43

чистокръвен

преди 1 година

Никога тестван досега с хидрогела на дапра и грфеновата отрова

42

Кунчо Бустера

преди 1 година

Сложете си бустер като мен и печелите два месеца лек ковид с маркуч в гърлото!

41

До долния

преди 1 година

Кой вирус?

40

Анонимен

преди 1 година

Вирусът предизвиква миокардит и перикардит. 50% от починалите неваксинирани болни от ковид са с миокардит , според аутопсиите в световен мащаб.

39

Дедо Бил от Гейтсово

преди 1 година

А ваксина срещу Миокардит и перикардит има ли да затворим цикала заедно с ковид ваксината? След ваксата се уврежда малко сърцето но важното е че уж ще карате лек ковид, пък сега не е проблем за фирмата Миокардит и перикардит той си е ваш.

38

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен Айдеееее и формата на земята намесихме. Земята с каква ваксина да я ваксинираме, а? Освен това този който си служи с такива епитети и изрази, ясно говори какъв е. Аз казах ли нещо подобно, против когото и да било, или коя да е от двете спорещи страни? Така не се издига човек в очите на околните.

37

Анонимен

преди 1 година

До 23:Щом са пуснали на свобода лабораторно създаден вирус,за да убие част от населението,за да се намали свръхнаселението на планетата и да се спрат климатичните промени са чиста проба сатанисти и нищо друго.Сега разбра ли?Моето може да звучи странно,но онези са си някакви сектанти психари.Виж как по новините все говорят за намаляване на населението и климатични промени като ни бутат даже към ТСВ,за да измрат още хора.

36

Анонимен

преди 1 година

Най-слаб е имунитетът след преболедуване. Според научните изследвания, 3 седмици след преболедуване , пак може да се разболееш. След ваксинация защитата държи поне 6 месеца. След бустер - до 1 година.

35

Анонимен

преди 1 година

Ами сложи си класическа, бе, плоскоземец! За подозрителни като теб има ваксини и от старата технология.

34

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен То щом ти трябват 3, 5, 100 или 1000 бустерни дози през няколко месеца, смятай този ГМО БЪРКОЧ, що за ваксина е. Очевидно старите и утвърдени ваксини, са доста по ефективни. Колкото до тези химикали, които ги пропагандират сега, не случайно искат да се слагат по 1000 дози. Не е заради вируси или пр. глупости. Всеки с малко разум, сам ще се сети, защо е цялата работа.

33

Анонимен

преди 1 година

Поне имат х 2 дози. Наште *** и толкова нямат.

32

Анонимен

преди 1 година

ЕМА защо не се загрижи за повишаването на раково заболелите, сърдечно-съдовите, диабетно болните, поради неглижирането на профилактиката и диагностиката последните 2-3 години?

31

Анонимен

преди 1 година

Усети ли се стдото, че вирус фактически няма, спукана им е работата на учадтниците в ковид цирка. Затова тpoлoветe най скачат като се постави под съмнение съществувнето му.

30

Анонимен

преди 1 година

От началото на ваксинационната кампания до 22 ноември 2022 г. общият брой съобщения към ИАЛ за постваксинални реакции след прилагане на ваксини срещу COVID-19 е 4188 при приложени 4 592 347 дози ваксини.

29

Хи хи хи

преди 1 година

Е, щом едно зомби казва, че вирус има, значи има..

28

Анонимен

преди 1 година

СЗО нали приравни новите варианти до настинка, грип? Какво толкова са се загрижили от ЕМА за населението, уязвимите групи да се ваксинират, защо млади и здрави хора ще се подлагат на риск?

27

Анонимен

преди 1 година

Още има ***, които си въобразяват, че вирус НЕМА. Мъка, мъкааааааа

26

Анонимен

преди 1 година

Малко са. На Мърсула бизнеса с отвара от мухоморка не върви. А разочарованието са брюкСелската администрация, в т.ч. ЕМА, и всичките държавни "глави" (по същество кравешки лакеи), които играят по фарма-свирката

25

От острова

преди 1 година

Хората вече искат доказателство, че същетвува такъв вирус. ПСР теста е тотално компрометиран, специалисти и от Англия и от САЩ казват, че е негоден за откриване на вируси, а без него цялата измама лъсва.

24

Ковид зомби

преди 1 година

Глей сия, не щат да се ваксинират срещу един фалшив вирус. Ни гий срам!