68

Анонимен

преди 4 месеца

Отново ромите на ГЕРБ и турците на ДПС ще ви определят съдбата. За 50 лв и 4 кебапчета. Щото е инфлация все пак

67

Анонимен

преди 4 месеца

С бюлетините Герб може и пълно мнозинство да си докарат. Ако малко не им достигне, ДПС ще са втори и ето ти правителство. Нинова и тя се изложи, като подкрепи това решение, явно на БСП им липсват гласовете от махалите, както беше преди.

66

Анонимен

преди 4 месеца

На следващите избори с хартиените дали някак случайно рязко няма уж да се е повишила избирателната активност. Особено в махалите, турско говорящите, малките градчета и села. И да се вдигне процента само на ГЕРБ, ДПС и БСП.

65

Анонимен

преди 4 месеца

Е то вчера една кокошка от ГЕРБ направо си каза, че машините създавали затруднения за една определена група хора... Ясно е, че борбата е за ромските гласове

64

Анонимен

преди 4 месеца

Ама всички казвате, че машините се подправят лесна, а колко още доказателства и години са ви нужни, да видите, че в България и с хартиените е така?! Готови попълнени бюлетини, подправени, фалшиви, фалшиви протоколи, мъртви души. Да не забравим и "грамотните българи", на които им е наредено само коя цифра да задраскат.

63

Анонимен

преди 4 месеца

До 77:А закон да приемат фюрер не щеш ли?

62

Случаен минувач

преди 4 месеца

Мирослав Иванов е рогоносец. Няма значение де, ама дразнещото е, че се пише много вещ юрист. Той и Венко Сабрутев ми са неприятни личности. Има и други в ПП неприятни, Нестимир Ананиев например. Тука въобще не ги коментирам Лаурел и Харди (Киро и Кокоро). Повечето хора от ПП са без опит в политиката, ама си въобразяват, че всимко знаят.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Аз не виждам нормален човек, който ще иска да гласува пак с хартия: бавно, несигурно. Все едно не си гласувал, защото някой драсне една чертичка и в кошчето. Освен това, забравят, че при последното гласуване с хартия, изключително трудно намериха хора за комисиите. Сега ще бъде още голям провал, защото просто няма хора да стоят по цяла нощ за 50 лева.

60

Анонимен

преди 4 месеца

Тези от ПП освен скандали да правят друго не умеят

59

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да се приеме закон да могат да гласуват само грамотни, българи и такива, които плащат данъци. Аз не искам неграмотни роми да определят съдбата и тази на децата ми, "фъргайки" за ГЕРБ и ДПС.

58

59,

преди 4 месеца

Ами вие сте си марули. В главите ви все конспирации. Ако ви ги отнемат, преставате да съществувате. Няма как да се подправи флашка при положение, че отрязъците са налични. Освен това, машините са извъм всякакви мрежи. И си заслужавате ГЕРБ, Възраждане и всякакви измамници. В кръвта ви е.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Щом хартията се върна край с честните избори, който може да се спасява, мафията се връща скоро

56

Анонимен

преди 4 месеца

върнаха хартиите за да може и най неграмотните които не могат две копчета да натиснат да дадат гласове

55

Анонимен

преди 4 месеца

ХАРТИЕНАТА КОАЛИЦИЯ СТАВА САМО ЗА ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ

54

Анонимен

преди 4 месеца

Хартиената коалиция ще излъчи правителство, в което Пеевски ще бори корупцията, а Нинова ще праща оръжие за Украйна! ГЕРБ никак не се смущават, че се коалират със санкциониран от САЩ и с проруска партия! "Евроатлантици" са ГЕРБ, ей!

53

Анонимен

преди 4 месеца

Според Боко, ако не угодим на Доган, щяло да има гражданска война....смех в залата :))) Слава-богу, че Боко никога нема да е премиер отново :)

52

Анонимен

преди 4 месеца

Не на машините. Машините на Константинов ни докараха дотук. Не на Машините на Константинов. Не на машините; ръчно броене на бюлетините в ЦИК, вестоносци с хартия да тичат до медиите. Върнете вестниците на Пеевски. Машините се манипулират. Какво става в телевизора, знае ли някой гербер? Как е сигурен, че не му сменят картината от предизборното студио до неговата къща в Банкя?

51

Анонимен

преди 4 месеца

И никъде в Европа нямат ГЕРБ и ДПС които купуват ромски гласове и сменяват протоколи.

50

Анонимен

преди 4 месеца

Борисов купи машините в края на мандата си и дори наскоро го потвърди публучно. Сега очаквам не само герберските ***, а и Десислава Атанасова да спре да нарича машините "мадуровки" и да започне правилно да ги нарича "борисовки"!

49

3268

преди 4 месеца

На следващите избори бюлетините щели да се търкат. Каквото се падне, това е...