176

Анонимен

преди 1 година

Дубрутро мутру урсулайнен.

175

Тц,тц

преди 1 година

В момента най-ударно се (раз)продава Русия, защото ТАМ спешно са нужни "бабки". Газ,петрол,алуминий,никел,дървесина... Каквото се сетите! Защото следващ път може и да няма.Чудно ли е защо яхтите на олигарсите не акостират в Русия!Защото "Аврора" никога не е отплавала!

174

5Това беше единствен

преди 1 година

Това беше единствената цел!За Америка парите са Бог ! И нищо друго!Вземете им печалбите и войната спира мигновено!Те са нагли и безпардонни!

173

мони бонева

преди 1 година

А,най-сетне инстинкта за самосъхраните надделя при слугинажа в ЕС! Иде зима, започва да става все по сложно. Само, че сега орела ще ги накълве с клюн по главите,докато не му се подчинят-те няма къде да ходят,след като са обързани чрез НАТО! САЩ действат на принципа или си с нас, или си против! Няма средно полжение,нито дори позволяват запазване на неутралитет от Европейска страна, била тя бедна и без армия като нашата.Участвате а ние ще ви пазим.Ако това е края за нацията ви не сте единствени!

172

Сергей Брин

преди 1 година

Русия е като Нигерия само че със сняг.

171

Това е

преди 1 година

До А бе 196 Защото сме васална и окупирана от САЩ страна .

170

Анонимен

преди 1 година

Добър ден!!! Нима има нормален човек за когото това да не беше ясно. Докато "лидерите" на ЕС стоят с вечно свалени г*щ*, широко разтворили з*дни*и*е си за да поемат американския член и да се погрижат американския г** от 100 кг. да стане 200, гражданите на Европа се чудят какво да правят, бизнесите на хората фалират един след друг, инфлацията е чудовищна, да не говорим за нас тук в Бг, дето сме на доизживяване всичките. Сега се сетили, че Европа се самоуби.

169

Истината

преди 1 година

Мощните икономически системи на САЩ, ЕС, Китай, Великобритания, Австралия, Канада, Япония и Южна Корея са толкова силни, че Русия се гърчи под техния натиск. Не можейки да произведе нищо горката Русия е принудена да е ресурсен придатък на някой по-голям брат. Амин!

168

Популизма не прощава

преди 1 година

Британците излезнаха от ЕС от страх от имигрантите Фараж даже ги плашеше с наши роми посети махлите даваха го по чанел 4.Като гид из махлата му беше един бивш атакист.И така Британия постави 2022г рекорд за мигранти влезнали в Англия- полвин милион -абсолютен рекорд за всички времена...

167

do 196

преди 1 година

не точно изтребители а чертежи за милиарди ,а между другото американците ни продават 4 пъти по скъп газ понеже са ни приятели - справка днес бг челна статия

166

Анонимен

преди 1 година

След един месец петрола ще е 60 долара за барел, а рушкото мече ще вие на умряло.

165

Вече не учат логика

преди 1 година

Ами най-голямата санкция за Русия ще е ако махнат санкциите за руските горива -тогава цените ще паднат и руснаците ще печелят по-малко и ще имат повече разходи за добив.Преди санкциите газта беше 20 долара сега е 200 $,дори продажбите да спаднат над 5 пъти пак са на далавера от санкциите.

164

А бе

преди 1 година

Що днес не поръчахме изтребители от Русия,ами от САЩ? Ааа?

163

Анонимен

преди 1 година

До ВасилевПффф

162

БГ Колония

преди 1 година

Няма нужда от правителство! Само колониален губернатор, да кажем американскят посланик! Ако не и Урсула става губернаторка на Европа е все пак!

161

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че Германия ползваше 175 млрд куб.м газ и плащаше за това! Заявките на Китай по Сила на Сибир,по Син, по Зелен газопровод.. е за 40 млрд куб.м! Щом е рентабилно,нека Русия печели все така :-)) Въпросът е кога последния ще затвори "бензиностанцита".

160

ще бъде страшно

преди 1 година

Ще бъде страшно ако България напусна ЕС, България е изцяло зависима от ЕС. А когато ЕС се разпадне, няма да бъде страшно, ще бъде ужасно.

159

Анонимен

преди 1 година

Щатите имат нулево напрежение, щото само ги интересуват мексиканскиие картели. докато в Европа е различно, там са половината държави в света :)))

158

Анонимен

преди 1 година

Но пак няма да махнат санкциите! Роби сме!

157

Берлин

преди 1 година

Ние имахме 70 години да се освободим от зависимост от САЩ но не го направихме!!