Снимка: bTV

Поредна победа отчете хандбалистката Камелия на Арената във „Фермата“ и се размечта да се види на финала на риалитито в началото на декември. Синеоката спортистка взе „скалпа“ на народната певица Лили, която беше ценена като най-красивия глас в стопанството, но, също така, беше смятана за физически най-слабата жена. Въпреки че я подценяваха, тя показа неочаквана сила и точност.

Камелия убедително поведе в първия ден от извънредния дуел, в който съперничките трябваше да балансират с топка за боулинг и да цепят ритловици. На следващия ден бесарабската българка стопи разликата с повече верни отговори на въпросите от Алманаха и, парадоксално, се представи по-добре в стрелбата с пясъчни торбички от хандбалистката, която се гордее с точния си мерник. 

Изходът от сблъсъка се реши в последната, пета битка - рязането на греди. Камелия развъртя триона с огромна скорост, докато Лили крещеше от болка при всяко свое движение, защото ден по-рано прежули дланите си, докато цепеше ритловици, а кожата й се свлече. Хандбалистката триумфира, спечели дуела с резултат 8 на 7 и запази мястото си в риалитито. Няколко дни по-рано тя успя да отстрани от предаването и шампионката от шестия сезон Хепи Ванче.

"Щастлив човек съм. Благодаря ви за емоцията, която изпитах във "Фермата". Бъдете щастливи, наслаждавайте на всички моменти, обичайте близките и се уважавайте. Нека сме по-добри!“, каза на сбогуване Лили, която преди няколко години участва и в четвъртия сезон на "Фермата". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase