20

Анонимен

преди 1 година

Нали някой не си мисли че Мъск ще дойде да яде в ресторанта на бай Иван. Все пак зает човек е.

19

Анонимен

преди 1 година

Това е поредната тема-дъвка, която журналистите с плам подхванаха. Едни с ирония, други с вълнение, трети си запълват място по сайтовете, защото напоследък нищо интересно не се е случило. А смятайте какво ще стане, ако онзи наистина вземе, че дойде. Тогава и политиците ще се спукат да му се подмазват. Пълен цирк.

18

Анонимен

преди 1 година

От побитите камъни ще си изстрелва старлинкивете на фона на класическа музика. Вагнер например. Докато други щесадят картофи в центъра на София.

17

Анонимен

преди 1 година

"лакейското преклонение пред Илон Мъск" - тук Дойче Зеле, явно визират нашите приятели евроатлантици - програмиста, германеца и зозо.

16

Американ

преди 1 година

"Защо се демонстрира подобно лакейско преклонение пред един много оспорван предприемач?" -- 1.) защото блгрстанците са си лакеи в акъла; 2.) "оспорван" е само от джeндъpo-кoмyнoидитe, нормалните го приветстваме.

15

Анонимен

преди 1 година

Вие от DW и другите слуги сте психопати.

14

Анонимен

преди 1 година

Ама чакайте малко. Повечето хора не са демонстрирали никакво лакейство. Медиите го демонстрират. Те така са свикнали.

13

Нещем Мъск

преди 1 година

По добре да дойде другаря Путин. Поне да има някаква полза.

12

бобеца

преди 1 година

Дали ще направят зареждачка за тЕсли у северозапЪда?

11

Анонимен

преди 1 година

Дойче Веле - про тивни както винаги. Просто си представям ми шока, който е щракал по клавиатурата със задоволство, за да плюе по Мъск, Тръмп, Орбан и т.н. После си е погледнал сметката, дали е получил 200 лв. от някое НПО и си е пуснал г ей порно като финал.

10

Анонимен

преди 1 година

""Цялата страна тръпне в очакване на световната знаменитост" - Потвъргсавам, че има едни 200 дето карат Тесла и едни 10 000 дето са чували за туитър.

9

Анонимен

преди 1 година

"Цялата страна тръпне в очакване на световната знаменитост, гурме-ресторантьорите призовават община Белоградчик да придаде на региона по-приветлив вид, а специално в село Стакевци да асфалтира поне главната улица и да подмени "едни мижави 200 метра тръба". - и после се връщаме в евроатлантическата реалност и осъзнаваме, че кинти за тръба нема, а в региона никой освен 3 надзъртащи през прозореца баби не го е еня за Мъск.

8

Бай Чеп

преди 1 година

Виц: "Мъск очарован от северозапада ни: Щом там продължават да живеят хора, защо да е невъзможно и на Марс" .

7

Анонимен

преди 1 година

Дойче веле ако знае че десет пъти повече искат путин да ни денацифицира ще се хханат за главата

6

Анонимен

преди 1 година

Харесал човек една снимка и се почна една сага...Медиите правите от мухата слон. Комедия като филма "Кит".

5

Анонимен

преди 1 година

Глупостите на Дойче Веле пак цъфнаха. Помислих да не е от обя хахо Ивайло Дичев...

4

Анонимен

преди 1 година

Ау каква злоба от либерасткия официоз към Мъск.И то защото по правилата на пазара им взе трибуната. Ами канят го , защото това е добра реклама.За региона, за Белоградчик и за България.Която те не са пропуснали да олеят с плюнки. Гледайте си Мюмюнхен и очаквайте по примера на Лондон скоро да имате берлински кмет арабин и канцлер пущун. Моята мечта е пък Мъск да финансира преселването в северозапада на бели от ЮАР. Хем ще е добре за нас, хем те ще се отърват от золумите на черния башибозук

3

Истина

преди 1 година

Във войната няма военно престъпници, там няма и правила, не знам кои *** и конкретен журналист си мислят, че само между войници е война, целите народи дори с децата са замесени. Има конкретна държава в която се описва всичко което влиза в нея дали е с двойно предназначение, защо ли? И не не е нито Русия нито Украйна. А някой са против системата защото тя е прогнила, 90 година ако не беше паднал комунизма щеше да падне капитализма, но никой не иска да седне и да прочете.

2

Северозапъдът

преди 1 година

Пущиняците дръпнаха яко...

1

Анонимен

преди 1 година

Ами кой я раздува-вие медиите