27

Анонимен

преди 1 година

Удължаване на концесията на Софийска вода с още 8 години - това днес ще бъде гласувано в Столичния общински съвет. Бързането и липсата на каквато и да е публична и експертна дискусия пред гражданите и медиите, представлява сериозен проблем, може би и на корупция. Недопустимо е концесията просто да бъде удължена до 2034 г. без обществено обсъждане, без публична комуникация, а срокът за изработване на план на начина на предаване на активите и дейността на дружеството обратно към Общината е изтекъл

26

БДЖ

преди 1 година

Любопитно ми е, дали поставилите минусчетата могат ли обосновано да опровергаят твърдението ми или дотолкова са загубили връзка с реалноста, че не виждат или сляпо отричат факта, че летим към пропаста?!

25

Анонимен

преди 1 година

Ей Радев разпускай седянката ,какво важно за народа гласуваха за 3 месеца тия хратутици оръжие за украина и нови самолети ли

24

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Демокрация, демокрация, ама Възраждане и подобни партии защитаващи Родината да бъдат извън парламента ! От къде на къде ще поставят интересите на Бъэлгария пред тези на Брюксел и Вашингтон ?

23

Анонимен

преди 1 година

Умнокрасивитета вие на умряло заради хартията, явно бая са пипали машините с ай титата на Бат Сорси и на нови избори ще са бая проценти надолу.

22

Истукан

преди 1 година

Какъв изборен кодекс, те не могат да се разберат за коалиция и мнозинство. Ако ще и с изпражнениян да се гласува, изобщо не ми пука. Самите те се *** вунящи. Как ще гласуват хората за тях не знам. Мирише...

21

Анонимен

преди 1 година

Тежко е да спориш със *** като Бойко и селените от депесе. Трудно се преодолява дивата простотия добола самочувствие. Кирчо и Кокорчо уж образовани , ама не им издържат нервите. НА тяхно място хиляди други хора отдавна са емигрирали и забравили, не да се връщат. Ама ако наистина герб и депесе яхнат тоя народ вече няма шанс - по-зле ще стане от рсфср и северна корея - ще останат само робЕ.

20

БДЖ

преди 1 година

Единственият и последен шанс на тази държава да оцелее в днешните си географски граници е, Тотална Диктатура с Железни закони, в противен случай в рамките на 25 години се превръщаме от Държава в "Географско понятие".

19

Истукан

преди 1 година

40% избирателна активност е много според мен. Да си се избират само на изборите догодина. То бива тяхната, ама вече прекалиха... Трябва да си шизофреник, за да отидеш да гласуваш.

18

Анонимен

преди 1 година

Данчо Бюфета или Данчо Ментата. Тоя ли е председател на НС сега, хахахахАйде раздигайте го тоя ялов парламент бе , никой не ви вярва.

17

Анонимен

преди 1 година

Крадците не издържат и си показват истинската селска същност и лакомия.

16

АЙДЕ БЕ!

преди 1 година

КОЙТО БИЕ, ЗА НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАМ)): ДЕЕА ВАЩА....

15

?

преди 1 година

Всеки си сменя Изборния Кодекс за да го устройва него.Лошото е че ДПС отново управлява България и Мафията не се притеснява вече да завзема Пловдивски Панаир, Парка в Пловдив, да краде Еврофондовете и така, новините да както абе както преди всъщото.

14

Анонимен

преди 1 година

От ГЕРБ, ДПС и БСП яростно искат хартиено гласуване, защото така много добре знаят как да си купят, подправят и фалшифицират изборите.

13

Анонимен

преди 1 година

Първата задача на всяко Народно събрание е да избере изпълнителна власт, а не да променя закони. Ако народното събрание не се справи с тази задача, всяка законодателна дейност е узурпация от 240 нефелни депутати.

12

кире кирее

преди 1 година

На Данчо ментата нокътчето на малкото пръстче не можеш да отрежеш!

11

Един там

преди 1 година

Бай *** иска да го крадат, иска да го лъжат, иска да живее в мизерия и да се кланя на крадеца от Банкя..

10

до 7

преди 1 година

Искаш да кажеш, че барманът от Сл. бряг , агента на ДС - другарю Цонев може да чете....

9

Анонимен

преди 1 година

Опасен е Данчо как се изсмя сега

8

***

преди 1 година

охлиув ха ха ха