19

Долу скапания ЕС

преди 1 година

е пуснахме ги и франция е гаранта, гаранция франция, те беше гарант и по Минските споразумения...

18

SDI

преди 1 година

Това може да спре веднъж завинаги ако от САЩ и ЕС скръцнат със зъби на онези *** в рсм. Те обаче не го правят. И за мен основният въпрос е защо САЩ и ЕС не взимат никакво отношение по темата, било то с някоя безсмислена декларация, но все пак да заклеймят това, което се случва? Не го правят умишлено, по геополитически причини, на принципа разделяй и владей. Ситуацията ще стане точно като тази, каквато е между Русия и Украйна, или между Сърбия и Хърватия, и т.н. Всичко върви по план.

17

Анонимен

преди 1 година

Името на клуба, наистина си е провокация. За разлика от България, където СДС му създадоха някакъв ореол (а също и на сина му комарджията), в Македония, Цар Борис се свързва основно с хитлеро-фашизма.

16

Анонимен

преди 1 година

Маршал Тито е светиня за народите от бивша Югославия, и има защо. Тито не е бил окупатор, а борец срещу нацистите. Исторически Тито е в бяло. Не така стои въпроса с Борис 3, който е съюзник на Хитлеp и Мусолини.

15

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е бил Джамбазки.

14

аа1830

преди 1 година

Името "Цар Борис" било бъзик, а Маршал Тито не е ли....? Не е ли бъзик в РСМ да учат, че 2/3 от Македония е ограбена от Гърция и България а Тито им връща останалата 1/3 в днешните граници заради което го смятат за светец там.

13

Анонимен

преди 1 година

РС Македония трябва да стане член на ЕС! Нека видят как е, като 50% от работоспособното население изчезне из "европската уния" и започнат да внасят домати и краставици от Йордания.

12

Анонимен

преди 1 година

Името на клуба е дразнещо за македонците. Ако реално търсехме съгласие и добросъседство с тях, едва ли щяхме да наречем клуба с това име. Това име си е жив бъзик с македонците, които като цяло са редки пpимитиви.

11

Анонимен

преди 1 година

Aйде сега да си припомним кои бълари-предатели позволиха на тия да започнат преговори с ЕС.

10

aa1830

преди 1 година

Христо Иванов, Кирил Петков, Весела Чернева, френската посланичка, Бойко Борисов, Явор Гърдев, Веселин Дремджиев, Ивайло Дичев, Ленчето Поптодорова и прочее предатели ще се изкажат ли по темата.....?

9

Анонимен

преди 1 година

Издигането на Борис Трети като национален символ е силно погрешна крачка. Както и пледоарията в защита на масовите убийства и преследвания на българи по време на царстването му. Отричането на реалностите е замитане на проблемите под килима и няма как да не се прояви рано или късно. ВСИЧКИ е добре, че имата родова памет. От родова памет съзнателно се оперират "американците". ЕС също води политика на заличаване, личи си по медиите им, напр, сайта за култура ARTE.Влезте и се убедете каква поммия е

8

Анонимен

преди 1 година

Новата Украйна. Те албанците ше ги оправят тях.

7

Анонимен

преди 1 година

Същите чукундурри и рогачи като нас.

6

До 1

преди 1 година

Щот сме красиви, умни, работливи.... И другите племена ни завиждат.

5

Анонимен

преди 1 година

Името на клуба наистина е провокация, Защо и от Президентството са го приели? Наистина ли и там са превъртяли?

4

Анонимен

преди 1 година

Македонците са точно толкова маллоуммни *** като нас, което доказва общия произход. Същите тъмни балкански субекти.

3

Анонимен

преди 1 година

Македония ще влезе във ЕС през крив макарон дотук с това добросъседство стига ги търпяхме тия дяволски чада

2

Бгг

преди 1 година

Макетата плачат за денацификация. Като гледам тях и започвам да разбирам защо руснаците нападнаха укрите.

1

Анонимен

преди 1 година

Не знам защо в странство кой срещне умно-красивия българин започва да го гърми с пищов, кълца с ятаган, гори с пърлячка и млати с мотика. Защо ли е така?