23

Хи хи

преди 1 година

Що тъй? Сигурно цяла Европа е нискообразована и затуй не верва на нАуката.

22

Анонимен

преди 1 година

хората се пробуждат вече.Измамата лъсна

21

19

преди 1 година

Тоз па, шашвия, намалявали населението с вирус, който за последната година е убил 6.5 милиона или 0.0008 % от населението на планетата. Еййй, много е тежко, когато си необразован, неинтелигентен, неадекватен, но живееш с идеята, че имаш някакви гениални мисли и прозрения.

20

Фин

преди 1 година

До Анонимен 19... коментара ти е добър, но последното изречение е някаква лудост. За какво им е някакви сатанисти да намаляват наслението. Христос е в отвъдното, а князът на този свят-сатаната де, е тук. Пък и е много плосък и *** този начин с ваксините, а и доказано, че не се справят. Трябва да ги уволнят тези некадърници., защото осем милиарда смартфонясани, глупави и мързеливи консуматори са много грозна и *** гледка.

19

Анонимен

преди 1 година

Все едно да кажеш аз се ваксинирах против тетанус преди 3 години, значи съм защитен....

18

Анонимен

преди 1 година

Какъв експеримент? 7 милиарда души вече ваксинирани, а пък било експеримент ! Айде дай нещо различно днес, а?

17

Анонимен

преди 1 година

ЕМА вече стана на НЕМА.

16

Анонимен

преди 1 година

Това с ваксините си е било един експеримент как с пропаганда могат да те накарат да се набодеш с нещо,което не е клинично изпитано.Самият вирус е бил създаден в лаборатория и това се доказа.Виновните ако не бъдат наказани тук на земята със сигурност лично ще отговарят пред Господ на онзи свят.Всичко е било да намалят населението и от там климатичните промени...сатанисти.

15

Анонимен

преди 1 година

"по-скоро буди разочарование" И кой е разочарован? Джобовете ви.

14

"Прозрачност&qu

преди 1 година

"Загрижили" се за здравето ни. Мислят само как да си пробутат васксините. Урсула кога ще отговаря защо договорите между фарма компаниите и ЕС са представени в Европарламента с 3/4 задраскано съдържание? Един депутат от Хърватска ги показа. Задраскани с черен маркер!!! Ей на това му се вика "ПРОЗРАЧНОСТ" хахаха. Наврете си и договорите и ваксините отзад!

13

Анонимен

преди 1 година

И СЛАВА БОГУ

12

Анонимен

преди 1 година

Брях, голям проблем. Не можем да продадем тоновете произведени и платени авансово т.нар. ваксини. Милиарди евро от ЕС отидоха в канала, но някои хора напълниха джобовете. Рано или късно някой трябва да отговаря за всички глупости, които сториха на обикновения човек

11

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Че вие какво очаквате? Свърши масовата маймунизация. Светът вече се събуди. Не виждам обаче хора в затвора за този поръчков терор, който вилня години наред.

10

Зозо

преди 1 година

Цялата къща го карахме по 2 пъти без ваксина. Първия път 7-10 дни, втория 3-4 дни. Не е кой знае какво.

9

Анонимен

преди 1 година

Ами какво да се прави... кромид зомбитата стават все по-малко... едно на ръка, че част от тях се събуждат, второ, че експерименталките си вършат работата и лека-полека зомбитата измират.

8

Анонимен

преди 1 година

'След средата на октомври смъртността се очаква да се повиши и броят на починалите с COVID-19 все по-често да е двуцифрено число на ден, изчислява още Витанов.'

7

Анонимен

преди 1 година

генната терапия не върви по план, но ще има продължение , интересно че дъртите масони нямат време за губене и пришпорват нещата,което води до грешки , единствено ако приемем еврото наистина ще идват до всяка къща евролинейка да ви слага новата порция естрогенен пептид , мозъчна смърт, но органите са годни за ползване при друг индивид

6

неваксиниранА

преди 1 година

какво е 'бустер'?

5

Анонимен

преди 1 година

Каква разочароваща новина за родните ваксаиддиоти.

4

Бай Дрън

преди 1 година

Да прочетем последното изречение и да зачеркнем останалото от статията. А именно-появяват се все повече резистентни на ваксините варианти. А защо? Две защота. Защо ваксините не действат а. И карат да се ваксинираме и защо вируса вече е резистентен към ваксините. Питам за един приятел.