185

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 212 - Така ще стане . Само да мине Коледата , че Кличко се е разлютил като джудже на дядо Коледа да не му подпалят елхата , Кулеба си иска подаръците , а Зеленски май си е взел отпуск , че нещо го няма от ден - два ?!

184

R.A.T.M

преди 1 година

Да припомня по ленд лийз СССР получава около 12.5 млрд $ за 4 години това са малко над 200 млрд.$ към днешна дата. Украйна за не цяла година получи над 120 млрд. $ и би трябвало вече да са пред Москва, а те губят жива сила и територии и стоят на тъмно без вода, най-лошата инвестиция на Запада откакто съществува.

183

Дядо от село

преди 1 година

Ама защо да го увеличат бе укри?! Това са ваши проблеми...

182

ХоХо

преди 1 година

КурЕба.... в голяма грешка си. След днешното решение, че ще ви приемат в НАТО не ща да ви мисля.... Преди да ви приемат ще ви попилеят.... Не си познавате политическият враг

181

Шута Зеленски

преди 1 година

Професия Просяк! Учи се в Натфиз Киев : ). Да вземете да изчезвате тримата *** че не мога да ви гледам дебилните физиономии вече, всяка вечер, все същото. Кърлежи които изтрепаха народа си.

180

Анонимен

преди 1 година

Киев да си гледа работата, без да нарежда на света. И да си смени плиткоумните управници. Кулебата, щом е решил и днес, и утре, и по-нататък да се сражава, да си направи списък с войните в света и да тръгва по него по света. Все някъде ще му излезе късметът, че и на света.

179

Кличко

преди 1 година

Жалки корумпирани ненаситни ***. Продажна *** дупедавци. След лето господне 2023 ще има само обща граница Русия-Полша. Жалко за бедните хора по селата, Кулеба, Зеленски и Арестович ще са вече изпята песен.

178

Анонимен

преди 1 година

Русофилията се лекува с глад , за избистряне на погледа и мисълта!

177

"ПУТИН НЯМА....

преди 1 година

....ДА МОЖЕ ДА БОМБИ"----ЗАЩОТО ВСУ СА НА 30-км. ОТ гр.АРМЯНСК В КРИМ И ХИМАРСИТЕ ВЕЧЕ ТЯХ ГИ БОМБЯТ ..ха,ха,хаааааааааа.....РАШКИТЕ СА ЗАЕТИ СА ДА КОПАТ ОКОПИ....!

176

Анонимен

преди 1 година

Тоя безсрамник Христос на квадрат, да вземе да смени името си да не го петни!

175

Христо Христов

преди 1 година

Eвропеидните про'с'таци ще въртят нощни смени в Арсенал доброволно.

174

АЗИАТСКА РУСИЯ

преди 1 година

..ВЗИМА ЕЗИКА , ВЯРАТА И ПИСМЕННОСТТА НА УКРАЙНА И ПОЛША ОТ БЪЛГАРИЯ ----И ГИ ОБЯВЯВА ЗА СВОИ , БЕЗ ДА ИМА ПРАВО НА ТОВА!.../.ОФИЦИАЛНО Е ДОКАЗАНО/

173

ВСИЧКИТЕ ...

преди 1 година

..ЦЪРКОВНИ КНИГИ НА УКРАЙНА И РУСИЯ ---СА С ПРОИЗХОД ОТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКАИТЕ ЦЪРКОВНО--КНИЖОВНИ ШКОЛИ ОТ ОХРИД И ПРЕСЛАВ!

172

РУСКИЯТ ЕЗИК

преди 1 година

...Е СМЕСИЦА И ДИАЛЕКТ---ОТ ПОЛСКИ , УКРАИНСКИ И БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК, ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ ИМ ЦЪРКОВНИ КНИГИ ПРОИЗХОЖДАТ ОТ БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИТЕ КНИЖОВНИ ШКОЛИ!

171

Истината

преди 1 година

Путин си взима каквото поиска !!! Украйна Коледа, Нова Година, ама Как? Оркестър ЖДУТ Вам!!!

170

Анонимен

преди 1 година

След безусловната капитулация на ВСеCePe ще и бъде забранено да поддържа армия, както е и редно за да може и най малкия съсед да и набива кaнчeто при нужда!

169

Анонимен

преди 1 година

Укрите за да дадат пример на братските страни от НАТО, вече са увеличили собственото производство на оружие ! На най новите ракети, марката им " ВАТЕHKOTPEПAЧ"

168

Анонимен

преди 1 година

Ако намеква за бившия соцлагер голям кеф. Но до тука беше. Няма вече. Бг. народ оръжия не дава. Няма ли да я свършвате тази война. Защо криете жертвите си. Поискай мир. Тогава ще има келипир !!!

167

Анонимен

преди 1 година

100 год ще бъдем под турският ботуш на А Доган и Бойко Борисов.Само със протести само ги лъскаем.Само със въоражение на хората и стреляне без предопреждения.

166

elo

преди 1 година

Тоя катър и наркоманът клоун определят цивилизованият Запад какво трябва да правят и какво не трябва.? Те определят Външната им политика на цивилизованите както и съдбата им.