33

Анонимен

преди 1 година

Хартията е демократична, с нея всеки може да гласува, а ГЕРБ може да отчете гласа ти за себе си! С машините това не става, там гласът ти се отчита, за когото си гласувал.

32

Анонимен

преди 1 година

Хартията е демократична, с нея всеки може да гласува!

31

Анонимен

преди 1 година

Машинното гласуване трябва да се забрани със специален закон!

30

Анонимен

преди 1 година

всички се учеха от бсп как се купуват и фалшифицират избори най напред бяха капачките за буркани и кой броеше.

29

Анонимен

преди 1 година

С хартийките гласуваш против ГЕРБ и ДПС, но гласа ти отива за тях или става недействителен.

28

Анонимен

преди 1 година

Свършиха честните избори - връщат хартията

27

Анонимен

преди 1 година

Пак ли ГЕРБ ще печелят с костинбродски бюлетини?

26

Анонимен

преди 1 година

С хартиена бюлетина резултата на БСП ще е още по-лошо, заради фалшификациите на ГЕРБ и СДС и купуването на гласове. Наистина защо БСП искат фалшификациите?

25

Влади

преди 1 година

А защо извратеняците от ПП и агентите от ДСб така неистово бранят само машините? Дали защото добрите резултати за тези тарикати странно се получваха при машинен вот през последния час и половина. Когато никой не ходи да гласува... Бойко много им се бои, да не се проливала кръв на протестите. Не кръв, а лютеница, ама нейсе. В Марсилезата се пее: ..." да изтече нечистата кръв..." така и трябваше да стане с протестъри и други криминали.

24

Анонимен

преди 1 година

Гласуващите намаляха с над един милион от изборите през 2009 година, с които се установи режима на ГЕРБ, до изборите през април 2021 година, когато свалихме ГЕРБ от власт. През цялото това време на 4 избори за парламент се гласуваше с хартиена бюлетина. После имаше три избори за парламент с машини и гласуващите намаляха с още 732 хиляди. Сега като върнат хартиената бюлетина с колко ще намалеят гласуващите? Вероятно с над 250 хиляди, но и ще се появят над 100 хиляди недействителни гласа от фалши

23

Анонимен

преди 1 година

До 22:Ти първо научи български език и после давай акъл!Ако ни направят електронно гласуването вече наистина със сигурност от друга държава ще ни хакнат да ни завладеят.

22

Анонимен

преди 1 година

Много тънки сметки без кръчмаря си правят от БСП. Искат да върнат фалшификациите с хартиената бюлетина, с което да върнат ГЕРБ и ДПС на власт, което да намали електората на ПП, ИТН, ДБ и Възраждане като част от този електорат се върне към БСП. Това разбира се няма да стане и с Нинова начело, БСП вървят към отпадане от парламента.

21

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че фалшификациите вървят с хартиената бюлетина, както и купуването на гласове. Единственото смислено обяснение защо БСП искат да върнат хартиената бюлетина е, че се опитват с начина на гласуване да оправдаят ниския си изборен резултат. Какво ли ще кажат от БСП когато на следващите избори гласуват половин милион по-малко хора, а БСП получи 6% от гласовете при 9,3% на последните избори?!

20

Анонимен

преди 1 година

За неграмотните малцинствапо села и махали - за да им купуват верисиите с кинти,дърва и хранителни пакети..заради чувалите с мъртви души- а за принудените от вас- оператори на бутони...за емигрантите ...какво- закриване сектор Чужбина..Направете дистанционо гласуване за близо 2 000 000 българи в чужбина- пари през телефона може...гласуваве не може...защоЗащото ще ви обърка сметките и то много.Как може милиарди в цял свят да се движат електроно...а у нас с чували към каси и чекмеджета...А

19

Дневника е подправен

преди 1 година

До до 17 Ами проверих, и се оказа , че времето което са отпуснали да се види кода , е било абсолютно недостатъчно той да се провери! И че "Дневникът е подправен", надали е било изписано в Тайван! Значи машините са пипани! А как двете флашки не съвпадали, било обяснение за "наивници"!

18

Анонимен

преди 1 година

Защо другите не искат със зъби и нокти хартиена бюлетина?

17

до 17

преди 1 година

Това не е вярно. Достъп до кода имаше, Божидар Божанов също така присъстваше на това. ГЕРБ отказаха. Провери!

16

...!

преди 1 година

До до 9! Софтуерът не е достъпен за нито една партия! От ДБ искаха поне достъп до кода! Обещаха ,че ще преброят изрезките, но и това не направиха! Никъде официално не изнесоха някакви данни!

15

Анонимен

преди 1 година

А защо толкова бързат с този изборен закон. Следващите парламентарни избори са след 4 години. Нека първо приемат по-важни закони. За изборния имат много време! Или не е така?

14

Анонимен

преди 1 година

Заедно с ПП БСП загива. Защото хората на Киро лъжеца крадат гласовете на БСП, като манипулират машинния вот. Освен това откраднаха програмата на БСП, политиките на Столетницата и си ги приписаха. ПП е хибрид, корпоративен проект, затова краде идейност от други партии. Време е, да си отиде по живо, по здраво.