9

Ах Недей

преди 1 година

Защо пишите "глупости", ми то кмета си е чист като сълза, нама значение че ходи с четири човека лична охрана. И не е единствения кмет който си дава заплатата за охрана, няма значение от коя партия е.

8

Анонимен

преди 1 година

Ама едните са свикнали да крадат и дерибействат над народа вече толкова години и ако случайно някой по някакъв начин им попречи и веднага писват - репресия било и т.н. Крадливи, алчни, продажни, нагли, низки хорица са те.

7

карачанаков

преди 1 година

,,Много шум за нищо: Кметът на Стамболийски остана без повдигнато обвинение,, Еми достойни Рашкови наследници,сега Надка ще каже Гешев трябва да се махне ,а за да има осъдени от ГЕРБ Ачо Гнома и Ристе Водолазот ще заподозрят че зад това стои Б Борисов.

6

Мутре

преди 1 година

Герб победа

5

карачанаков

преди 1 година

Вари го печи го все милиционер,този старши комисар издъни работата.Разследването започнало преди 6 месеца ,значи по времето на Рашков,я всички знаем какво ставаше тогава задържания,разследвания,предупреждения,обвинения и то за определени лица от ГЕРБ и ДПС и накрая........НИЩО или пък ще Ви дам данни ДРУГ ПЪТ,който така и не дойде.

4

баба мара

преди 1 година

и как така само техните фирми печелят общ поръчки и все със завишени ценивсеки кмет независимо от коя партия е издигнат трябва да бъде готов за проверкии следствия така че герб вчера вместо да изпише вежди извади очите приличахана али баба и 40 разбоиника

3

Анонимен

преди 1 година

Как да не е политиески ареста?!?! Да попречиш на елита на нацията, на успялата интелигениця да краде си е репресия като деветосептемврийската! Утре и лагери ще вдигнат за да наказват свободокрадещите!

2

Ти да видиш..

преди 1 година

И ареста на Борисов не беше политически .Киро , аз наредих Борисов да бъде арестуван.

1

ДИКТАТУРАТА Е ТУК...

преди 1 година

ПРОМЯНАТА СЕ СЛУЧИ..... БЕГАЙ, НАРОДЕ ОТ ТЕЗ ПРОКЛЕТИ КОМУНИСТИ.....