55

Трибунала

преди 1 година

Папата е прав.Само да отбележа бурятите и чеченците(кадировци,защото има батальони чеченци които се бият за украйна) са най-жестоки и най-страхливи от всички,те извършват престъпленията кражби мъчения основно срещу мирното население,докато на фронтовата линия ги избиват като пилци.

54

Лицемерни

преди 1 година

Карат-варат,карат-варат и накрая расизмът на католиците избие като *** пяна,колкото и да се правят на лицемери. Аааа... иначе претендират за равно отношение към всички раси,етноси ,хора,полове...кучета,мачета и бубулечки. Жендъри лицемерни.

53

Папа расист

преди 1 година

Папата подрива темелите на християнството и настройва срещу християните останалите 7 милиарда хора . С това си изказване показа,че дели хората на пъра,втора,трета и четвърта ръка. А следва да припомним,че католици гориха хора на клади,ловеха като животни роби в Африка, изтребваха индианците,а в началото на 20-ти век белгийците организираха човешка зоологическа градина от различни видове ***,изложени в клетки в центъра на Брюксел,точно там дето сега е седалището на Европейския съюз.

52

До 55

преди 1 година

Нещо не си общуват. А какво ли е мнението на Шефа му по отношение на педофилията и хомо в тия среди?

51

О хо хо

преди 1 година

Ако няма отстъпки от страна на Украйна - ще се получи там пълен Апокалипсис! Разбира се, с неотменимата "помощ" на Сащ! И на Запада!

50

ТАКА Е

преди 1 година

НО ПАПАТА ДЕЙСТВИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ВАТИКАТЪТ Е ПОМОГНАЛ НА МНОГО НАЦИСТИ СЛЕД ВСВ ДА ИЗБЯГАТ БЕЗ СЪД В ЮЖНА АМЕРИКА!!! НЕ ВИЖДАМ ТАКОВА ПОКАЯНИЕ! ВИЖ ЗА ПЕДОФИЛИЯТА САКАШ ИМАШЕ ПОКАЯНИЕ?

49

Съвет

преди 1 година

Папата да помоли шефа си, да накаже подобаващо Путин.

48

Обективно

преди 1 година

ПАПА ФРАНЦИСК Е ОБЕКТИВЕН И СПРАВЕДЛИВ. ВСЪЩНОСТ ТОЙ ЗОВЕ ЗА ОТСТЪПКИ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ, КОЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ!!!

47

Анонимен

преди 1 година

Купуването на втечнен газ от сащ също е кражба, защото е с двойна и тройна цена. Това го установиха и в западна европа и сега там текат демонстрации на протести срещу сащ,обвинявайки ги в war profiteering -- извличане на печалби от войната в украйна.

46

Анонимен

преди 1 година

Сделките за американски самолети са кражби защото цената не отговаря на цените на световния пазар за подобна техника.

45

Анонимен

преди 1 година

Страните, които подкрепят Русия в оон -- около 90. За резолюции на сащ срещу Русия гласуват останалите до 193 -- толкова са членките на оон. Като една част от тях са заплашени от ответни мерки от сащ ако не гласуват в тяхна подкрепа. В България властта е завзета от американските прислужници и в оон гласува в подкрепа на сащ, което е неприемливо и не може да продължи дълго. По-простата причина че американските прислужници крадат бюджета и хората няма да ги търпят дълго.

44

Педофилите

преди 1 година

стига са се изказвали са щяло и не щяло. Да се смирят малко.

43

Кора ми Анко

преди 1 година

Русофил са се чете младо момче с аna лна податливост към Нато.

42

Анонимен

преди 1 година

"ВЛЕЗТЕ НАПРИМЕР В САЙТА НА СВЕТИЯ СИНОД." -- никога няма да вляза там, ако подкрепя украйна, това е сатанинско сборище, анатема !

41

Анонимен

преди 1 година

Това не е истинският папа.Истинският беше против исляма и хомосексуализма в Църквата.Уви, свалиха го йезуитите и даже си назначиха този мошеник за папа.Другото го виждаме всеки ден.Газене на истината, изопачаване на проблемите и много лъжи представени за истина.

40

Анонимен

преди 1 година

Погледът му е трескав и тревожен . Чувства че идва краят .

39

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има нов папа !

38

Анонимен

преди 1 година

Срещу нацизма и фашизма може да се изправи само кръволок. Хлапенца от детската градина не могат да свършат работа, те могат само да превиват вратлета. Ако Путин лочикръвта на нацистите, то той е положителен герой, подкрепяме го.

37

Анонимен

преди 1 година

Аржентинското папче е слуга на сатаната.

36

Анонимен

преди 1 година

НЕ САМО КАТОЛИЧЕСКАТА, И ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА ОСЪЖДА КРЪВОЛОКА. ВЛЕЗТЕ НАПРИМЕР В САЙТА НА СВЕТИЯ СИНОД.