322

Анонимен

преди 1 година

Кило хляб (истински) - левче, бензин - левче, кило свинско - 3-3.50, риба - 1.50-4 лева, отопление за тристаен - 20-30 лева на месец!? Хайде сега сравнявай с 390 евро тук същото ли е?

321

Shark

преди 1 година

И Зеленски също! И двамата са за трибунал!

320

Христо Христов

преди 1 година

Режимът в Киев няма НИЩО общо с човечеството. Мачкай Вова!

319

Псевдо евреи убивают

преди 1 година

ALO Зеленски Русия не виновна.. Виновни ПСевдо евреи во главе с терорист номер один Владимир Владимиров с терористичной Псевдоним ""ПУТИН".. . В Европе самие опасние ПСЕВДО ЕВРЕИ ИМЕЛИ Терористичние псевдоними в том числе"""Сталин"""; """""" Гитлер""""; """""ЕЛЦИН""""""..

318

9689

преди 1 година

Клоун-наркомане моли се за примирие.

317

ПУТИНОФИЛИ

преди 1 година

Украинският САДАК е зад гърба ви

316

Анонимен

преди 1 година

Специалната военна операция на Русия ще продължи до пълното разпадана на ЕС. Русия няма интерес от съществуването на враждебни образувания в нейната западна окрайна. САЩ също нямат интерес от съществуването на конкурент в лицето на ЕС - тук интересите на Русия и САЩ съвпадат. Това ще отнеме време, ЕС е мощен икономически съюз, но вече е потъващ кораб. След това Русия ще приключи с Украйна за 2 дни.

315

Пламен Добридинев

преди 1 година

Защо давате трибуна на този шут дори довчерашните му партньори се дистанцираха

314

Анонимен

преди 1 година

Русия върши това за да може хохлите сами да свалят наркомана.

313

Васко

преди 1 година

А дали е така .. кой, кой ще ни каже..

312

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ОТ КОЗЯК ДЪРЖАТ ТОЯ ВОСНОПРЕСТЪПНИК НАЧЕЛО В САИТА СИ ДНЕС БГ. ВЕЧЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА.

311

Анонимен

преди 1 година

За това Украйна не допуска чужди наблюдатели, подчертавам неутрални, за да не излезе, че престъпленията срещу човечеството са MADE IN UKRAINA

310

Анонимен

преди 1 година

евреин-нацист....

309

Анонимен

преди 1 година

Ми те фашагите направиха същото през 2014г. Оставиха 2 000 000 жители на Крим без ток и вода. Е, нека сега да видят как е. Значи фашагите могат без да е престъпление, а руснаците НЕ могат. Тогава е престъпление. Ега ти пропагандата.

308

Анонимен

преди 1 година

Поздрав за Зеленски с песента "Най-щастливия ден" в изпълнение на група "Контол", от жертвите на фашисткия му режим:"И ето идва най-щастливият ден , когато ти ще си далече от мен Когато не си със мене , обхваща ме тревога , от всичко се стряскам , защото си мисля , че идваш във моя дом . Най-щастливият миг на раздялата , кагато си тръгваш . И аз със сълзи на очи се моля на Бога дано не се върнеш ."

307

Махни се, нацист!

преди 1 година

Зеленски, твоите предшественици евреи, също и руснаци,поляци, украинци, през ВСВ са ги горили живи нацистите, натрупани между трупи дървета, изгорили са домовете им, тровили са им кладенците, убивали са ги в масови гробове, пращали са ги в концлагери, правили са си експерименти с децата и хората, а които деца не са били пращани за експерименти при Менгеле, са били директно убивани, убивали са хора в газови камери и са ги горили в пещи, разпръскавайки пепелта по полята, през ПСВ са правили същото

306

Анонимен

преди 1 година

Писаха, че руснаците са ударили, заради трупаните оръжия в Украйна, за които ти Зеленски рекетираш нашите държави да ви дават,дай,дай,дай, една голяма уста отворил, докато не убиеш цялото население на Украйна, няма да мирясаш, но какво ли ти пука, след като твоята родина не е Украйна, дори и украинското разузнаване вече се е усетило, че пращаш войниците на сигурна смърт, както убивахте и населението на Украйна близо девет години,убивахте и руснаци,върви в ада Зеленски!Руснаците искат преговори.

305

Анонимен

преди 1 година

Тоя Зеленски , се прекръсти и от хубавато славянско име Владимир, се прекръсти на Володимир, което е типично руско, Володя е използвано най-вече в Русия , нено-рма-лните укри пък смениха имената на хората с името Николай с порумънченото Микола, Никола дори не е славянско, а е име на християнски светец, ама те и това надали знаят, пълна лудница!

304

Пацu

преди 1 година

На този свят всичко се връща! Да го запомнят и руските opки и нашенските pycopоби, защото Господ забавя но не забравя, и току виж всички припечелени парички ги дадете за свещички!

303

Анонимен

преди 1 година

Тоя като някоя ученичка .От всичко от всеки се оплаква .