86

Ппп

преди 1 година

Опа. Преди условието беше Гешев вън а Рашков вътре. Сега пък ИК. Утре може да поискат да минат под дъгата. ***. Ясно е, че без манипулирането на пълно машинно гласуване са под чертата. Ето това е проблема. Ето това е дивият страх от загубата на властта. И най-вече какво следва от това. Простото цвили като кон пред трибуната в НС и истерясва все повече. Ако толкова искат да решават проблемите на хората, да спрат да пречат за промените и да продължават с другите задачи. Лицемери.

85

Петров

преди 1 година

оно сеа я слагам зелето и пръжките с овча лой, они се фанале да окат шо я сум бил некаков крив за тех, каза Бойко Борисов на среща в махала *** дол, Трънско

84

стакевци

преди 1 година

Всички избори са под мотото "глас народен, глас божии". И в тая връзка, къв е тоя текущ парламент без да е избран от народа /60% негласували/? Разпускане, а преди това импийчмънт

83

Икономист

преди 1 година

Не е така. Тя, цялата държава беше. В продължение на 12 г. В минало време. Понастоящем, нещата са доста по-различни. Никой не иска да е министър председател. А в миналото всеки искаше. Това си е голяма промяна.

82

Анонимен

преди 1 година

Кирчо трябва да се изхвърли то Народното събрание. Явно избирателите му са такива наглеци като самия него. Като не му оттърва и скача да вика!

81

Тенгри кан

преди 1 година

До Стига лъжетеТака е. цените в България са абсолютна спекула, която ще доведе до това Турция да ни храни тотално, т.е., да ни превземе, защото на наште алчни мърлячи им се ще, още и още скъпи коли, хотели и джакузита. Да им приседнат сички те!

80

Българин

преди 1 година

Не разбирам защо толкова се вълнуват от Борисов. Той е просто един пенсионер, който си раздава депутатите. За доброто на България, разбира се. Оплел се е като пиле в калчища. Остава само да му оскубят перушината и да го сваря. После ще го ядем.

79

Анонимен

преди 1 година

Лелееее, нямат аргументи, но злоба в изобилие демонстрират ПП. Седнали да се изтъкват и да чернят Борисов. Да покажат работа, авторитет и лидерство като Борисов и чак тогава ще ги харесаме. Съсипаха държавата за нула време и нямат срама. Хем нас*ран, хем голям!

78

,,Оскарите" на

преди 1 година

Преди няколко години нямахме толкова палячовци в НС, но сега сме за Гинес. ПП , ДП, ,,Възраждане",Яневата партия....са на връхчето на малинката.

77

Стига лъжете

преди 1 година

До анонимен (78) Пашкулче, твоите хора са навсякъде по места на местно ниво и си работят заедно, заедно крадат и извършват престъления, като за последно. Видя се как цялата мафия се съюзи зад Митрофанова и бутнаха законно правителство по нареждане с СМС. Престани да манипулираш. Това няма нищо общо с цените. Всичко е въпрос на брутална спекула от търговците, който в по голямата си част са на клона на ГЕРБ, ДПС и БСП. Които искат да се спасят и запазят пари и власт. Но НЯМА! Заяпомнете хубаво.

76

за ПП до ГЕРб

преди 1 година

Ти го гониш от селото, те питат за поповата къща. Бе гербери, не ви ли е ясно, че това са терористи и от козяк или масква (все едно) им е поставена цел СЪСИПВАНЕ на Бг? Съставяйте правителство на малцинството стига се офыянквате, ѝе зимата идва, връщайте цената на бемзина и да видим, тея какво критикуват. Ако намалоте малко цените, изборите за тези гааадове ще са разгром и път към историята. Ако се офляквате още, нскрая вие отивате в историята!!!!

75

Съд

преди 1 година

Вкарайте Борисов в затвора за най-малко 15 години. За неговите чакали, с които се хвали, за най-малко 20 години.

74

Анонимен

преди 1 година

При Бойко бяхме добре, и цените бяха нормални и инфраструктура строяхме. При крадливите и лъжливи комунисти от БСП, ПП и ДБ държавата рухна, за народа лъжи по цял ден, хиперинфлация, глад, студ и кражба на милиардите нови крадите без нищо да се строи и да остава. Киро, асен, корнелия и бойкикев вече никой не могат да излъжат!

73

Някой

преди 1 година

Като се карате за ПП и за Бойко смятайте, че има двама още по-луди дето се бият се ракети, разиграха света и си имат зверски фенове и врагове Англия и САЩ като на футболен мач. Някой предложи сега да им изпратим там и украйнците. Съгласна съм с това, а също и сирийци и афганистанци и т.н. На който му изнася в САЩ, в Русия в Англия в Украйна все тая.... Ние такива неща не правим и не искаме, а им плащаме само ядовете и сметките. Кой бяха те, че не се сещам...... Я малко по-прилично кой век сме

72

Някой до 71

преди 1 година

Още не знаем на кой са дневниците и колко са подправени. Нали се сещаш, че в този подкупен фалшив и лъжлив свят е все едно вече с какво гласуваме. С хартиени бюлетини гласуват много мъртви, с интернет и машини много хакери..... Все ми е тая за гласуването и т.н. Всички губят главната нишка, че изчезваме като нация, като държава, като християни.... Като цяло гледам над простите и дребнави неща. Времената се менят и всичко трябва да се промени и актуализира според ситуацията....

71

toti

преди 1 година

Ами щом и той стана премиер,какво да чакаш от сбъркан избор!Май сме си *** /кухи/дърводелци,де сами си цепим треските!!

70

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е филиал на ДПС, а Борисов е просто подизпълнител на Доган и Пеевски.

69

Анонимен

преди 1 година

Променливите настроения на Борисов произтичат от неговите корупционни зависимости и партньорство с "разпределителя на порциите в държавата", който се изявява като местен бей, живеещ в сарай.

68

Анонимен

преди 1 година

До 70:Няма такова нещо.Последният път не народа гласува,а машинките.

67

Някой към 54

преди 1 година

Той проблема е, че вече към 70 до 90% и народа е такъв като политиците. Тези междинните ги слагам колебаещи се.