8

Равнопосавеност

преди 1 година

А колко са загиналите в ЕС от липса на топлина през зимата, липса на адекватни медицински грижи или пък от катастрофи заради либералните закони към престъпниците? Колко? Има ли статистика? Дори само по известните да се сетите пак са множко. А осъдени, колко? Сеща ли се някой за осъден на над 10 години които реално ще излежи? И защо е тази атака срещу Катар? Защото не подкрепя П-дали? Или запада за друго го боли?

7

Анонимен

преди 1 година

***ти строителството. При пирамидите не е имало такава смъртност

6

Анонимен

преди 1 година

А у нас от ниски заплати от велики инвеститори милиони си зарязаха децата на баби и се изнесоха! Други направо умряха от болести и мизерия!

5

Анонимен

преди 1 година

Нормално. При робите е така. Едно време строейки големи архитектурни обекти, са умирали десетки хиляди роби. Днес умират десетки хиляди български роби, берящи малини из ЕС и редом роднините им- заклети антиваксъри от българския прованс. Факти.

4

Анонимен

преди 1 година

Като е такъв проблем това с катарците защо вчера Германия подписаха договор за газ за 16 години? Много са жалки натовците. Свободата на словото в отлайн медиите им изяде главата за по-малко от десетилетие. Целия свят разконспирира нашите "лидери"/крадци.

3

Анонимен

преди 1 година

Те щото катарците сами са ги строили тия стадиони. Тва си е чисто лицемерие. По мениджърските позиции в Катар всички са от запада. Все едно се е случило нещо ново и никой не знае, че от 30-40 години се наемат индийци и им се взимат паспортите. 30 години техните западни мениджъри сливи ли имаха в устата? До вмера прицираха всичко за без пари от арабите и всичко бешу наред. Тук Катар за 3 месеца извиха ръцете на Европа за цената на газта и се почна с пропагандата по нашите медии.

2

име

преди 1 година

Според DW цифрата е 6500 души.

1

Анонимен

преди 1 година

С 500 случая са оправили очакванията си. Браво бе, не ги е срам.