8

Анонимен

преди 1 година

Само и само да се фалира конкуренцията. Корпорациите налагат закона и начина на живот. Света отива в канала.

7

Анонимен

преди 1 година

До Мда Мда - да! Още посредници ... Непременно базирани в ЕС. Още фалшиви сертификати за безопасност ... одобрено от ЕС! Изравняване на цените на китайските стоки със "златните", произведени в ЕС! Още? ... В момента, в който отвориха дума за мощността на прахосмукачките, трябваше да се усетим, че тези там, не са в ред.

6

Кол и вЪже

преди 1 година

С други думи, накупувайте си отсега каквото ви трябва за години напред, защото после ще ви се наложи а плащате тройно за него. Затова е цялата тая простотия. И като спрете да купувате всякакви неща след това, ЕС сам ще умре, защото няма да има откъде да събира мита, такси и всякакви измислени глупости, за да си пълни портфейла. Няма как да произведеш нещо в ЕС, което да е по-евтино от "извън ЕС", но това ЕСЕС-овците не го разбират.

5

до 4

преди 1 година

И отвън в локвата плува Титаник.....

4

Анонимен

преди 1 година

"Незнайно защо все още в БГ не мога да върна стока, която просто не харесвам." - можеш, ама си шугав. Аз съм връщал маратонки носени по 3 седмици и винаги пазя и правя хартиени копия на касовите бележки. Като остават 2 месеца до края на гаранцията търся дефекти, ако няма им измислям и ги връщам и си взимам нови. Правя го с всичко от слушалки до духалки, печки и квото се сетиш. В ЛИДЛ редовно купувам ел. инструменти после хвърлям някой стар който не ползвам в кутията и отивам да им го върна.

3

Ахам

преди 1 година

Хайде първо да изравнят правилата в БГ и ЕС в текущия момент :) И чак след това да въвеждат нови, а? Незнайно защо все още в БГ не мога да върна стока, която просто не харесвам. В западна европа е в реда на нормалното и никой не задава въпроси!

2

Анонимен

преди 1 година

да видя как ще ги обяснят тези правила на е-маг, дето спазват само каквото им изнася.

1

Мда

преди 1 година

Добри промени, подкрепям ги !