51

Анонимен

преди 1 година

Този вреден дъррдорко, ако продължава така с глупотевините си - ще накара руснаците, след Укр. и Полша - да влезнат и в Бенелюкс и да въведат малко ред там, че налииии... искат да има мир тия йезуити?!

50

Бай Илийчо

преди 1 година

Мълчи бре !

49

999

преди 1 година

Разбира се,че ще се плати по - висока цена.Солтенберг прекрасно знае за причините за инфлацията и за войната в Украина .Русия оспорва хегемона на САЩ и не ви позволява да изядете ресурсите на Украина,а по - късно нейните.Затова е този плач.Без колониален ресурс западната демокрация е обречена.

48

Анонимен

преди 1 година

НАТО трябва да си изнесе военните структури от източна Европа, както предложи Русия, и после си правете каквито си искате войни в Европа или в САЩ, това Русия не я засяга. В Русия и около Русия ще има мир.

47

HELL

преди 1 година

До 53 Като ти свърши времето на Земята, защото си времен гост тука. После ще се радвам как ще крещиш в АДА за милост.

46

Анонимен

преди 1 година

Действията на Русия са неразнираеми, не е ясно какво искат риските власти. Всеки знае - бий по главата, и другото само ще се разпадне. А Русия прави обратното и провежда "специални операции".

45

Анонимен

преди 1 година

Споко, цяла Европа спря да купува руска газ, това го разбраха и децата. До дни, дори до часове кремълският изнудвач ще фалира и Русия ще се разпадне.

44

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия започне война в Украйна, може за 2 дни да изравни Киев със земята и нищо няма да остане, дори бункерите ще бъдат разрушени. Русия вече демонстрира как с ракета Кинжал унищожи бункер в Украйна който в съветско време се смяташе за неразрушим, при това ракетата беше без заряд, само с масата си от хиперзвуковата скорост разруши бункера. Украйна ще бъде обезглавена и ще се разпадне. Никакво НАТО и ЕС няма да я спасят. В момента терористичното образувание наречено Украйна съществува само и единствено благодарение на милостта и благородството на Русия.

43

ми що бе

преди 1 година

Русия нали беше победена при контранастъплението.

42

HELL

преди 1 година

До Американофилите: Отговорът е ясен - ПАРИ и изобщо не ги интересува дали ще си загубят територията и националността. Миналото си описано " и ризата и майките ще си продатат" само да са в лукс

41

Анонимен

преди 1 година

АЛОУ, НАПРАВИ РЕГИСТРАЦИЯ НА КОМЕНТАРИ ДА СЕ МАХА ТОЯ МИШОК РУСКИ ОТТУК,Ч Е НЕ ЗНАМ ДАЛИ МЕ РАЗБИРАШ... В ПАНДЕЛАТА ЧЕ ТИ ПРЪСНАТ ГАЗЕЛАТА..

40

баба мара

преди 1 година

мир ще има по земята когато нато и ес се разтурят а вие убии-ци отивате взатвора

39

МОЖЕ И ДЕ ПРАВ!

преди 1 година

За да има траен мир Русия трябва да разнесе и Украйна и НАТО!

38

Анонимен

преди 1 година

Как се проваля ?? Краварското пво и една руска ракета не е свалило, а руснаците изстреляха стотици .

37

Анонимен

преди 1 година

ВАРЯГИ, ПЛАЩАЙТЕ НЕУСТОЙКИ НА ФИНЛАНДИЯ ПО АРБИТРАЖА И НЕ КВИЧЕТЕ, ЧЕ ОЩЕ 25 ДЪРЖАВИ СМЕ ГО ЗАБББЕЛИЛИ И ЧАКАМЕ НА ОПАШКАТА ДА ВИ ЧУУКАМЕ...

36

Коментар

преди 1 година

До АнонименИзпусни парата малко, че вече замириса....

35

Анонимен

преди 1 година

НОВИНА: АРМЕНИЯ И КАЗАХСТАН ИЗЛИЗАТ ОТ ОРГАНИЗАЦИЯТА ЗА СИГУРНОСТ (ФОРМИРАНА ОТ РУСИЯ) . КАТО ГЛЕДАТ КАК ЗАЩИТИ АРМЕНИЯ СРЕЩУ АЗЕРБАЙДЖАН И ТАДЖИКИСТАН СРЕЩИ КИРГИЗСТАН, ХРАТА СИ НАПРАВИХА ИЗВОДА.И ТОВА СА СЪЮЗНИЦИ НА РУСИЯ И ВАСАЛИ, КАКВО ДА ГОВОРИМ ЗА НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ! АПРОПО УНГАРИЯ НА ОРБАН ГЛАСУВА ЗА ПРИЕМАНЕТО НА ШВЕЦИЯ И ФИНЛАНДИЯ В НАТО. ТВА СА СЛУЧВАЩИТЕ ССЕ ФАКТИ И ДРАСКАЧИТЕ НА КОПЕЙКИН НЯМА ДА ГИ ПРОМЕНЯТ С ГЛУПОСТИ В ДНЕС.БГ!

34

Анонимен

преди 1 година

Тоя е за съда в Хага за престъпления срещу човечеството,колко народ е загинал по негова заповед,но не трябва да забравяме,че конците му дърпат англо-санксонската мафия.

33

Анонимен

преди 1 година

Няма как да има траен мир на Земята, след като САЩ съществува и се бърка навсякъде!

32

Анонимен

преди 1 година

До 31. Ти по-напред се върни в първи клас и се научи да пишеш. Знаме щял да забива на Кремъл!