196

Анонимен

преди 1 година

Колко е неграмотен народа ни !!! Всички воини се командват от банкитрите на юсей (и много малко знаят , че и Ватикан е техен ) и те решават къде и кога ще има война !!Война има само тогава ако те (банкирите печелът и хич не ги интересува нации народности и т.н. ) затова има и индииици българи на форума които са купени от тях . защо ходим в институти когато нищо не ви учът или нямате мозък за да разберете елем-ни неща

195

Анонимен

преди 1 година

Централата на руския интернет гигант Яндекс .. е в Нидерландия. Оттук нататък коментарите са излишни!

194

Асфалт не ни требва

преди 1 година

До АнонименИ в крайните квартали и в София няма асфалт ,ама тристайни панелки струват колкото имение в Гърция ,апартамент в Брюксел или Хасиенда в Южна Испания....

193

Анонимен

преди 1 година

След толкова дълга статия вие какво разбрахте аз нищо. Честният човек е на една от двете страни. Среден път няма.

192

Дълго парче

преди 1 година

За Meat Loaf ли става дума?

191

Анонимен

преди 1 година

Русия е на първо място по наркомани на глава от населението. Друсат се с крокодил, дрога която се забърква с бензин и капки за уши. Падат им месата! Гледайте в Ютуб, руски видеа за руски наркомани!

190

Анонимен

преди 1 година

Американците нямат приятели, имат само интереси.

189

Анонимен

преди 1 година

Отличителна черта на всяко дълго парче в рока е че е много mъпо за рока става на въпрос.

188

Анонимен

преди 1 година

Новия брат на Русия, Китай, ще я превърне в една голяма Северна Корея.

187

Анонимен

преди 1 година

Не е виновен САЩ си гледат интересите, но защо ние в Европа не си гредаме нашите?? Защо всички така напечени европейски лидери са купени и работят против Европа??

186

London

преди 1 година

До А беАми НАТО не дава.Иска парите в тяхната икономика да влезнат.

185

Падаря

преди 1 година

Махайте санкциите за газ и торове цените да паднат ,петрол от арабите ,а тор от бразилците ,газ от другаде да вземат,но цените ще паднат самото наличие на санкция газ вдига цените .Ниски цени по-малко печалби.Иначе като цяло тая война е патова победител няма да има русия може да издържи поне едно 10 години с пощи и Украйна може ,но победител няма да има само цивилните ще страда.Байдан да покаже на Зеленски кой е шефа ,Путин е готов вече за мир след победните десанти на ВСУ.Садайте на масата !!!

184

БАНко

преди 1 година

МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ОСЪДИ ФИНЛАНДСКАТА ,,GASUM " ДА ЗАПЛАТИ НА ГАЗПРОМ 300 000 000 ЕВРО ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДОГОВОРА ЗА ГАЗ /СПИРАНЕ НА ПЛАЩАНЕТО / !!! СЛЕДВА БУЛГАРГАЗ !!!

183

Анонимен

преди 1 година

Русия е бензиностанция с ракети, като ракетите са вече на привършване!

182

Анонимен

преди 1 година

Повечето руски градове нямат канализация, а в крайните квартали няма асфалт. Хората живеят в колиби. Който не вярва да отвори Гугъл мапс и да види.

181

Анонимен

преди 1 година

Западните икономики се гордеят с постижения в индустриалната, икономическата и социалната сфери. Русия се гордее, че има жито и може да се топли през зимата, което обаче не е съвсем сигурно!

180

мони бонева

преди 1 година

Ще приключим като нация, но славно и барабар ще сме с другите Европейски народи в един кюп! Ако го позволим, значи го заслужаваме, защото никаква поука не сме извлекли от Българската ни история !Да се бият американците ако ще и с друга цивилизация в Междугалактическа си война, защо трябва и ние да сме въвлечени? Те имат и ядрени оръжия ние сме по бели *** в днешно време вече са разноцветни, но все същото,след като нямаме своя добре въоръжена армия ,все едно сме по долно бельо.И срещу нас МЕЧКА

179

Анонимен

преди 1 година

Русия беше ресурсен придатък на ЕС, но отсега нататък ще е ресурсен придатък на Китай. Ще се молят да се отърват от жълтия извратеняк и да се върнат при европейските джентълмени, но вратата вече е затворена.

178

Хехе

преди 1 година

А руския Гугъл - търсачката Яндекс е обявила,че напуска Русия! Блазе им..

177

Зевзека

преди 1 година

Умните и красивите от запада разбраха това, което ние грозните и тъпите знаем от първия ден на войната. Браво. Както се казва по-добре късно, отколкото никога!