109

Щ vi + Щ

преди 1 година

Някои поискаха линк за изборните нередности при гласуване с с машини.Публикувано от Нидал Алгафари. Ето го:--------https://blitz.bg/***/izborna-misteriya-pp-poluchili-103-glasa-ot-mashinata-v-edna-sektsiya-a-kontrolnite-razpiski-bili-samo-23-dokumenti_news853010.html

108

Анонимен

преди 1 година

всичко е цирк да клатят държавата

107

Анонимен

преди 1 година

До Не е ли ясно? Ясно - искаш си Бойко, чешмичките, къщите за гости и Водното огледало на хидролога Доган.

106

Анонимен

преди 1 година

Ako иckaтe пpaвeтe бe дaвиe6a мaйkaтa пeдaли дaвиe6a!!! Kpaдци и мoшeнници и3ля3oxтe, тaka чe c вac и бe3 вac, c мaфиoтa oт Бaнkя, c нeгo и бe3 нeгo вce тaя. Дaвиe6a мaйkaтa пeдaли дaвиe6a!!!

105

1313

преди 1 година

На този кой му каза, че ще има правителство на малцинството? *** ли е, инфатилен ли е, с психическо разстройство ли е, или и трите включая и полова немощ, демек импотентност.

104

Ха-ха

преди 1 година

Тия какви правителства им се мотаят в главите. Не са ли наясно, че приключиха с управлението

103

П.К.

преди 1 година

БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ СИ Е В ПРАВОТО ДА ОБСЪЖДА ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ И ПРОБЛЕМИ, КОИТО ВЪЛНУВАТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО. НА КОИТО НЕ МУ ИЗНАСЯТ, ДА СИ ВЗЕМАТ ЧУКАЛАТА И...ДИРЯ, ТА ДА ГИ НЯМА...

102

Анонимен

преди 1 година

Съвсем *** пример, когато аз гласувах машината ми избра квадратчето над моето, дали беше бъг или не не мога да кажа, аз си го коригирах но им хора които няма да забележат.

101

анонимен до107 Стига

преди 1 година

Елементарните манипулации бяха публикувани като документи съхранявани в ЦИК. Ако ги беше прочел сега нямаше да лаеш.

100

анонимен

преди 1 година

Ако с хартия можеш да подкупиш 100000-200000 души за определени партии, то машините можеш да ги манипулираш да дадат за определени партии, без ограничения. За това се получи и парадокса на предпоследните избори--социологическите агенции даваха предимство на ГЕРБ пред ПП-около 10%, а се оказа след преброяване на машинните протоколи , че ПП е първа. Допустимата грешка при соц.проучвания може да е 1:2:3% , но 10% е абсурд. Още едно доказателство, че се пипат машините. За това е големия вой на ПП.

99

Стига глупости

преди 1 година

До Щ vi + Щ: Елементарните манипулации ги пишеш ти. Никаква манипулация на машина не може да стане без тя да бъде отворена. Ако някой твърди че може, нейка да покаже как става. Няма да се намери такъв. И всичко може да се провери. Тъкмо за това да против машините ГЕРБ и ДПС.

98

Анонимен

преди 1 година

За машинките е нужен само един-единствен човек да нагласи софтуера и изборите са предрешени. Стадото може да гласува както си иска, файда няма. С хартията тиквун трябва да обикаля с кебапчета и земели из махалите. Кое е по-лесно?

97

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 101: Не е ли ясно? Демокрация не значи всеки да прави каквото на него му харесва, независимо дали това пречи да другите край него или не. Със сигурност само в държави от третият свят в такива мащаби се купуват гласове, както у нас това правят ГЕРБ и ДПС. Затова точно на тях най-много им пречат машините. Цели ромски махали на предните избори не излязоха да гласуват, защото не можаха да си продадат гласа.

96

Анонимен

преди 1 година

Да бе, някой искал машина и хоп, доставиха машини. Аз пък искам хартия а те ще ми казват, че не било демократично!

95

Щ vi + Щ

преди 1 година

Нямало далавери с машините-пълни глупости. На предпоследните избори когато ГЕРБ беше втора сила, Нидал Алгафари публикува документи от 3 изборни секции в София. Огромна разлика от това което е отпечатала машината и това което е отчетено и документирано от преброяването на отрязъците в урната. Не помня точните цифри но приблизително 100 гласа за ПП отчита машината ,а в урната 5 гласа за ПП. След изборите и наши ай ти специалисти потвърдиха за елементарна манипулация на машините. Та за това е воя.

94

Не е баш тъй

преди 1 година

До Анонимен 97: "Машина = машинация"? ................. Точно обратното. С машина не става машинацията. България при гласуване с хартиена бюлетина се оказа рекордьор по невалидни бюлетини в ЕС, а ние си знаем, че сигурно сме рекордьори и по купуване на гласове. Не можем да продължаваме все така. При гласуване с машини невалидни бюлетини няма, а отработената технология за контролиране на купеният вот не работи.

93

Анонимен

преди 1 година

Абе тия не разбраха ли, че изборът как да гласува е на избирателя. Ако иска на хартиена бюлетина, а такава липсва, къде е демокрацията, справедливостта, правото на избор?

92

Анонимен

преди 1 година

Радев що прави бря ,нали първо Герб бяха тия къде се натискат )

91

Бойко след Гешев

преди 1 година

До Morski: Това "две години крадене от Радев" си е гербаджийско свободно съчинение. Ако беше вярно, ако гербаджиите имаха данни за това, Гешев отдавна да се е задействал. А когато става дума за бат'ти Бойко и дружинката му, Гешев замотава всичко под килима - и за чекмеджето му, и за саковете с пари, изтеглени уж са строителство, и за какво ли не. Рано или късно ще се оттървем от Гешев. Тогава много неща за Бойковото управление ще излязат наяве.

90

Анонимен

преди 1 година

Преди 5 минути казаха че ще правят ,кой лъже кой маже )