14

Анонимен

преди 1 година

Хем искат научни изследвания, че хомеопатията работи, хем като им ги дадеш, пак ме вярват. Ганювска работа!

13

Анонимен

преди 1 година

Браво на д-р Юрукова! Изключителен специалист.

12

Анонимен

преди 1 година

Хомеопатията е една лъжа и нищо повече. Едни шамани като това нещо на снимката, продават на разни облъчени кухи *** бонбончета срещу не малки суми. Но не е луд този който яде баницата, простотията не прощава на никого.

11

ХОМЕОПАТИЯТА

преди 1 година

Който Не разбира - слага минуси. Нямам против. Вие се лекувайте както желаете!!

10

ХОМЕОПАТИЯТА

преди 1 година

РАБОТИ ЧРЕЗ ВИБРАЦИОННИ ИНФОРМАЦИОННИ ВЪЛНИ, СЪСТАВЕНИ ОТ СТРУКТУРНО ПРОМЕНЕНА ВОДА. ТЕ СЕ ОБРАЗУВАТ В КРЪВНИЯ ПОТОК СЛЕД СТОПЯВАНЕТО НА ГРАНУЛИТЕ ПОД ЕЗИКА. РАБОТИ ЧРЕЗ РЕЗОНАНС И ПОГАСЯВАНЕ.

9

Зависи

преди 1 година

Има 2 школи. Лечението с много високи потенции е опасно! Лично аз и моето семейство зимата ползваме предимно хомеопатия. Но знаем какво, как, в какви потенции и колко често. Да питаш има ли място хомеопатията за лечение и профилактика е точно като да питаш има ли вясто медицината за лечение и профилактика. Отлично работи!!! Но ТЕОРИЯТА на хомеопатията Не е това, което се преподава! Хомеопатията всъщност Е ФИЗИЧНА, ВИБРАЦИОННА МЕДИЦИНА И ПРАВИЛАТА СА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ ОТ ХИМИЧНАТА МЕДИЦИНА.

8

Анонимен

преди 1 година

Не. Други въпроси?

7

Плацебо

преди 1 година

Хомеопатията доказано не работи. Но пък от хомеопатия се печелят много пари

6

Анонимен

преди 1 година

Проверих това EPI3 проучване. Авторите му са или служители или консултанти на Боарон. Изненада, показали са че водичка+захар работи.Аз обаче оставам "леко" скептичен към резултатите им.

5

Анонимен

преди 1 година

Бъркате хомеопатията с билки и отвари. Хомеопатията е абсолютно доказана глупост, тя е разреждане на нещо в толкова вода, че то вече не съществува и се разчита на "паметта" на водата, което е глупост. Билките и животинските неща са друго нещо, те и лекарствата реално се базират на природни екстракти.

4

Майна

преди 1 година

Проблемът с хомеопатията стои в ЛИПСАТА На НАУЧНА Теория! Да, помага, но само тогава, когато я ползваш Адекватно! Лекувам и домашния си любимец с Правилната хомеопатия. Неподходящите препарати са като да лекуваш високо кръвно с лекарство за сърбеж!

3

Обективно

преди 1 година

ОТ 16 ГОДИНИ СЕ САМОЛЕКУВАМ С ХОМЕОПАТИЯ ПОЧТИ ДА ВКИЧКО. НО ТЯ Е ВИСШ ПИЛОТАЖ В МЕДИЦИНАТА И НЕ Е ЗА ВСЕКИ. ТОЧНО ПЪК ОСЦИЛОКОКЦИНУМ ВЪОБЩЕ ВЕЧЕ НЕ ГО ПОЛЗВАМ, ЗАЩОТО ИМА СЛАБ ЕФЕКТ.

2

Анонимен

преди 1 година

Откакто момче с апендисит направи тежък гноен перитонит след лечение с "хомеопатия"...Оттогава!

1

Анонимен

преди 1 година

Аз хомеопатките ги гоня директно от кабинета!