68

Анонимен

преди 2 месеца

"само със 73 депутати сме готови да предложим правителство"Аха...готови са да обявяват войни по заповед на щуката.Знаем.

67

Някой към 59

преди 2 месеца

Нищо лично ама като чуя фамилия Костадинов вече и бягам инстинктивно си представям бесен луд на свобода. До къде ни докараха.

66

Анонимен

преди 2 месеца

До Da_борисов е червен, на кого построи путинския поток с българска пара, но пък без никаква полза за България?...

65

Анонимен

преди 2 месеца

До Сталев__абе то и с една прочетена книга не бива да се управлява държава ама...

64

Анонимен

преди 2 месеца

БОЙКО БОРИСОВ-ПРИДВОРНИЯТ ШУТ НА СУЛТАН ЕРДОГАН!

63

До Анонимен 50

преди 2 месеца

Тулупа е с предимство при бай Ставри. Ред има.

62

Ха-ха

преди 2 месеца

Последният редовен кабинет беше бедствие. Много по-рано трябваше да бъде свален

61

Сталев

преди 2 месеца

Не мога да разбера защо от сайта дават възможност на изкукалите кокорчовци да ръсят глупостите си из народа ?! Държавата и сега е заложник в ръцете на пропадалищата от ПП - никога повече ПП !!!Махайте се, некадърници ! Държава с приказки, присмех и самоизтъкване не се управлява !!!

60

1313

преди 2 месеца

Тези инфантили трябва някой да ги спре!

59

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 месеца

ВСИЧКО Е САМО ТЕАТЪР.240 АРТИСТИ ПОД РЕЖИСУРАТА НА КОЗЯК СЪСИПВАТ ВЕЧЕ 32Г. ЖИВОТА НА ШЕСТ МИЛИОНА БЪЛГАРИ БЕЗНАКАЗАНО.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Удължаване на концесията на Софийска вода с още 8 години - това днес ще бъде гласувано в Столичния общински съвет. Бързането и липсата на каквато и да е публична и експертна дискусия пред гражданите и медиите, представлява сериозен проблем, може би и на корупция. Недопустимо е концесията просто да бъде удължена до 2034 г. без обществено обсъждане, без публична комуникация, а срокът за изработване на план на начина на предаване на активите и дейността на дружеството обратно към Общината е изтекъл

57

Da

преди 2 месеца

Комунистите окрадоха държавата и си осигуриха високи пенсии , а продължават да лаят , че Борисов им е виновен ! Президента Радев е виновен!

56

Преслав Български

преди 2 месеца

Няма ли най-сетне, *** да спре глупостите на "анонимен". Защо му се дава цялото пространство с абсолютно некомпетентни и противоречащи се мнения. Или е платен, за да къса форума. Абсолютно недопустимо!!!

55

Мъка

преди 2 месеца

Боже, боже, какви хора ни управляват и взимат решения в "полза" на народа. Колко мъка ни чака още.

54

Сусо

преди 2 месеца

Народът сам си е виновен, когато избира ***, но алчни политици да управляват държавата!

53

Анонимен

преди 2 месеца

"Когато другите ги е страх, нас не ни е страх дори и да сме малко и всички залози да са срещу нас". - Андрейчо, нежеланието да се рискува е страхливост, пресметнатият риск е смелост, а подцененият риск е безумно перчене.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Кирил Петков ограби България!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Тиквата ще го изчетъртаме докрай. Така както изчегъртахме Бай Тошо преди 33 г

50

Анонимен

преди 2 месеца

Къде се изпари ентусиазмът на резидента? Искаше промяна, вдигаше юмруци, повеждаше протести срещу същия тоя Б.Б. А сега и двамата са се снишили един друг в краката на другия. Фигурант бе и фигурант ще си остане Руми зеленото чорапче

49

Някой към 36

преди 2 месеца

Кой визираш като българите. Тези който приеха чалгаджийският манталитет ли? Доста са вече и това не е българско и родно. Всъщност и много от дънданията на българските традиции не мога да понеса като шум, но е класа пред всичко останало ако е не е направено от последните трендове аз съм патриот ама кух. Ако забранят чалгата и вместо във футбола налеят в образованието и в опазването на границите ще кажем, че всички сме се поучили от минали грешки -народ и правителство. И ДПС вън и бесните патриоти