34

Спестявам ви ...

преди 1 година

...четенето на статията - отговорът е 'не'.

33

Пепе

преди 1 година

Тези, които вярват, че хомеопатията лекува са глу-паци! Това, че някой от години не е боледувал или, че си бил излекувал вирусчето (което минава от само себе си за седмица) с хомеопатия е....абе чист Дънинг-Крюгер, когато не си внимавал в Училище и в Университета, вярваш в утопчини неща.

32

пострадал

преди 1 година

едни такива хомеопатки така баламосваха жена ми,че започчна да разчита повече на хомеопатките а не на лекарите когато детето боледуваше,и детето ни си отиде.да не споменавам колко пари ни оскубаха.и най вече на носят нито отговорности нито вина може да им се докаже

31

Анонимен

преди 1 година

Всяко нещо трябва първо да се оплюва, вместо да се опитат да го разберат. Хомеопатията не може да замести изцяло конвенционалната медицина, но при вирусни инфекции и хронични болести е незаменима. Факт.

30

Анонимен

преди 1 година

Ние от години така се лекуваме, вие умувайте има ли място, няма ли място. Хахахах

29

Анонимен

преди 1 година

Когато лекар ти изпише грешното лекарство, казваш ли, че класическата медицина не работи? Не. Ходиш при друг лекар, пробваш други лекарства. И с хомеопатията е така.

28

Анонимен

преди 1 година

Лъжиииии!

27

До 22

преди 1 година

Лекува, лекува, и още как! Но само правилно изписаните лекарства. Същото е както в класическата медицина. Има лекари и Лекари!

26

Анонимен

преди 1 година

Разбрахме, че лекуваш МИГНОМЕННО! ВИРТУОЗ СИ! Ромски виртуоз!

25

Хомеопат виртуоз

преди 1 година

Лекувам по телефона, правя отвори за любов, черни магии, екзорсизъм, гледам на кафе, само пращайте пари! Само сега имам една специална отвора от нокът на прилеп, лекува Ковид мигноменно.

24

Обективно

преди 1 година

Подчертавам - Неправилно изписаната хомеопатия Не работи. То е все едно да лекуваш остеопороза с лекарство за главоболие.

23

Още по- спокоен

преди 1 година

Аз съм спокоен за мен и децата ми. Не се тровим с антибиотици. Те не отсъстват от училище. Благодарение на правилното!!! лечение и профилактика с хомеопатия. Особено добра е при вирусни инфекции. Благодарим и поклон на д-р Самуел Ханеман! Той направи това, което Айнщайн - за физиката!

22

Спокоен

преди 1 година

Сигурно има десетки сериозни проучвания, които показват, че хомеопатията не работи. Просто не лекува.

21

До 20

преди 1 година

Вече 20 год ние със семейството ми НЕ сме пили антибиотици. Включително и ковида си излекувахме с хомеопатия. Нямам и 1 ден болнични за тези 20 години! Вярвам на себе си!!

20

Мижи да те лажем

преди 1 година

Най-сериозното, продължителното и подробното изследване в света за "ползите" от хомеопатията е извършено от австралийския Национален съвет по здравето и медицинските изследвания. Съвсем накратко - такива няма. Но всички желаещи да рискуват влошаване на състоянието си и да прахосват парите си нека облагодетелстват шарлатаните и занапред.

19

До 18

преди 1 година

Явно хал хабер си нямаш от хомеопатия!! Хомеопатията работи ПРЕДИМНО С ОТРОВИ ЗА НАЙ- ТЕЖКИТЕ БОЛЕСТИ!! НЕВЕЖА СИ, НО ПЪК С МНЕНИЕ..!

18

До 14

преди 1 година

Къде са тези научни изследвания? Няма учен който да твърди, че някакви самозвани билкари, могат да лекуват каквото и да е било.

17

Анонимен

преди 1 година

Тежката фармация няма интерес хората да се излекуват за 5 лева. Тя иска да ги лекува за стотици левове до безкрай.

16

До 2

преди 1 година

А защото след тежка фармация няма фалове, нали? И в двата случая зависи от лекаря/хомеопата. Ако той е калпав, нищо не става.

15

Анонимен

преди 1 година

Абе тровете се с антибиотици и не мислете много да не ви заболи глава. Насила хубост не става.