91

Наполеончик

преди 1 година

Смях в залата!!! Сякаш през последните 30-тина години, докато САЩ бяха единствен световен хегемон, на земята цареше мир и сигурност! Войната в Украйна не е ли в резултат на "мирните" действия и намерения на САЩ спрямо Русия? Колко ли траен ще е мирът ако Русия загуби и САЩ отново "преядат" с власт?

90

Диана

преди 1 година

До Малко за политика Бих те допълнила, че Путин нямаше избор - украинците заливаха с умразата си руснаците и изобщо не искаха да разговарят с тях - те ги гонеха и избиваха...Какво можеше да направи Путин щом дори днес украинците продължават да заливат руснаците с умраза и пренебрежение?!...

89

Диана

преди 1 година

Ако НАТО беше приел Русия в редиците си, сега дори нямаше да има война в Украйна защото тези май-му-ни там нямаше да постъпят така безумно...Според мен, всяка страна трябва да участва в НСТО с оглед осигуряване сигурността на всяка страна..Днес Украйна показа колко лоялни са те към Русия, колко нелоялни са били винаги към нея, криейки се зад разни маски и театри, явно! Утре те ще бъдат толкова лоялни към всеки друг! Никой не трябва да поддържа украинците - сам престъпва граници на морал и чест

88

Анонимен

преди 1 година

До Българин а вие казвате че македонците са бг а бг турци казвате че не са бг за ромитее не са хора а животни а вие какви сте крадливи и меняте истрията си ревноста и зависта ще ви погуби на ромите недавате работа и искате да са честни

87

Малко за политика

преди 1 година

"Путин и други авторитарни ръководители може да решат, че могат да постигат целите силово". А САЩ как си постигат целите? Силови или по метода на убеждението? Там, където могат да купят политиците - чрез долари, а където не могат - с военна сила. Водили са войни къде ли не - Корея, Виетнам, Афганистан, Ирак, Сирия....

86

Анонимен

преди 1 година

ей ти си последната дупка на кавала

85

Анонимен

преди 1 година

мечтай си то мечтата е без пари путин е болен путин има тумур путин е болен от рак путин няма ракети лавров е получи сърдечни кризи и накрая ес и сащ губят воината в укропия представям си какво ще бъде с вас като укропия подпише мир и се съгласява с русия

84

9689

преди 1 година

От този нищо не зависи.

83

777

преди 1 година

Най новия виц:Путин звъни на генерал Армагедон: Как е обстановката ?Генерала: Сдадохме Херсон, няма как да вземем Бахмут, а ВСУ настъпват и в Запорожие. Обаче им спряхме интернета за 8 часа и не могат да ни се подиграват в социалните мрежиПутин: Молодец, получаваш орден

82

Анонимен

преди 1 година

Трябва Украйна да победи,за да си налагаме нашите правила,така ли?Всички да са длъжни да се съобразяват със САЩ и ЕС.Да им се казва от кой да купуват,на кой на,каква цена да продават.Всичко трябва да е съобразено с техните интереси.Това ли се нарича траен мир?Там,където някой упражнява власт винаги ще има някой,който да се противопостави.За да има мир никой не трябва да си налага хегемонията под ,каквато и да е форма.

81

Анонимен

преди 1 година

Тоя що не отиде на фронта да се бие за Украйна. Тогава победата е сигурна. Така на топло, с огромна заплата, уйски в едната ръка,пура в другата и манекенка в скута, лесно се говори. Там да си ***.

80

сиромах

преди 1 година

До 80:Другарю,прочети нещо за системата "мъртва ръка"и попитай бай-дън страхуват ли се от нея,та даже искаха да се премахне от Русия тази система!

79

Анонимен

преди 1 година

Най големия удар който "великата" руска армия нанесе на Украйна е в пленените над 3000 перални машини и напълно унищожени над 5 000 тоалетни чинии.

78

Христо Христов

преди 1 година

Мир няма да има, докатво ВСИЧКИ натовци не легнат под слой пръст!

77

Нали знаете че

преди 1 година

Столтенберг е като Зеленски - кукла на единя пръст! Реално нещата ги ръководи американския генерал назначаван от САЩ! Та и този също като наркоманчето излиза с неадекватни изквакания - да държи съспенс!

76

сиромах

преди 1 година

Докато е необходимо,означава ли че това ще се върши докато Русия си спусне в шахтите необходимите сармати с блоковете авангард за да е сигурна в пълното унищожение на тези,които непрекъснато създават конфликти и искат да командорят целият останал свят?Вие си мислите,че Русия ще свали гарда и ще се предаде,но забравяте откъде идва израза "умирам-не се предавам ,ни крачка назад"!Путин Ви каза,че свят без Русия/разбирай планетата/не може да съществува!Къде спахте 8 години?

75

Анонимен

преди 1 година

Няма да има траен мир ако Русия не победи.

74

Българин

преди 1 година

Естествено, че русия трябва да падне. Иначе още сто години ще си купуват политици у нас, ще ни гаврят с петрол и газ, и ще ни обясняват, че кирилицата дошла от Македония.

73

българина

преди 1 година

целия запад се е увъртял в лъжи двойни стандарти и лицемерие! и Рим е бил така преди разпада

72

лицемери

преди 1 година

сащ победиха Югославия и мирът явно не е траен, това е логиката. това означава, че сащ НЕ ТРЯБВАШЕ да побеждава! нали, а защо влязоха тогава??? както ви е изгодно така! Съдът в Хага узакони Косово, но не и ЛНР ДНР И КРИМ!! КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА?