48

Анонимен

преди 4 месеца

Тоз *** Йордан Цонев, много взе да се взима насериозно :))) Поне се показа на заблудените овци, че ГЕРБ играе с ДПС :)))

47

Анонимен

преди 4 месеца

Мафията герб-дпс е пред колапс. На местните избори съюзът ПП и ДБ ще поразчисти кметства където десетилетия тази мафия краде и безчинства. Много мръсотия ще излезе наяве. Много ще замирише.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Машината е безпристрастна. Друго си е бюлетината, драскаш, поправяш, унищожаваш докато докараш искания резултат. Пък и което не може да се оправи се наглася с протоколите.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Отвратително поведение от страна на ГЕРБ-ДПС. А Възраждане си показаха на коя страна са.

44

Teнгри кан

преди 4 месеца

Нови избори;))) Виждаме как ще работи едно "правителство на малцинството";)))

43

елементарно е

преди 4 месеца

На всички е ясно защо не искат хартиената бюлетина. Защото през годините се доказа как се манипулират, фалшифицират и бюлетини и протоколи, подменят се и се броят грешно. Но от ГЕРБ и ДПС така по-лесно ще си контролират неграмотните си избиратели, на които са платили да задраскат правилното квадратче. А те са неграмотни, не могат да четат и пишат, а даже и да говорят български и затова машината ги затрудняваше. Махалите и рейсовете от юга ще са най-активни. Елементарно и доказано във времето е

42

Анонимен

преди 4 месеца

Някои хора наистина имат проблем с машините: Резултатите не могат да се подправят.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Хората имат право да бъдат лъгани. Защо ще им отнемат хартиената бюлетина? Едно нещо трябва да е усложнено, дори и ако може да е просто. Да живее хартиената бюлетина и гласуването под строй с нея.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Нещо просто и ясно.Ако не правеха далавери с изборите, това няма да е най-важната тема.Това е доказателството, че изборите не са истински, а нарисувани. Особено последните.Противното е това, че си пълнят гушите от нашите данъци и мислят за себе си, но не и за българите.Смятам, че понятието "народен представител" няма нищо общо със същността на тази функция.Функцията е грабеж и предателство.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Машинното гласуване трябва да бъде забранено със закон!

38

Тея

преди 4 месеца

От ПП и ДБ, нали бойкотираха парламента....Нама да мине тяхната. Хората имат право да гласуват и с хартиени бюлетини. Демокрацията е право на всички, не само "умните и красивите". А, умни се видя, че не са.Кадрите на "Харвард", са обикновени душмани на човечеството, обучени да се грижат за себе си световните воини.

37

Христо Иванов

преди 4 месеца

До Ивелин Михайлов ...45.....И... като ги изгониш ти ли ще управляваш?

36

Lina

преди 4 месеца

Нормално. Борбата е за МНОГО $$$$.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Пусти европейски пари, всеки иска да ги докопа. Власт и пари искат, не искат разпускане на парламента.

34

Ивелин Михайлов

преди 4 месеца

гербавите да бъдат изгонени!

33

Анонимен

преди 4 месеца

Сто пъти е по евтино да купиш изборни комисии, които да фалшифицарат стотоци хиляди гласове, отколкото да купиш стотици хиляди гласове. Затова хартиената бюлетина ще бъде върната с най- голям приоритет.

32

SDI

преди 4 месеца

Последните няколко парламента се занимават само с изборния кодекс. Толкова са некадърни там, че не могат никой от належащите проблеми да оправят, и затова се занимават само с това. А междувременно - сириецът, който шофираше автобуса с мигранти в Бургас и уби двама полицаи е с УСЛОВНА ПРИСЪДА. И дали е виновна прокуратурата и този път, както ни се втълпява непрекъснато, или липсата на качествени закони и прогнилата съдебна система?

31

Радослав

преди 4 месеца

Какво дебатират тия бе? Парламента вече трябваше да е разпуснат и да се ходи на нови избори, а те с 20% от гласовете искат да променят правилата по които ги избират! 2 месеца и още не са готови с консултациите и не са почнали първият мандат да обсъждат, но да гласуват вратички за да се насладят правилните хора веднага скочиха дружно да ги правят! Още днес го разпускайте това НС, всички приети закони да се обелват за невалидни и да се ходи на избори! 30% избирателна активност!

30

Анонимен

преди 4 месеца

Забавляват раята с някви измислици

29

Анонимен

преди 4 месеца

Пълен цирк,голям резил!!!