69

въпрос

преди 1 година

с каквиочи и с какво самочуствие тези хора си мислят че могат да управляват, самата мисъл че ще правят правителство показва че нямат реална представа за възможностите си, те са нулеви, нямат опит , компетентност, но затова пък са с голямо самочуствие и показват превъзходство , ...въздух под налягане , да се скрият че стават за смях

68

Мотивация

преди 1 година

Искаме си герп.Те крадат 70% от населението,но 30 % се облажват.Аз съм от последните.

67

Анонимен

преди 1 година

До Сатир-Как не ги е срам тези некадърници крадливи да дават пример за управление!!!Съсипаха държавата,ограбиха я,увеличиха цените на жизненоважни основни продукти и горива с цел тяхната облага!! Излъгаха ни жестоко и сега пак нахалстват да вземат властта! Кирил сам си каза,призна си,че ще се научат да управляват,че са направили много грешки! Не ги ли е срам,показно се изложиха не щеш ли с любовници,кумове,приближени,със сключване на сделки със "свои" фирми на цени,непосилни за народа....

66

dd

преди 1 година

За ПП гласуват две категории хора:1. Тези, които бяха назначени на държавната хранилка по време на тяхното управление.2. Неудачници и бо.. отпадъци на обществото.

65

Борисовски Мадурки

преди 1 година

До Анонимен 66: "Всички разбрахме, че ПП и ДБ са в Парламента благодарение на мадурките" .................................................... "Мадурките" ги купи правителството на бат'ти Бойко. Вчера и Бойко наричаше машините "Мадуровски" и искаше нови машини, а днес, щом Христо Иванов ги нарекъл "Борисовски" те вече за Бойко станаха добри. А като са добри, тогава за какво да се гласува и с бюлетини? В Белгия гласуват изцяло с машини, ние не сме първите в ЕС, които сме въвели машинно гласуване.

64

Вицов герой

преди 1 година

Този го играе 1:1 мъжа под масата, от оня виц! - Излез веднага оттам!-заповядала жена му!- Нама пък да изляза, че да разбереш, кой командва в къщи.

63

Ал.

преди 1 година

Колко са жалки тези от ПП...

62

Анонимен

преди 1 година

Всички разбрахме, че ПП и ДБ са в Парламента благодарение на мадурките...Затова е този плач и вой. Няма да могат да крадат безнаказано и по много!

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен-Да,събориха успешното правителство на ББ,което тъкмо ни беше измъкнало от тинята,усилено се строеше,народа беше спокоен с уравновесени цени на храни,ГАЗ,ток,услуги.Всичко беше спокойно като качество на живот дори и по време на пандемията,никой не се страхуваше от покачване на цените.Борисов поддържаше добри взаимоотношения с всички страни-в Европа,Русия,Америка,навсякъде беше добре посрещан и уважаван.А сега..Всичко е наопаки, шири се жестока престъпност,пълна некадърност,кражби,лъжи

60

Бай Нено

преди 1 година

И тези са неспособни да управляват. Отново ГЕРБ ще вършат черната работа, а тя се утрои тази чернотия, благодарение на Радев и неговите другари. За две години криза след криза.

59

Анонимен

преди 1 година

Как решихте, че ей така от въздуха ще го направите тоя кабинет, те депутатите по клоните растат

58

Ей тъй кат стане

преди 1 година

Този наистина е емблематичен, антипатичен и нaгъл oтвpaтяга. И БСП, и ГЕРБ и ДПС 100 пъти казаха, че всички българи ще имат свободен избор да гласуват с хартия или машина, а този наглee - ако разрешите на хората да гласуват и с хартия, няма да да ви разрешим да ни подкрепите, без да ви обещаваме нищо черно на бяло! На кой свят живееш, бе момче - не разбра ли, че никой, от никоя партия не иска да ви вижда повече във властта!

57

Малко за политика

преди 1 година

До Антимафиот 50: "Забрана на партиите за известен период като за начало" .................... Това вече е ставало след Деветнадесетомайският преврат, след което следва едноличното управление на цар Борис Трети. И след това сме обявили война на САЩ и Великобритания. Знаем, че до нищо добро не е довело. Трябва да се помнят уроците от историята

56

Анонимен

преди 1 година

Гюро

55

Сатир

преди 1 година

"Даваме конкретни предложения как да се излезе от кризата, добави Гюров. Браво Гюро, конкретно, затваряме тецовете ама не съвсем де, няма да купуваме от Руснаците ама не съвсем, ще построим едни батерии, безмислени ама не съвсем и т.н.т.!!!!!!!

54

Анонимен

преди 1 година

яко са си повярвали

53

Бай Ментор

преди 1 година

Лелее , какви сълзи и сополи ронят ПП и ДБ за гласуването задължително с машини?Защо бре "демократи" , защо ревете , нека Суверена си реши!

52

Анонимен

преди 1 година

До Да се споразумеят ??????От къде на къде ПП и ДБ ще налагат на българите да гласуваме само с машини, под предлог, че било демократично? В демократичния свят никой не гласува с машини, камо ли с мадурки. За сведение : в САЩ само 7% гласуват с машини, които обаче са с принтер и отпечатват хартиена бюлетина.

51

Слава на КПСС !

преди 1 година

Да благодарм на всички гризнати мозъци, които гласуваха за ПП-пълен провал както и на Мадуровите машини !!! Дъртите милиционери и членове на държавна сигурност се върнаха във властта, като намърдаха там дрогираните си и арогантни синчета и внучета !!!

50

Да се споразумеят

преди 1 година

ПП и ДБ могат да се споразумеят с БСП за промяна на Изборният кодекс при която с бюлетина да могат да гласуват само хора над определена възраст, например родени преди 1952г. Някои от тях наистина имат затруднения при гласуване с машина. Това устройва БСП, защото те разчитат на пенсионерските гласове, а при това няма да увеличи много купеният вот. Време е да седнат и да се разбера, защото иначе работят в полза на ГЕРБ.