16

Анонимен

преди 1 година

Цвили Не е певица Изобщо ! давам и 50лв Да Не пее Никога !

15

Анонимен

преди 1 година

па родителите на Цвили бляк ,отврат ,по-лигочи и от нея ,никъв български Не знаят ,а се правят на българи -две думи на български и др на руски - Абе украинска му работа -мазни нахални ,а опосумята ги прокламират ,защото им Плащат !

14

Анонимен

преди 1 година

Лукав и гаден човек е тази Камелия, не мога да и се изкефя на победата защото тя е кофти.

13

Анонимен

преди 1 година

Урааа,гадното лигле Цвили е Вън ! -хем грозна,хем с претенции ,че и певица била - Смех ! грачи като гарга ,че и телефон си дала за участия ! Има ли глухи *** да и платят да им пили мозъка ?

12

неутрален

преди 1 година

В ТАЗИ ФЕРМА ОТ КАМЕЛИЯ ПО-ГОЛЯМО ЖИВОТНО СЪС СИГУРНОСТ НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Аз като професионален музикант работил с Вълкана Стоянова, Янка Рупкина и мн др ПЕВИЦИ ви казвам - тази Лили НЕ може да пее - грешни интонации,фалшиво с полутонове и фалцети ,с някакви руски украшения и произношения ,а дикцията и е направо катастрофа ! -Не е певица ,нищо ,че има нахалството и самочувствието на такава !

10

Анонимен

преди 1 година

Камелия е едно много грубо и завистливо момиче. А се смята за пряма и откровенна. Не, всъщност е злобна и невъзпитана.

9

Анонимен

преди 1 година

Певицата Лили загуби много достойно 7:8 за Камелия. Спортистката, която непрекъснато се изтъкваше би трябвало да бие много по-категорично. Двубоят беше абсолютно равностоен.

8

ЛС1914

преди 1 година

Тази Камелия ако ми падне...

7

До Анонимен 10,

преди 1 година

"Много примитивизъм се навъди." - - С подобни предавания за нискочелието - така е.

6

Анонимен

преди 1 година

Много примитивизъм се навъди.

5

Леви Строс

преди 1 година

"Фермата" потвърди много мои наблюдения за живота на първобитните племена, които нямат никаква представа за модерната цивилизация. Преди това предаване смятах българите за европейски народ, но сега с голям интерес наблюдавам как в 21 век хора могат да мучат нечленоразделно и да се бъхтят с тояги, за да си осигурят ежедневната прехрана.

4

Читател

преди 1 година

Някаква бесарабска фльорца,която вървеше по ръба,скатаваше се,тази локумена певица която размахваше знамето на Украйна,нямаше място в този изцяло български проект.

3

Бате Мате

преди 1 година

Много хора бъркат злобата с прямостта. Срещу онова "празно канче" съвсем заслужено си беше надменна, защото каквото повикало, такова се обадило. Всичките изменници, които впоследствие застанаха зад "празно канче" са едни лицемери - толкова. Никой не казва, че тази е "цвете", но покрай онова мрънкало и интересчийче си е направо цвете. Сега пък всичките се затъжиха за "певицата", която уж трябваше да е фермер, ама нещо не беше. Та спортът й помогна в случая.

2

Анонимен

преди 1 година

"Фермата" трябва да се печели от хора като Яни и Веселка. Хора можещи, разбиращи от фермерство, а не от спортисти или музиканти. Това все пак е ферма, а не стадион или сцена. Камелия и Нина са най-неприятните лица във тазгодишното издание и дано не стигнат до финал. Ако стигнат хората няма да ги подкрепят със сигурност

1

Зрител

преди 1 година

Много ме е яд, че тая zлобарка и гроzотия отново победи. Не мога да я понасям, нищо не й харесвам.