89

Анонимен

преди 2 месеца

12 години - ромското население се удвои за България намаля с 1 милион. Вива Бокошан

88

Анонимен

преди 2 месеца

Радислав хората като им липсва елементарен начин на мислене каквото им да обясняваш тва е

87

Радослав

преди 2 месеца

До 101: а не ти ли светва лампа, че Протокола е подправен е още един + на машината? Защото хартията няма как да ти каже, че някой е променял, преправял, дописвал по нея, а "злата машина" пак те защитава като се задейства защитата и, блокира и отказва да работи когато някой се опита да променя резултатите? Толкова си ограничен, че приемаш нещо което гарантира, че гласовете са реални като пример за фалшификация! Покажи една хартия която може да каже, че е подправен резултата?

86

Анонимен

преди 2 месеца

Гласуваш за ГЕРБ - получаваш ром да се гаври с детето ти. Или дрогиран наркодилър на буркан да го прегази.

85

Анонимен

преди 2 месеца

101 ние пък не вярваме че хартиената бюлетина ако не е за ромската партия няма случайно да се драсне с химикал и да стане невалидна

84

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 83- Е,и дори борбата да е за ромските гласове-както ти казваш,какво правим с тях ако не им дадем да гласуват? Искаме ли ги или не,те са факт,има ги! И -грамотни или не, имат право на глас! Ако не Европ.съд по правата на човека ще ни напомни. А дали борбата е само за ромските гласове не е вярно,защото има поне 50% от нас,които иси искаме свободното гласуване с хартиена бюлетина! Не вярваме на машина,в/у екрана на която излиза съобщение "ПРОТОКОЛА БЕШЕ ПОДПРАВЕН"

83

Анонимен

преди 2 месеца

Тези роми които ще гласуват на хартия после ще изнасилват децата и родителите ви. Защото имат закрилата на ромската петия ГЕРБ

82

:)

преди 2 месеца

Изключително важно е точно хората, които не могат да гласуват машинно, да определят Кой ще ни управлява :)

81

Анонимен

преди 2 месеца

Нямам търпение няколко хиляди *** да решават в каква страна ще живее дъщеря ми

80

Радослав

преди 2 месеца

До 88: бих се съгласил с теб ако на последните избори имаше партия която да има достатъчно подкрепа за да състави сама правителство. При положение, че избирателната активност е 30% и подкрепата за партиите в парламента е горе долу колкото доверието в НС като институция, значи машините само са изкарали реалната избирателна активност и са спрели престъпленията като купуване на гласове и подправяне на бюлетини. Ако можеш да изкараш реално доказателство може и да говорим!

79

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки човек с поне малко мозък може да се досети защо ГЕРБ и ДПС бързат с изборния кодекс. Това ли е най важното в бг? Кои партии мислят за хората и кои за себе си ?

78

Анонимен

преди 2 месеца

94 нема кой да ни освободи ако ние сами не се освободим от ГЕРБ-ДПС. Затова гладувайте и говорете на вашите близки да гласуват.

77

STARSET

преди 2 месеца

Дано Илон Мъск ни освободи!!!

76

Анонимен

преди 2 месеца

Свърши се с Пълното Падение и Демонична България.Без вълшебната флашка ще им бъде направен екзорсизъм.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Не само ни задължиха да гласуваме с машини, ами забраниха да се прави проверка с квитанциите..

74

Анонимен

преди 2 месеца

Свърши се вече с Боко и ГЕРБ, дори слепите прогледнаха :) Коклото и да се опитват ени чарите от ГЕРБ, контрата е яка, нема шанс продажния селянин от Банкя :)

73

Анонимен

преди 2 месеца

До 87:Нали имаше арестувани преди изборите?А ако толкова много се купуват гласове защо на мен никой не предложи?Искам 50 лв!Не е честно!На мен никой не дава.А на теб някой някога предлагал ли ти е пари да гласуваш?

72

Анонимен

преди 2 месеца

Освен всичко друго, те няма да намерят хора за хартиено броене. Още преди 4 години имаше огромен проблем с хората, а сега ще стане невъзможно. Таман нещо хубаво ще стане и айде пак в калта. Нали трябва да настъпим мотиката.

71

Анонимен

преди 2 месеца

До 79:В нормалните държави гласуват с хартия,а машинките са забранени със закон.В САЩ и Бразилия заради машинки за малко да стигнат до гражданска война.Машинките могат да бъдат манипулирани!Въобше не ми излизайте с опорките как в други държави нямало ГЕРБ и ДПС ...има навсякъде партии,които по някакъв начин си купуват гласове.Но колко ще купят?!А с тези машини изцяло може да се подменят гласовете и даже друга държава да ни завладее!После с малко пропаганда да ни заблудят как ние сме ги избрали.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Амуджите от гетата не излязоха да гласуват, защото не им бяха дадени пари, а пари им се даваха, в предишни избори, от БСП, ДПС и ГЕРБ. Този път Иван Демерджиев не им даде тази възможност, на Бойко Методиев Борисов и на Ахмед Доган!