1 година

Всичките коментиращи са анонимни и един не е застанал с името си. Заповядай на моето място, свърши моята работа и ще ти дам моята заплата. Тогава вече няма да си толкова щастливо анонимно коментиращ. С този негативизъм и тази омраза скоро няма да се оправим.Още повече правят коментари хора, които не могат да направят разлика от МВнР и МВР.

34

Анонимен

преди 1 година

От край време работещите в МВнР в България са с много ниски заплати, още от преди 1989 година. Само командированите зад граница получаваха прилични заплати. Сега с тази инфлация заплатите вече не стигат.

33

баба мара

преди 1 година

като не сте доволни напуснете свят широк има място за всички

32

Чета и плача,

преди 1 година

Организирана престъпна група финансирана от държавата. Служебни - униформи , оръжие, и какво ли още не.... ! Иска по-големи заплати. До кога ще ги търпим да мачкат народа.

31

komitata

преди 1 година

че та ккава са я свършили че заплати искат само дипломати гонят и санкции и всички духаме здраво

30

Анонимен

преди 1 година

Вместо да протестирсте - напуснете. Ама не ви стиска да оставите държавната софра

29

Натовеца

преди 1 година

Да протестират пред работодателя им пред Козяккк ,какво общо имате с България американско министерство ?

28

Анонимен

преди 1 година

Те и сегашните си заплати не заслужават

27

Ахахахах

преди 1 година

Оттам за работа не съм прочел да е свършена някаква, ама за няколко малки котета излязоха новини как придружават дъртаците по екзотични дестинации и са на хранилка. Да вземат от техните пари, щом имат за антураж, ще имат и за заплати.

26

0808

преди 1 година

... това са 70 000 клатику-овци, струващи ни 2.5 милиарда годишно. Но работа от тях -НЕ.50% уволнете..Не знаят езици, коремно не могат да направят, да пробягат 50 метра, пълна некомпетентност. Но всяка година правят по 3 стачки за повече пари!

25

Анонимен

преди 1 година

Яааа,тука един от министерството е прочел коментарите и не е доволен.Сори брат,истината боли,знам.

24

Анонимен

преди 1 година

Търсете си парите от калинка Захариева.Тя ги даде за подпорната стена на съпруга си,която сега не знам дали е клетка за птички или хотел!?

23

Венци

преди 1 година

Протестират позастарелите лели. Младите момичета там да добре подбрани и им се дават специални заплати. Бай Марин Райков всеки ден плющеше различна мадама докато беше министър на външните. Най - хубавото министерство, пълно с сочни млади котета жадни за кекс с шефа

22

Анонимен

преди 1 година

По цял ден се скъсвам от работа за същите пари.И нито стотинка отгоре.Ще ми се да отида на почивка в МВнР поне за няколко месеца.Вземете ме,бе.

21

Анонимен

преди 1 година

Не стига,че в това министерство са като на курорт,ами ревнали за по-високи заплати.Я да кажат преди това в какви жилища живеят,кой им плаща наемите,плащат ли си сами осигуровките,колко им струва кюфтето в стола?А почивките през лятото и зимата?А бонусите?

20

Страхил

преди 1 година

Увеличаване на заплатите с 50%, след съкращаване с 50% на състава. И без това половината са разни бръмчалки, които не знаят къде се намират.