81

БСП ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

32 години стигат за лъжите на ДПС Доган Нинова БСП и ГЕРБ Боко тиквата които крадяха България през прехода и олигархията съсипваше всичко. Мафията от народното събрание си иска границата с Турция магистралите тунелите евро фондове и програми и обществени поръчки и търгове и конкурси и всичко останало което носи пари за това трябва да се въведе хартиени бюлетини за да са пак те на власт. Съдебната система е подчинена на тези партии които са в парламента. Това е мафията. Стига спа България

80

Анонимен

преди 1 година

В следващия парламент се очаква да има само народни представители, софтуерните ще са аут.

79

Анонимен

преди 1 година

Кирчо, сега е момента да пратиш барни ръбъл да акостира на Росенец. Белким стресне доганчо и така да се оттегли кодекса.

78

Диоген

преди 1 година

Нещо намалява ентусиазма, май? Дори и Хазарта вече не може да вдигне народните маси! "Имахме човек в НАП", сега си нямаме вече никой :-))

77

Борци

преди 1 година

Така България се превърна от относително благосъстоятелна държава в най-бедната, най-опосканата, най-разбитата страна. От страна на относителни ред, дисциплина и сигурност стана страната на безкрайната агресия и безграничната простащина. И никоя цензура няма да промени казаното.

76

Борци

преди 1 година

За мен проблемът не е, че некой си вдигнал хотел - халал да му е, а че разрушиха всичко - промишленост, здравеопазване, възпитание, защото т. нар. "демократи" решиха, че светът започва и завършва с тях. И докато едните бяха заети да крадат къде каквото видят и да се мазнят на новите ни господари, другите - да рушат каквото още не е откраднато, а третите просто да оцеляват както могат, всички вкупом оставиха децата си на самотек.

75

Борци

преди 1 година

Това правят и днес пред погледа на децата ни. Ще ѝм позволим ли? Ще ѝм позволите ли? Ще ги допуснете ли да седнат отново на същата кръгла маса да забъркат новия преход на геноцид в следващите 30-40 години?. Защото това което те извършиха е геноцид. И се подготвят за нов.

74

Борци

преди 1 година

България беше излъгана с помощта на лицемерна Европа, която спаси хранениците на комунистическия режим и предаде борещите се срещу него. България беше вкарана в смътроносен преход на олигарсите и групировките, които прогониха милиони от собствената им държава. Излъгаха родителите ни, старците ни, децата ни. За да може същата каста да запази своето, властта и парите си. Това се случи. Седнаха на кръглата маса и излъгаха всички ни, изнесоха милиарди и вдигнаха хотели и имоти, за сметка на народа.

73

ПП фен

преди 1 година

И като я прокарат ние къде да си сложим вълшебните флашки, кире?

72

Анонимен

преди 1 година

Хартиената коалиция съставена от партиите на статуквото. Бих ги нарекъл коалиция на ада. Която тормози и ограбва държавата ни вече над 30 години. Трябва да ги спрем. Протест!

71

Анонимен

преди 1 година

Бая пачки са получили от черепа няколко от ПП, та лаят толкова яростно по Борисов!

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: "С хартията искат Да ни върнат в каменната ера" - ___ - От къде го измисли това, няма да успеят, в каменната ера са гласували с каменни бюлетини!

69

Анонимен

преди 1 година

С хартията искат Да ни върнат в каменната ера

68

Анонимен

преди 1 година

Баце е извикал и Първанов да помага. Че да изгонят Кирето в Канада.

67

муспи

преди 1 година

Бойната задача на политиците е да направят закриването на България плавно. Какви книжи бюлетини, какви купени ромски гласове, когато и децата знаят че гласовете не се броят+?

66

БСП

преди 1 година

Давай, Първанов!! Всички сме с теб! Размажи фашистите.

65

Анонимен

преди 1 година

Кире, що не подкупите ДПС, с ИТН имахте известен успех?

64

Анонимен

преди 1 година

С машинното гласуване няма продажба на гласове, мъртви души, римски кервани с готови бюлетини. Няма как Боко Тиквата или Курв,елия да спечелят.

63

Анонимен

преди 1 година

Всички сме да има повече право на Избор българина това е смисълът на Демокрацията бе ЛЕВАЦИ, даже си искаме БЮЛЕТИНАТА от 90-те когато ти си бизал още беше цветна с цвета на всяка партия и неиния символ и тогава Избирателната активност беше над 75% питайте жабата дясната ръка на черен ваньо комуниста приватизатор и стига ривете пак ще ви бием и с машините и с БЮЛЕТИНИ

62

Анонимен

преди 1 година

Веднага разстрел за тия които грачат срещу хартията !