44

Анонимен

преди 1 година

Защо има протест в подкрепа на кучетата ,но няма протест в подкрепа на децата .Позор ,позор ,позор.Позор и за управляващите !!!

43

Анонимен

преди 1 година

Жените могат да бъдат не по-малки насилници от мъжете. Понеже физиката им е по-слаба, наблягат на други, доста по-рафинирани методи за тормоз. Не дай си боже жена да усети, че мъжа й е по-слаб от нея като характер. Дамите мразят слабите мъже и започват с тормоза, който в определени случаи може да продължи с десетки години. Нагледал съм се на какви ли не унизителни за мъжете ситуации, причинени от техните по-доминантни съпруги.

42

Анонимен

преди 1 година

Жените са силни да ти солят на главата, обаче стигне ли се до решаваща постъпка, естествено мъжете требва да ги защитят, вече нема равенство между половете :)))

41

Няма справедливост

преди 1 година

Жените трябва да се стегнат и да се учат да се бият от малки като мъжете, вместо да реват някой да им помага - повече срещу един не е честно, нали искат равенство.А като не се бият децата виждате какви млади индивиди движат по улиците, под всякаква критика са.

40

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Добавка към коментара ми: една жена живееща на семейни начела с побойник, е оправдана за първия бой, след това останели, е главен съучастник в битовото насилие. Хайде да не се лъжем, едно 80% от жените са със сходен профил на насилника - необразовани, мързеливи, бедни, без никакви перспективи за развитие. Най-лошото е, че точно тази прислойка ражда поне по 2 деца, които израстват с чалга, псувни и бой. Пизнайте 90% от тях какви стават?

39

ТНР

преди 1 година

Украинец и жена се бият здраво! Да се оплакват на арменския поп

38

Анонимен

преди 1 година

0,28 от 0,1 ---> 2,8% от всички деца

37

Анонимен

преди 1 година

Темата с насилието винаги се разглежда в крайният му вариант - физическо такова от мъж към жена. Без по никакъв начин да омаловажавам вината на мъжете насилници, мога от много личен опит да кажа, че насилието на жени над мъже е също често срещано. То е не толкова физическо, колкото психическо, емоционално и вербално. Но мъжете обикновено не се оплакват, защото така са научени.

36

Анонимен

преди 1 година

Мимито дето пише тука гаранция е мъж с тротинетка

35

АНОНИМЕН

преди 1 година

до 32Ами то и жените се интересуват от външния вид на мъжете

34

Анонимен

преди 1 година

Това вечно нарочване на белия нормален мъж, че е винаги насилник ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ!

33

Анонимен

преди 1 година

Вземете пример от Джаферович жени, нали тръбеше цял сезон колко са силни жените, изправи се срещу Жорката и рязко надолу за гърл пауър.....хахахахаха :)))

32

Анонимен

преди 1 година

До 28: Как да не може да се слага етикет на целия пол бе? Целият свят го прави! Или си глух или си сляп!!

31

Анонимен

преди 1 година

До закона на джунглата: Икой е по-силният? Не е ли този, който живее по-дълго?!

30

Закона на джунглата!

преди 1 година

По-силния мачка и унищожава по-слабия.

29

Анонимен

преди 1 година

Мен винаги са ме карали жените да завивам гайки, дето не ми е работата въобще това, а ако не успея с задачата "поставена" от тех, почват да се цупят.....хахахаха :))) Жените са интересни създания и красиви, стига да не се събудят без грим до тебе :)))

28

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече се говорят невернинеща за мъжа, толкова повече стари моми ще има. Не случайно женският мозък е по-малък.

27

Анонимен

преди 1 година

Това вечно нарочване на белия нормален мъж, че е винаги насилник ТРЯБВА ДА СПРЕ!

26

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Напълно нормално, ган1о все пак крещеше неутралитет от безопасна и согурна позиция, докато други ги убиваха и и3насилваха. Същите тези хора са без работа, кариера, пари и образованое и култура, какво очаквате от такива битови алкохолици?! Лошото е, че се размножават на поразия. Естествено, че няма да дойде до фитнеса да се ежи на някой 30-годишен... а ще бие жена си. Неутрален народ! :))))

25

Една от тях

преди 1 година

До АнонименНагласата е важна, останалото е въпрос на обстоятесктва и време, та живота е пред теб.