100

Кокво пък толкова

преди 1 година

Едва ли на някой му дреме сериозно дали ще идва този юнак. Майтап да става. А онова с ресторанта ми хареса.

99

Илон

преди 1 година

Жалък сайт!!!!!!

98

Сатир

преди 1 година

Плюенето като за световно. Който не може нищо се изживява като съдител, което също е нищо.

97

струва ми се

преди 1 година

...че ставаме смешни като се втеляваме в това че някой погледнал снимка от България. В други страни няма и да разберат за подобно "велико" събитие. Ами ако дойде, яде боб и пусни газове. Събитие!!! Ще се наакаме

96

Пешев

преди 1 година

Авторът от Дойче Веле не е постигнал нищо в живота си и си мисли че това му дава право да критикува. Илон Мъск може да е малко аутист но е най-богатия човек и най-големия гений за това столетие. Авторът от Дойче Веле никога няма да постигне и 1% от това което е постигнал Мъск.

95

коментар:

преди 1 година

Защо обиждаш България бе? Кви са тия генерални обобщения за бг народ? Всъщност истерията се раздуха от миисирка като теб! Ние гордите българи нямаме нищо общо! Търсите сензации и под вола теле само! Я си виж сайта!

94

Анонимен

преди 1 година

Не зная как някоя мутр не е взривила скалите за да построи хотел там.

93

Анонимен

преди 1 година

Да ще изнесат всичко, ние ще сме най-бедни, а някакви ще се радват в телешки възторг.

92

Марсел Попов

преди 1 година

Баньoвци, казах ли ви че ще станете за смях на целия свят!

91

Анонимен

преди 1 година

Да имаме страхотн природ, ама ова не е ваша заслуга има я въпреки ганьоввщината ви.

90

Анонимен

преди 1 година

Няма кко да се гордеете с природа щот не сте я направили вие, ама тога , което сте го напавили е плачевно та не се хвалете с него, а се скрийте. Оня мушморок вместо да се скрие той се хвали с простотията си като същински бай ***.

89

Анонимен

преди 1 година

Илон Мошеника, навремето едни български брокери ме караха едва ли не насила да купя акции на Тесла, отрязах ги жестоко и не съжалявам за това решение :)))

88

Анонимен

преди 1 година

Прогнозата ми ще се окаже вярна, че държавата ще се разкости от американците, ще се изнесе дървесина, злато, шистов газ и всичко и ще се построят комплекси за *** като Дисниленд и военни бази.

87

Анонимен

преди 1 година

Да се разпада тази териория другите около нас ще я стопанисват по-добре, направо съм отвратен като погледна какво е ставало 0-те години иплемето си е трайкало. Не заслужавате това богатсво тук.

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97Ще ви дадем на сърбите Северозапада, надявам се, да не се отнасят с вас, като хора втора ръка :))) Верно, че сте изоставени, ама вие си го правите така комрад, или искате да ви сложат по един човек да ви следи какво правите за да се оправдавате после :) На никой не му е лесно, вервай ми, да не мислиш, че във Варна е цветя и рози :)

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98 Ако не си разбрал кк ни взимат парите ок оставям те да си мислиш, че живееш в демокрация. :-)

84

Анонимен

преди 1 година

96 не е луд който взима и яде баницата,луд е тоя дето му я дава! Та говорейки срещу Мъск, де факто говориш срещу САЩ! И какъв ти е проблема с него? Парите на американците кога станаха твои, че така се обиждаш кой ги взима и за какво ги ползва?

83

Анонимен

преди 1 година

82 а ти какво направи за да спреш рушенето? Българите са специалисти по оплюване на ближния, ей това е причината за разрухата в държавата! И какво като види бедността на Северозапад? Да я види! Да види какви божествени места бяха изоставени някога от комунистите, днес от демократите. Знам ли, може би точно Мъск трябва да ги накара да се засрамят и едните, и другите! Защо да не види? Аз пък искам всички да видят истината!

82

Анонимен

преди 1 година

Да кажеш, че не съм бил в САЩ, че да си позволя да оспорвам "авторитета" на Илон....:))) Взима държавни пари и се мисли за голем бизнесмен, тази практика е извесна отдавна по родните ширини :)))

81

Анонимен

преди 1 година

Статията не ми харесва.