121

Дядо от село

преди 1 година

Г-н Петков,аз гласувах за вас ,защото обещах те, завод за електроавтомобили в Ловеч , а се оказа че е огромна слънчева централа,на близки до вас хора ...Срам ме е

120

Анонимен

преди 1 година

Хартибойко е с хартиени крака и хартиени минискуси.

119

Анонимен

преди 1 година

Те отдавна са се договорили за хартийте , там им е спасението, иначе ги чака падениетооооооо!! Много мъртви ще отидат да гласуват за Нинова, Борисов и Карадайъ.

118

Анонимен

преди 1 година

С хартията се краде мутренски,с машините демократично и либерално.Кой ще ходи да гласува,те подринаха и малкото доверие в изборния процес.Решението пред България е едно-радикална промяна,измитане на тези долни продажници и президентска република

117

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков продаде енергетиката ни с тъпия план за възстановяване,от който хората няма да видят 1ст.Ходеше в Македония и се хилеше като тиква,а македонците се гаврят с нашата история.Сключи съмнителни меморандум,водеха про инфлационна политика.Кои нещастници гласуват за този ***?

116

Аз

преди 1 година

Кръв пускат, кокала не пускат. Това са нашите политици.

115

Малко за политика

преди 1 година

БСП правят голяма грешка с подкрепата на хартиената бюлетина. На предните избори от ромските махали масово не гласуваха защото не можеха да си продадат гласа. На следващите избори ако се гласува с бюлетина ГЕРБ и ДПС ще им купят гласовете, както е ставало винаги. БСП я увеличат малко с гласовете на пенсионерите я не. И когато се види ясно, че са върнали пак ГЕРБ на власт (със скрита патерица ДПС) как ще се оправдават тогава. Бяха ги легитимирали като партия на промяната, а тогава какви ще бъдат?

114

ФАКТ

преди 1 година

''Протест'' -партиен и организиран...това не е протест не бъркайте протестите с организираните партийни мероприятия. 200 ги събрали от името на 6 милиона?

113

Анонимен

преди 1 година

Демокрация, право на избор, свобода, я се прекръстете за достоверност като оня с дебелите пръсти от банкя, току виж некой ви повервал. Унищожителите на България са герп-дпс-рома.

112

Анти Тяло

преди 1 година

Корнелия ще върне статуктството на ГЕРБ и ДПС!!!

111

Зозо

преди 1 година

Алооууу, никой не е свалил Борисов от власт. Боко си изкара мандата като пич и после на изборите ги мачка с 200 :)))))))))))))))))))) Сега с хартиената бюлетина ще има много cekc за ПП-тата и ДБ-тата на местните избори :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

110

Ти да видиш..

преди 1 година

Милиони се хвърлиха за тези машинки да свалят Борисов от власт и не би и не би.С машин ки или БЕЗ , ГЕРБ са отново първи ДНЕС.

109

Самоук социолог.

преди 1 година

И с машинки ГЕРБ са отново първи.ГЕРБ 12 години изпълняват мотото си Строим България.Ние помним. Стабилно правителство без ГЕРБ не може да има , за жалост па превратаджията Радев.

108

Анонимен

преди 1 година

Хартията е право на избор, сега аз искам и да забранят машините та хубаво да се наместите всички консуматори на капсули за кафе дето си чистите пода с мокри кърпички!

107

Марш куче

преди 1 година

До Анонимен 171. Глупенсон, ти ако беше виждал мутри сега нямаше да можеш да говориш и да пишеш.

106

Киро Лъжеца

преди 1 година

Никой вече не вярва на мошениците от ПП и техните Мадуровки !

105

Кире

преди 1 година

Ботев и Левски са се борили за принципите си. Ти си обикновен далавераджия. Нагъл тарикат и още нещо... Шепа платени протестират. Против какво? Против това, което поискаха 1 200 000 на последните избори. Това е терор, диктатура на малцинството. И повечето централни медии обслужват този фарс.

104

Анонимен

преди 1 година

Хартиения мушмурок се е скрил в зайчарника в Банкя и не смее да се показва в България.

103

Е то

преди 1 година

Не може само ти да си прокарваш глупостите бе момче !

102

Анонимен

преди 1 година

Ама Борисов е за бой! Гл.МВР секретар,кмет,премиер! Тази Столица, толкова любима на сърцето му, от 20 г. го прави луд и му забива нож в гърба. Ако беше инвестирал половината финанси на София, в полза на провинцията,щеше да задмине Путин по мандати! Не го ли разбра? От ШОПИ благодарност не чакай!