41

Ралица

преди 1 година

КИРООО ЗАЩО МЕ ЗАДЪЛЖАВАШ ДА ГЛАСУВАМ САМО С МАШИНА КИРООО НЯМАШ ВЕЧЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ ЛЪЖЕТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ БЮЛЕТИНАТА СЕ ГЛАСУВА В ЦЯЛА ЕВРОПА САМО КИРО МЕСИЯТА НАСИЛСТВЕНО НАЛАГА МАШИНИТЕ ПОСРЕД НОЩТ НА РАЗПЕТИ ПЕТЪК КИРООО А ДЪРЖАВА НЯМА ВЕЧЕ РАЗРУХА 2 ГОД

40

БСП ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

Тези партии манипулират изборите за европарламент и кмет и парламента и всички останали избори за да са добре и на топло да лапат от баницата. Съдебната система е подчинена на тези партии мафиоти. За това България е на последно място в Европа. Българино събуди се.

39

ДНЕС НА ПРОТЕСТА..

преди 1 година

47 ПРОТЕСТИРАЩИ - ЦИФРОМ И СЛОВОМ........А МАДУРО - МИСИРКИТЕ, РАБОТЕЩИ С КОДА НА КИРО ГИ ОБЯВЯВАТ, КАТО 4700.

38

Анонимен

преди 1 година

Има ли още някой който да се връзва на тия "умнокрасиви"***?Хиляда некъпани и *** индивида ще определят дневният ред на държавата,докога бре скоричби?

37

Ъф!

преди 1 година

"Граждани протестират пред Народното събрание..." Няколко "чужди подметки", нямат и за един автобус.

36

Анонимен

преди 1 година

Е кой се затруднява бе ЛЕВАЦИ през 90-те беше Цветна СДС синя с лъвче Бкп_бсп червена с роза ДПС лилава с маслиново клонче няма невалидн няма и преференции ама дойде Цара и обърка всички и всичко, като я направи черно бяла с *** преференции, който партиите не ги бакърят за слива

35

Анонимен

преди 1 година

Киро е нередовен и това става очевидно. Държавните органи са в режим на спасяване на държавата от натрапен случаен луд човек. Сега с тази толерантност дето всичко е нормално трябва да има изходи за мнозинството когато политкоректността ни натресе луд човек и потъваме и потъваме

34

Анонимен

преди 1 година

всички играят заедно и забавляват раята с глупости

33

32 години стигат

преди 1 година

32 години манипулация на изборите. Тези партии манипулират изборите за общински кметове за евро изборите за парламент и всичко останало което носи пари. Тези партии манипулират общественото мнение със лъжи и измама. Никога повече ГЕРБ ДПС ИТН дъното и Радев и Пеевски и Доган и Боко и БСП влязоха във коалиция за власт и топли службички от ГЕРБ. Да живее България

32

КИРО ТЪПОТО

преди 1 година

САМО ТОВА ЛИ ОСТАНАХМЕ?

31

Анонимен

преди 1 година

С машинки другите държави не гласуват,защото си е доказано,че могат да се манипулират.Преди време пишех на майтап,че един сатанист IT да има със зависимости даже могат да ни превземат от чужда държава с 1-2 пионки.Оказа се,че еди от IT-тата наистина бил сатанист и използвал в нета ник Луцифер...Даже се учудих.

30

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо,дълбайте дъното продажници,хората ще ви накажат подобаващо за това,изборният кодекс и неговите промени са най малкият проблем на българите в тоя момент!

29

АнонимеН

преди 1 година

ТЪПАНАААРИ! 2 ДНИ БЕЗ КОМЕНТАРИ АМА СТЕ ПРОПАДНАЛИ

28

Васко

преди 1 година

*** 100 човека! Стига сте ме занимавали с тези нехранимайковци! А моите права къде са??? Аз искам да имам право да избера как да гласувам! Цчла Европа гласува с хартиени бюлетини, тези ли са сега умнокрасиви да ми казват кое е добре?! Кокорчо и този *** си отиват!

27

БСП ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

Никога повече ГЕРБ ДПС и БСП. Тези партии манипулират изборите през прехода на 32 години. Тези партии са мафиоти на прехода ограбват България 32 години през магистралите тунелите евро фондове и програми и обществени поръчки и търгове и границата с Турция и всичко останало което носи пари за това България е на последно място по всичко. Съдебната система е подчинена на тези мафиоти.

26

ПО КОНСТИТУЦИЯ

преди 1 година

ГЛАСУВАНЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, СРЕЩУ 50 ЛВ!

25

Анонимен

преди 1 година

Първанов ще ги спре!

24

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Какво значение има как ще се гласува,който иска да гласува,ще намери начина. Смешно е да се разчита,че...хартиената бюлетина ще повиши нечии %. При...хартиената могат да стават повече машинации и се затрудняват изборните комисии с...броене и отчитане,ама кой ги мисли тях.

23

Анонимен

преди 1 година

До 22:В малките градове и без пари ще гласуват пак за ГЕРБ,защото преди време им е дал пари за общините,а по времето на Кирчо е трябвало сами да се оправят и "да не лежат на държавата".

22

Анонимен

преди 1 година

Машинното гласуване е от всякъде по-добро от хартиеното. Хартиеното е пълна из-мама - купуване , продаване , невалидни бюлетини , броене и тнт. затова българите предпочитат хартия ?!? Понеже са най-...Умни на света.