36

1

преди 1 година

До АнонименТи си напълно безмозъчен

35

....

преди 1 година

украйна и укрите са само жалки пешки в играта на сащ, след време никой няма да си спомня имало ли е някога украйна..

34

Анонимен

преди 1 година

Срамно е, че България е в групата на най-големите съвременни сатрапи, Срамно е, но се съмнявам, че въпросните министри и другите около тях, които организират човекоизтребленито на североисток , въобще познават чувството срам. Това е ПЪРВОТО ЧОВЕШКО чувство, животтните нямат чувство за срам, едиствено човекът Би могъл да има срам. Би могъл. ако е човек. А че се прокарва унижение и итребление на източноевропейските цивилизации, е явно и от киното. И в рубриката на Стоянович по БНТ имаше ясен знак

33

Анонимен

преди 1 година

Лоши новини за българските русофили.

32

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия!

31

Щирлиц

преди 1 година

По улиците на руските градове не маршируваха нацисти,носещи портрети на Хитлер,Бандера,Шухевич.Нямаше погроми над храмове,паметници...Да си спомним изгорените в одеския дом на профсъюзите.Та коя държава всъщност е фашистка,м?Време е да си избършете пянатаот устата,господа неонацисти,защото вие сте разходен материал за западните ви господари.

30

Анонимен

преди 1 година

Европа няма да допусне втори Хитлер да я завладява и тероризира. Именно затова ще даде всевъзможни оръжия на Украйна за да прогони руските варвари. Фашистка Русия няма никакви шансове за успех в тази "специална операция". Въпрос на време е окупаторите да осъзнаят, че ги чака гибел или позорно бягство.

29

мак

преди 1 година

И ес, и нато живее с проблемите на Украйна. А зеленото човече командва и нарежда.

28

При война

преди 1 година

...истината е първата жертва!

27

Заглавието?

преди 1 година

И КОИ СА ВЪНШНИТЕ МИНИСТРИ НА НАТО? ЧЕ НЕЩО НЕ СЕ СЕЩАМ!

26

До 37

преди 1 година

Украинците още не са минали Днепър. На изток от него руснаците са завзели територии 3 пъти колкото България. Като минат Днепър може и да имат успех. Но не виждам как ще стане това. Нямат и мостове дори.

25

Анонимен

преди 1 година

14 години чакат за да ги приемат във военен блок туй е дълъг срок,направо да ги приемат в НАТО и в ЕС понеже Русия все ги плаши всички в Украйна и в НАТО,що в ЕС,и други дори,че ще ги гърми,ако не са с нея и слагат държавни оценки за цени по ценоразпис на продукции кат тавани за купуване-продаване относно себестойноста на продукцията изчислена от разходната част за производството й материали,материална база и оборудване,заплати,условия труд и държавна ставка печалба за облагане с данък издръжка

24

Знаете ли

преди 1 година

...кой е най- големият производител на злато в света??? Русия. След нея - Китай. А най- големият производител на хартийки, наречени долари? Така че Сащ е колос на глинени крака.

23

Анонимен

преди 1 година

Украйна няма нужда да побеждава фашистка Русия. Просто ще прогони руските фашисти от територията си, както го направи до Киев, Харков, Изюм, Лиман и Херсон... и много други селища. Всичко с времето си. Много къса памет имате русофилчета...

22

Милиони

преди 1 година

...украинци без ток и вода...ама щели да победят...?

21

До 31

преди 1 година

И как по- точно ще стане това като Украъна не може да праща ракети към Руски територии? Нато не й дава такива!!! Тилът в тази война е по- важен! Украйна е в руини.

20

123

преди 1 година

Украйна е Кауза Пердута! Жалко за ЕВРОПА!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Досега в САЩ се сглобяваха джипове BMW, а сега там ще се сглобяват и останалите немски коли. Същата съдба очаква и цялата германска автомобилна индустрия, следващи са Мерцедес, Ауди и кой ли още не. Германците построиха своето "икономическо чудо" на евтините енергийни ресурси от Русия и сега авантата свърши - свиквайте с реалността.

18

Анонимен

преди 1 година

Евростат: Става все по-трудно гражданите на Европа да свързват двата края.

17

Анонимен

преди 1 година

Обществени организации в Русия вече работят върху варианти и ще предложат план за териториално преформатиране на Европа в пост-европейското пространство. Нища и немита Европа на никого не е нужна. Русия ще предложи своята визия как трябва да бъде устроена Европа от гледна точка на държавни граници и политическа система. Представителната демокрация в Европа вече е минало, Европа се изражда във фашистка диктатура. Русия ще предложи своето виждане как ще живеят европейците.