145

Анонимен

преди 1 година

Укритата какво се правят на неразбрали? Щом нямат ракети - да стрелят с перални. Нали руснаците така правят?

144

БАНко

преди 1 година

ПРОИЗВОДСТВОТО НА ХЛЯБ ДА УВЕЛИЧИ , ГОВЕДОВЪДСТВОМРЪСНО!!!

143

Неутрален

преди 1 година

Този е бая нагъл..

142

Анонимен

преди 1 година

С Ручландия никакви преговори. Тръгвай За Мацква!

141

марш

преди 1 година

сядай на масата на преговорите! Не искай оръжие, а ПРЕГОВОРИ! Подполихте цяла европа с твърдоглавието си да сте в нато, вместо да спазите минските споразумения.

140

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Мене ме кефи, че един наркоман разсипа Русия

139

Някой до 165

преди 1 година

Шамари няма да бият, но тон ще си позволяват от време на време до момента в който се усетят от къде идват парите и обръщат лентата. Общият профил на почти всеки човек в днешно време всичко е пари и интереси......

138

Някой

преди 1 година

Толкова сте разпалени за тия и уния, но да знаете, че на никой не му пука за България. Хубаво е, че сме в НАТО и Черноморието поне да имаме нещо прилично като независимост що годе. От тук насетне на никой не му пука за България и ако ние бяхме на мястото на другите щяхме да получим едно безразличие и уж разбиращо лицемерие. Съжалявам, че няма осъзнати и нормални граждани на РБЪЛГАРИЯ. Манталитета е толкова съмнителен, че да се чудиш колко е извратено всичко вече.....

137

Анонимен

преди 1 година

Само в 1 от поделенията около Плевен са на склад минимум 50 танка Т55 функционални но извадени от въоръжение!

136

Анонимен

преди 1 година

Разбирам че на НАТО не им стигат оръжията. Добре че ракетите на Русия свършиха още през Март.

135

Анонимен

преди 1 година

Тая измислена , нагла окрайна трябва да бъде заличена тотално.

134

Анонимен

преди 1 година

Сега спасението на Украйна се нарича България - пълна със боеприпаси на склад за всички калибри съветски оръжия, стари танкове които не са на въоръжение, стари ракетни системи. Освен това е най-големия производител на 152 мм снаряди в НАТО.Затова България помагай!

133

Анонимен

преди 1 година

Тия ако ги приемем в ЕС и НАТО на едно събрание и ще бият шамари. Като гледам как се държат.

132

и трансформатори

преди 1 година

Трансформаторите са гигантски, тежат под 200 тона и освен това са пълни с масло. Такова нещо гори ярко и красиво, изгаряйки всичко наоколо. Гасенето им също не е лесно - това изисква огромни количества специална пяна. След като заводите за трансформатори фалираха и бяха закрити, компанията "Укренерго" от години вече купува чуждестранно оборудване като получава и чуждестранни заеми за това. Ето защо трябва да започнем да предоставяме безплатно трансформатори на Украйна за да навредим на Путин и на Русия.

131

Следващите

преди 1 година

След унищожаване на енергийната система следва унищожаване на центровете за управление на железопътната стуктура и банковата инфраструктура с центровете за извършване на банкови операции.

130

надрусия си предлага

преди 1 година

те хубаво предлагат ама с какво ще платят? и аз искам всеки българин в българия да получава 5к евро от ЕС и НАТО, ама като им предложа и те ми се смеят... Специално, може да се договорим и да даваме оръжия на Украйна ако те ни дадат безарабските селища и си направим анклав там!

129

Анонимен

преди 1 година

Това е казано специално за България която не желае да доставя оръжия на Украйна, а наместо това пази милиони 152 мм снаряди, стотици танкове т35, т55 и т62 които стоят на трупчета и дори не се водят на въоръжение.

128

Анонимен

преди 1 година

Какво оръжие бе предавайте се и да ви свършват мъките, и без това рано или късно ще го направите.

127

Анонимен

преди 1 година

Сега помагаме на украинците, а утре ще плачим от тях. Толкова са нахални! Кои са те, че да нареждат на НАТО, на ЕС, на други държави?

126

Анонимен

преди 1 година

Страните от НАТО явно са доставчици на Украйна и верни нейни поклонници,от време на време трябва да бъдат мъмрени от великите украински управници,защото си позволяват да не и служат вярно и безпрекословно