332

Анонимен

преди 2 месеца

Кило хляб (истински) - левче, бензин - левче, кило свинско - 3-3.50, риба - 1.50-4 лева, отопление за тристаен - 20-30 лева на месец!? Хайде сега сравнявай с 390 евро тук същото ли е?

331

Shark

преди 2 месеца

И Зеленски също! И двамата са за трибунал!

330

Христо Христов

преди 2 месеца

Режимът в Киев няма НИЩО общо с човечеството. Мачкай Вова!

329

Жан Кретиен

преди 2 месеца

Ами Зеленски, що не направиш едно сериалче?

328

Псевдо евреи убивают

преди 2 месеца

ALO Зеленски Русия не виновна.. Виновни ПСевдо евреи во главе с терорист номер один Владимир Владимиров с терористичной Псевдоним ""ПУТИН".. . В Европе самие опасние ПСЕВДО ЕВРЕИ ИМЕЛИ Терористичние псевдоними в том числе"""Сталин"""; """""" Гитлер""""; """""ЕЛЦИН""""""..

327

9689

преди 2 месеца

Клоун-наркомане моли се за примирие.

326

ПУТИНОФИЛИ

преди 2 месеца

Украинският САДАК е зад гърба ви

325

Анонимен

преди 2 месеца

Специалната военна операция на Русия ще продължи до пълното разпадана на ЕС. Русия няма интерес от съществуването на враждебни образувания в нейната западна окрайна. САЩ също нямат интерес от съществуването на конкурент в лицето на ЕС - тук интересите на Русия и САЩ съвпадат. Това ще отнеме време, ЕС е мощен икономически съюз, но вече е потъващ кораб. След това Русия ще приключи с Украйна за 2 дни.

324

Пламен Добридинев

преди 2 месеца

Защо давате трибуна на този шут дори довчерашните му партньори се дистанцираха

323

Анонимен

преди 2 месеца

Русия върши това за да може хохлите сами да свалят наркомана.

322

Васко

преди 2 месеца

А дали е така .. кой, кой ще ни каже..

321

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 месеца

ОТ КОЗЯК ДЪРЖАТ ТОЯ ВОСНОПРЕСТЪПНИК НАЧЕЛО В САИТА СИ ДНЕС БГ. ВЕЧЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА.

320

Анонимен

преди 2 месеца

За това Украйна не допуска чужди наблюдатели, подчертавам неутрални, за да не излезе, че престъпленията срещу човечеството са MADE IN UKRAINA

319

Анонимен

преди 2 месеца

евреин-нацист....

318

Анонимен

преди 2 месеца

Ми те фашагите направиха същото през 2014г. Оставиха 2 000 000 жители на Крим без ток и вода. Е, нека сега да видят как е. Значи фашагите могат без да е престъпление, а руснаците НЕ могат. Тогава е престъпление. Ега ти пропагандата.

317

Анонимен

преди 2 месеца

Поздрав за Зеленски с песента "Най-щастливия ден" в изпълнение на група "Контол", от жертвите на фашисткия му режим:"И ето идва най-щастливият ден , когато ти ще си далече от мен Когато не си със мене , обхваща ме тревога , от всичко се стряскам , защото си мисля , че идваш във моя дом . Най-щастливият миг на раздялата , кагато си тръгваш . И аз със сълзи на очи се моля на Бога дано не се върнеш ."

316

Махни се, нацист!

преди 2 месеца

Зеленски, твоите предшественици евреи, също и руснаци,поляци, украинци, през ВСВ са ги горили живи нацистите, натрупани между трупи дървета, изгорили са домовете им, тровили са им кладенците, убивали са ги в масови гробове, пращали са ги в концлагери, правили са си експерименти с децата и хората, а които деца не са били пращани за експерименти при Менгеле, са били директно убивани, убивали са хора в газови камери и са ги горили в пещи, разпръскавайки пепелта по полята, през ПСВ са правили същото

315

Анонимен

преди 2 месеца

Писаха, че руснаците са ударили, заради трупаните оръжия в Украйна, за които ти Зеленски рекетираш нашите държави да ви дават,дай,дай,дай, една голяма уста отворил, докато не убиеш цялото население на Украйна, няма да мирясаш, но какво ли ти пука, след като твоята родина не е Украйна, дори и украинското разузнаване вече се е усетило, че пращаш войниците на сигурна ***, както убивахте и населението на Украйна близо девет години,убивахте и руснаци,върви в ада Зеленски!Руснаците искат преговори.

314

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя Зеленски , се прекръсти и от хубавато славянско име Владимир, се прекръсти на Володимир, което е типично руско, Володя е използвано най-вече в Русия , нено-рма-лните укри пък смениха имената на хората с името Николай с порумънченото Микола, Никола дори не е славянско, а е име на християнски светец, ама те и това надали знаят, пълна лудница!

313

Пацu

преди 2 месеца

На този свят всичко се връща! Да го запомнят и руските opки и нашенските pycopоби, защото Господ забавя но не забравя, и току виж всички припечелени парички ги дадете за свещички!